icon

Práčka v kuchyni

17. júl 2025

Ahojte. Ideme stavať dom a chcela som sa spýtať či niekto má v kuchyni vstavanú práčku.
Áno či je to blbosť? Ide o to že budeme mať montovaný dom, kde musíme premýšľať kde a ako aby boli priestory dobre využite.
Do kúpeľne som pôvodne chcela práčku ako na foto no napadlo ma že by bolo fajn aj odkladací na špinavé prádlo.

Práčka v kuchyniPráčka v kuchyni
autor
17. júl 2025
@cyberk

Mne sa pracka v kuchyni vobec nepaci, pride mi to divne a nechutne 😅 postavit dom a dobrovolne si ju dat do kuchyne mi pride padnute na hlavu..

@cyberk tak sú ľudia ktorí majú práčku ako vyššie píšu a na hlavu nemusia byť ☺️

lenkasarka
17. júl 2025
@anonym_autor

@cyberk tak sú ľudia ktorí majú práčku ako vyššie píšu a na hlavu nemusia byť ☺️

@anonym_autor nie,niesom na hlavu a mám pracku v kuchyni hneď vedľa mám špajz a tam mám kos na špinavé prádlo.

benit
17. júl 2025

Aj my sme mali na byte pracku v kuchyni, inak sa to nevoslo. Nevidela som na tom nic divne. Kamoska ma pracku aj susicku v kuchyni, tiez cinziak. Ked to inak nejde, v pohode sa s tym da zit. Nie kazdy stavia dom, kde je 200m2. Teraz mame v dome technicku a tam je pracka aj susicka. Keby sa nedalo tam, su v kupelni nad sebou. Chcala bohu v projekte na to mysleli.😁

pieksamaki
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mam pracku v kuchyni.....vedľa umývačky skoro...nas je 7.....uz sa nam nechcelo chodiť do pivnice

buberova
17. júl 2025

Mám práčku v kuchyni lebo v malom byte nebol inde priestor a ja som trvala na vani. Nijak extra mi to nevadí. Aj keď samozrejme v ideálnom svete by som ju chcela mať v kúpeľni/technickej miestnosti

guudy
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som prakticky clovek. Pracka ma mat otvorene dvere, inak ti zatuchne/splesnivie. Takze nejake posuvne dvierka na nu su za mna blbost. V kuchyni si ju viem predstavit len za predpokladu, ze tam bude aj kos na pradlo🙄 a bude umiestnena tak, aby ju nebolo vidiet z obyvacky. A taktiez, aby otvorene dvierka nezavadzali, co netusim, ako by sa dosiahlo. Ja mam dvierka na pracke aj susicke otvorene tak na 30 stupnov, plus povytiahnuty suflik na praci prasok. Toto by mne osobne vadilo v kuchyni.

alexanderkovacs
18. júl 2025

@anonym_autor susicku budete mat kde? Qbybste nemali problem s vlhkostou je dobre mat susiscku. Ja som nad susicku a pracku vyrobill z pracovnej dosky vyrobil pult. Ci vam to nezmesti do kupelne?

autor
18. júl 2025
@alexanderkovacs

@anonym_autor susicku budete mat kde? Qbybste nemali problem s vlhkostou je dobre mat susiscku. Ja som nad susicku a pracku vyrobill z pracovnej dosky vyrobil pult. Ci vam to nezmesti do kupelne?

@alexanderkovacs nemáme sušičku ani neplánujeme kupovať

zexeh
18. júl 2025

Tento rok sme zariadzovali novostavbu. Kúpeľňa nieje malá ale práčka nám do peknej modernej kúpelne skrátka bije do očí. Tak šla do kuchyne. Čierna linka, za dvierkami čierna práčka. Nieje ju vidieť ani keď pred návštevou nenápadne otvoríme dvierka aby ju naschvál uvideli. A nelutujeme. Po praní nieje kúpelňa vlhká, zatuchnutá. Blízko terasa na sušenie prádla. Vedľa práčky zabudovaný kôš a ďalej umývačka. Moderné spotrebiče na pevnej podlahe nerobia hluky ani vibrácie. Keď bežia naraz, Viac je počuť umývačku ako práčku. Treba začať prať podvečer aby mohla byť práčka celú noc otvorená. A čo sa týka hygieny tak mi je proti srsti viac špinavý riad ako prádlo 😁. 95% ludí má pod linkou taký bordel že variť a jesť im tam nevadí. Ale deň nosené ponožky pri tanieroch to fuj 😂

valentinkas
18. júl 2025

My sme mali roky sušičku v kuchyni a strašne mi to vadilo. Ten hluk. Nakoniec sme prerobili celú kúpeľňu aby sme ju tam mohli dať.

luxus10
18. júl 2025
@hiro

(a ten cirkus 2x denne 🙂 pri kopec malych detoch 3-4x denne - nie jeden cyklus na hodinku ale 2h pracka potom 2h susicka a takto dookola)

@hiro no ved, tolko hluku do kuchyne...nieeeee...

autor
18. júl 2025
@valentinkas

My sme mali roky sušičku v kuchyni a strašne mi to vadilo. Ten hluk. Nakoniec sme prerobili celú kúpeľňu aby sme ju tam mohli dať.

