icon

Práčka v kuchyni

17. júl 2025

Ahojte. Ideme stavať dom a chcela som sa spýtať či niekto má v kuchyni vstavanú práčku.
Áno či je to blbosť? Ide o to že budeme mať montovaný dom, kde musíme premýšľať kde a ako aby boli priestory dobre využite.
Do kúpeľne som pôvodne chcela práčku ako na foto no napadlo ma že by bolo fajn aj odkladací na špinavé prádlo.

Práčka v kuchyniPráčka v kuchyni
Strana
z3
slecnazkosic
20. júl 2025

@anonym_autor ja mám umývačku a pračku v kuchyni. Vyhovuje mi to tak.

cakanka22
20. júl 2025

Mala som práčku aj sušičku v kuchyni, kým sa robila kúpeľňa. Za mňa už nie. Ako bolo napísané, s pradlom behať hore dole treba a sušička, aj keď mame veľmi tichú, vadila mi hlučnosť, kedze mame prepojenu obyv. s kuchyňou.. A nehovoriac o tom, že dieta malo asi rok a pol a vkuse do toho mačkalo a zapinalo vypinalo dookola 🙈
🙈 preto sme aj umyvacku museli kupit so skrytý mi tlačidlami vo vnútri 😀👋

autor
20. júl 2025
@priscilla07

Nepríde mi to hygienické, mať práčku a ešte horšie aj kôš s špinavým prádlom v kuchyni. Tiež ma až napínalo keď moja švagriná použité detské plienky vyhadzovala do odpadkového koša v kuchyni. Kuchyňa je miesto kde sa manipuluje s jedlom, tak by sa to malo rešpektovať

@priscilla07 ja nikde nepíšem že chcem pradlovy kôš v kuchyni 🤔

simcas75
20. júl 2025

Práčku v kuchyni mám xy rokov a je to uuuuplne v pohode. Ešte aj dvierka mám pootvorené a žiaden puch. A nemám pocit, že jem na záchode. Také niečo môže napísať len nejaka..... Čiže za mňa absolútne nie je problém mať pracku v kuchyni .

betulinka1
23. júl 2025

@anonym_autor znamy maju vstavanu skrinu na chodbe a tam maju pracku a sušičku nad nou. Pekne schované vstavaného skrini. Tiez maju montovaný dom.

princezna_bosorka
23. júl 2025

@anonym_autor ak mas dom, nedavaj pracku do kuchyne, to je riesenie pre mensie byty s pidikupelnou.

Mala som to tak, aby sa v kupelni dalo hybat, nebolo to zle, ale sympaickejsia je pracka v kupelni alebo v technickej miestnosti alebo v pivnici. predsa len to do istej miery rusi...

Strana
z3