icon

Práčka v kuchyni

17. júl 2025

Ahojte. Ideme stavať dom a chcela som sa spýtať či niekto má v kuchyni vstavanú práčku.
Áno či je to blbosť? Ide o to že budeme mať montovaný dom, kde musíme premýšľať kde a ako aby boli priestory dobre využite.
Do kúpeľne som pôvodne chcela práčku ako na foto no napadlo ma že by bolo fajn aj odkladací na špinavé prádlo.

Práčka v kuchyniPráčka v kuchyni
Strana
z3
hiro
17. júl 2025

Umývačku do kúpeľne a práčka do kuchyne.

anonym_e89361
17. júl 2025

Máme to tak, je to absolútne v pohode.

biglovemom
17. júl 2025

To je jedno kde bude
Ja ked som mala 1 izb byt mala som z vrchu plnenu v kuchyni pracovná plocha plus to bola 🤪🤣

jendralka
17. júl 2025

Mám práčku aj sušičku v kuchyni.

abbey1
17. júl 2025

@anonym_autor Máme pracku v kuchyni.

kp7333
17. júl 2025

Kebyze idem stavat dom, dam si donho naprojektovat miestnost, kde bude pracka, susicka a ine nevzhladne spotrebice.

mane01
17. júl 2025

@anonym_autor jedine ak budes mat kuchynu oddelenu od obyvacky.

pinkgirl
17. júl 2025

Práčka v kuchyni - mala som tak lebo kúpeľňa bola malá. Bolo to v pohode, nemala som ju zakrytú panelom. Ak uvažuješ mať práčku v kuchyni tak bude veľmi nepraktické mať kôš na špinavú bielizeň v kúpeľni - budeš vkuse behať s prádlom medzi miestnosťami. Maj to hneď pri sebe - buď v kúpeľni alebo pouvažuj o malej technickej miestnosti kde budeš mať práčovňu a pod.

autor
17. júl 2025
@kp7333

Kebyze idem stavat dom, dam si donho naprojektovat miestnost, kde bude pracka, susicka a ine nevzhladne spotrebice.

@kp7333 máme montovaný kde nie je technická.. musíme pracovať s tým čo máme 😅

autor
17. júl 2025
@pinkgirl

Práčka v kuchyni - mala som tak lebo kúpeľňa bola malá. Bolo to v pohode, nemala som ju zakrytú panelom. Ak uvažuješ mať práčku v kuchyni tak bude veľmi nepraktické mať kôš na špinavú bielizeň v kúpeľni - budeš vkuse behať s prádlom medzi miestnosťami. Maj to hneď pri sebe - buď v kúpeľni alebo pouvažuj o malej technickej miestnosti kde budeš mať práčovňu a pod.

@pinkgirl to je pravda, ďakujem ... Alebo možno ju nechám v kúpeľni a kúpim nejaký klasický pradlovy kôš ktorý niekde "schované"

sisska96
17. júl 2025

Ja by som práčku nedala do kuchyne.

autor
17. júl 2025
@sisska96

Ja by som práčku nedala do kuchyne.

@sisska96 no veď ani ja,len naozaj potrebujem priestor využiť na 100%

pe_mi
17. júl 2025

@anonym_autor práčka v kúpeľni,keď máte dom
Mama ma garsónku, kvôli priestoru samozrejme musí mať v kuchyni.
Mne je to proti srsti ,ako jesť na záchode.
Proste nie

autor
17. júl 2025
@pe_mi

@anonym_autor práčka v kúpeľni,keď máte dom
Mama ma garsónku, kvôli priestoru samozrejme musí mať v kuchyni.
Mne je to proti srsti ,ako jesť na záchode.
Proste nie

@pe_mi ani momentálne v dome ju nemáme v kuchyni, ani u rodičov keď som žila ale vravím že ten priestor sa snažím využiť čo najlepšie 😩

luxus10
17. júl 2025

pracka musi mat pootvorene vratka, aby sa vetrala, ak tam nechces mat puch,,,ako to chces v kuchyni urobit?

bielasovicka
17. júl 2025

Ja by som nedala nikdy pracku do kuchyne. Neviem, mne to príde také cudne. Podľa mňa prat sa ma v kúpeľni, nie v kuchyni.

veroonr
17. júl 2025

@anonym_autor keby idem stavat dom, tak si sakra premyslim aky. Ked uz mam oplachnut xy€ tak nech je to funkcne a nie take garsonkovske srandy ako pracka v kuchyni... Aj montovane domy sa daju rozumne navrhnut

autor
17. júl 2025
@luxus10

pracka musi mat pootvorene vratka, aby sa vetrala, ak tam nechces mat puch,,,ako to chces v kuchyni urobit?

