icon

Práčka so sušičkou v jednom nesuší

zuzula32
26. júl 2025

Ahoj. Máte niekto skúsenosť s tým, že by vám prestala sušiť sušička 2v1? Program mi spustí, ale skončí skôr a prádlo je mokré 🫣

anonym_ced23a
26. júl 2025

Preto je nevýhodné kupovať 2 v 1. Teraz dáš opraviť susicku a na com budeš prať...?

anonym_660b4e
26. júl 2025

@zuzula32 švagrine tiež tak odišla sušička, aj keď som ju varovala, že tam kde perieš, nikdy dokonale nevysusíš ešte aj prádlo a časom ti to odíde. Stalo sa, kúpila si sušičku zvlášť.

mimikarol
26. júl 2025

Ja som mala 2v1 a nikdy viac. Sušila som len uteráky a aj tie som musela dosúšať na sušiaku keď som nechcela na sušičke púšťať 4 hodinový program. Normálne som bola rada keď sa pokazila a kúpila som si práčku a sušičku zvlášť

moonlight1210
26. júl 2025

Nam jedna sice aj urobila cely susiaci program, ale nevysusila. Bolo pokazene vyhrevne teleso. Mala par mesiacov.
Vymena prebehla tak, ze prisiel servisak, za hodinu to vymenil a funguje doteraz.

Ale perieme na nej tak, ze nikdy nedavam praci program so susenim dokopy.
Praci zvlast, potom vybrat vsetko pradlo, vytrasiem ho, dam naspat a pustim susiaci program.
Ked sa takto prevzdusni, tak susenie trva kratsie. Ale je to na chate, takze tieto procedury mi neprekazaju, lebo ich neabsolvujem casto.

Co mi vadi, je ze sa horsie cisti od nanosov zachlpenia z oblecenia. Nema zberny kos ako bezna susicka.

svetlonos
26. júl 2025
@moonlight1210

Nam jedna sice aj urobila cely susiaci program, ale nevysusila. Bolo pokazene vyhrevne teleso. Mala par mesiacov.
Vymena prebehla tak, ze prisiel servisak, za hodinu to vymenil a funguje doteraz.

Praci zvlast, potom vybrat vsetko pradlo, vytrasiem ho, dam naspat a pustim susiaci program.
Ked sa takto prevzdusni, tak susenie trva kratsie. Ale je to na chate, takze tieto procedury mi neprekazaju, lebo ich neabsolvujem casto.

Co mi vadi, je ze sa horsie cisti od nanosov zachlpenia z oblecenia. Nema zberny kos ako bezna susicka.

@moonlight1210
na zachytená prádlo pomoze dat k nemu kúsok deravé silonky - nachyta tie chlpy a vlasy na seba 🙂

natiblaskova
28. júl 2025

Ja s tým problém nemám ...ale využívam to viac menej len v zime

viva13
3. dec 2025
@moonlight1210

@moonlight1210 mate program cisto na susenie? Ja mam rok pracku 2v1 este som na to neprisla ci ma aj moja ani som sa nedocitala zapnem 1hod.program a plus susenie spolu 3.29hod.