@valentinkas susicku nemam ani neplanujem kupiť

hiro
18. júl 2025
@anonym_autor

@valentinkas susicku nemam ani neplanujem kupiť

@anonym_autor Neplanujes? Zle rozhodnutie.

autor
18. júl 2025
@hiro

@anonym_autor Neplanujes? Zle rozhodnutie.

@hiro vela domacnosti žije bez a žiju 🙂 Kamošky kupuju o 2 čísla vacsie veci detom, lebo všetko sa im zrazi.. Nerobí mi problem vešať pradlo... A opäť odbočenie od temy 🙂 A periem vždy piatok večer-sobotu v týždni neperiem takže práčka nepojde 2x denne 🙂

spenat9
18. júl 2025

Zalezi podla toho ako si pohodlna.. my sme tak mali a uz by som to znovu nedala.. vkuse chodit s kosom hore dole, otravne to bolo, v kupelni to mas hned po ruke, vidis ze je plny kos hned naplnis a vybavene.. okrem toho pracka huci, cize pokazde ako budes prat tak v kuchyni bude hluk, ak nahodou mas spojene s obyvkou tak uz duplom

bubuzu
18. júl 2025

Kamoška tak ma, ale teda vyberali poriadne, dnes sa dajú najst ultra super tiché práčky. Keď som u nej bola, ani som nevedela, že akurát perie.

amy234
18. júl 2025

Podľa mňa dobrí naad, viac ludi to ma tak. Len nech sa dajú potom zavrieť dvere v kuchyni 😁

sashulla
18. júl 2025

Tak keď už si staviate barak si to daj do kúpeľni. Predsa aj ta vôňa pradla, hluk a najmä manipulácia s pradlom v kuchyni? To naozaj len vtedy ak ľudia majú malé priestory a nemajú to kam dat..🤷‍♀️ ja to nemám ani v kúpeľni, nechcem aby mi spatila priestor. Mam ju pod kotolni. A ak máš mať spojenú obývačku a kuchyňu tak to už vôbec nie

margotka17
18. júl 2025
@kp7333

Kebyze idem stavat dom, dam si donho naprojektovat miestnost, kde bude pracka, susicka a ine nevzhladne spotrebice.

@kp7333 presne tak, ja by som to všetko dala do technickej miestnosti.

luccija
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_f8143e netuším 🫣😅😅

@anonym_autor nie, ja by som ju chcela v kúpeľni ako je na fotke.Napriklad mne už vadí aj sušička v kúpeľni máme ju ukrytu za rohom, ale všade je veľa prachu ako vyberám prádlo.A mám skrinky inej farby ako biele a veľmi to je vidieť.Uz by som si to dala do zvlášť miestnosti, alebo garáže.A niekedy, keď vyzliekam veci zo záhrady, alebo upratujem terasu pavučiny, biele chuchvalce z topoľov neviem si predstav to dávať do práčky v kuchyni.

olivierko229
18. júl 2025

@anonym_autor ja mam v kuchyni pracku vedla umyvacky, nad nimi dalsia linka, a okej. Nemusim behat kade tade po dome, lepsie sa vyvetra, akurat nevyhoda je hluk, ked zmyka. Ale to neviem, ci nedoziva ta pracka 😀 nezvykla tak hucat...a velmi sa mi paci kupelna bez pracky, je tam viac miesta, je taka ...pokojnejsia

autor
18. júl 2025
@margotka17

@kp7333 presne tak, ja by som to všetko dala do technickej miestnosti.

@margotka17 🫣 keby mám technickú miestnosť asi nemám takúto otázku

margotka17
18. júl 2025
@anonym_autor

@margotka17 🫣 keby mám technickú miestnosť asi nemám takúto otázku

@anonym_autor hm, kde budeš mať kotol, bojler na teplú vodu...?

luccija
18. júl 2025
@margotka17

@margotka17 my máme kotol v chodbe v rolldorke pol skriňa pol kotol, vysávač atď..

barbara9456
18. júl 2025

Máme práčku v kuchyni, podľa mňa vpohode. Keď vyprážam alebo robím nejaké iné jedlá, ktoré je viac cítiť, jednoducho zatvorím práčku, nech nenapáchne náhodou. ⭐

autor
18. júl 2025
@margotka17

@margotka17 v kúpeľni 😅

johanka21
19. júl 2025

@anonym_autor Vôbec to nie je blbosť, ja mám a som spokojná. Keď ju tam chceš, tak si ju tam daj, niekto nechce, ale to je vec vkusu.

taktotedanie
19. júl 2025

@anonym_autor pracka v kuchyni mi nevadi ak je vkusne skryta avsak spinave smradlave pradlo priamo v kupelni mi vadi

sulavikova
19. júl 2025

@anonym_autor samozrejme, že máme vstavanú práčku v kuchyni. Periem, kedy potrebujem. Vstavaná práčka je súčasťou kuch. linky.

priscilla07
20. júl 2025

Nepríde mi to hygienické, mať práčku a ešte horšie aj kôš s špinavým prádlom v kuchyni. Tiež ma až napínalo keď moja švagriná použité detské plienky vyhadzovala do odpadkového koša v kuchyni. Kuchyňa je miesto kde sa manipuluje s jedlom, tak by sa to malo rešpektovať