@luxus10 neviem, pýtam sa, idem stavať preto sa PYTAM.. ako vidím baby niektoré majú práčku v kuchyni,tak neviem

autor
17. júl 2025
@veroonr

@anonym_autor keby idem stavat dom, tak si sakra premyslim aky. Ked uz mam oplachnut xy€ tak nech je to funkcne a nie take garsonkovske srandy ako pracka v kuchyni... Aj montovane domy sa daju rozumne navrhnut

@veroonr nepýtam si radu o tom aký dom máme stavať, pýtala som sa niečo iné 😉

anonym_f8143e
17. júl 2025

Normalne mám práčku aj sušičku v kuchyni … to čo sú za predpotopne názory že práčka v kuchyni je ako jest na záchode 🤣 to čo s tým má …

autor
17. júl 2025
@anonym_f8143e

Normalne mám práčku aj sušičku v kuchyni … to čo sú za predpotopne názory že práčka v kuchyni je ako jest na záchode 🤣 to čo s tým má …

@anonym_f8143e netuším 🫣😅😅

luxus10
17. júl 2025

vsetok prebytocny hluk daj mimo kuchyne...aj susicku, ak sa da...staci, ked v kuchyni pri vareni huci digestor... ja by som napr. kvoli hluku a pachom nezniesla spojenu obyvacku s kuchynou...

anonym_f8143e
17. júl 2025
@bielasovicka

Ja by som nedala nikdy pracku do kuchyne. Neviem, mne to príde také cudne. Podľa mňa prat sa ma v kúpeľni, nie v kuchyni.

@bielasovicka úplne normalne, ta skrinka na pracku tam ma ešte cca 10 aj viac cm priestor že práčka môže byt pootvorená … poprípade je to taký akoby mriežkovaný systém kde sa to vetrá, alebo ako na obrázku posuvné … možnosti je viacero

anonym_f8143e
17. júl 2025
@luxus10

@bielasovicka prepáč, to nebolo Tebe ale
@luxus10

anonym_8761a8
17. júl 2025

my sme sa nastahovali do bytu, v ktorom je mini kupelna a pracka bola v kuchyni (zvrchu plnena)…bolo to otrasne, zdalo sa mi to neprakticke cudne zaroven, myslela som ze prve co, prerobime kupelnu tak, aby sme tam vopchali pracku. Cuduj sa svete, prerabali sme nakoniec kuchynu a pracku sme v nej nechali, ale vstavanu, uplne na kraji pri stene, aby sa mohla vetrat a nezavadzala… som velmi spokojna, zvykli sme si na to, z kuchyne sa ide na balkon, rovno to mozem zavesit… povodne sme na nu chceli aj susicku, ale kedze mame velky balkon, zvolili sme prirodne susenie 🙂

je to iba o zvyku, teraz sa mi to zda prakticnejsie v kuchyni, lebo sa v nej viac zdrziavam a popri vareni, nakladani umyvacky, upratovani, dam este aj prat 😁spinave pradlo mame vo vstavanej skrini na chodbe oproti kupelni v takych latkovych kosoch na pradlo s uskami, ked treba, prenesiem do kuchyne.

beata_k
17. júl 2025

Mala som tak raz pracku v kuchyni. Normalne bola skryta za dvierkami. Nik nevedel, ze tam je pracka. Bol tam priestor aj na vetranie. Ak je dobre vyvazena, tak ani velmi nehuci. A obcas som bola aj rada lebo som hned zaregistrovala, ze doprala lebo v kuchyni som bola casto. No kos na pradlo ti odporucam mobilny a nie vstavany.

katica06
17. júl 2025
@anonym_autor

@kp7333 máme montovaný kde nie je technická.. musíme pracovať s tým čo máme 😅

@anonym_autor mala som to tak a nevedela som sa dočkať kedy pôjde do kúpeľne

hiro
17. júl 2025
@anonym_8761a8

my sme sa nastahovali do bytu, v ktorom je mini kupelna a pracka bola v kuchyni (zvrchu plnena)…bolo to otrasne, zdalo sa mi to neprakticke cudne zaroven, myslela som ze prve co, prerobime kupelnu tak, aby sme tam vopchali pracku. Cuduj sa svete, prerabali sme nakoniec kuchynu a pracku sme v nej nechali, ale vstavanu, uplne na kraji pri stene, aby sa mohla vetrat a nezavadzala… som velmi spokojna, zvykli sme si na to, z kuchyne sa ide na balkon, rovno to mozem zavesit… povodne sme na nu chceli aj susicku, ale kedze mame velky balkon, zvolili sme prirodne susenie 🙂

je to iba o zvyku, teraz sa mi to zda prakticnejsie v kuchyni, lebo sa v nej viac zdrziavam a popri vareni, nakladani umyvacky, upratovani, dam este aj prat 😁spinave pradlo mame vo vstavanej skrini na chodbe oproti kupelni v takych latkovych kosoch na pradlo s uskami, ked treba, prenesiem do kuchyne.

@anonym_8761a8 Akoze neviem si predstavit ze v kuchyni varis, pri tom buble umyvacka, mlandra pracka a do toho bubnuje susicka a nedajboze das nieco hriat do mikrovlnky. Ak to nevyrazi poistky tak cirkus hotovy...

cyberk
17. júl 2025

Mne sa pracka v kuchyni vobec nepaci, pride mi to divne a nechutne 😅 postavit dom a dobrovolne si ju dat do kuchyne mi pride padnute na hlavu..

hiro
17. júl 2025

(a ten cirkus 2x denne 🙂 pri kopec malych detoch 3-4x denne - nie jeden cyklus na hodinku ale 2h pracka potom 2h susicka a takto dookola)

Strana
z3