Práčka v kuchyni
Ahojte. Ideme stavať dom a chcela som sa spýtať či niekto má v kuchyni vstavanú práčku.
Áno či je to blbosť? Ide o to že budeme mať montovaný dom, kde musíme premýšľať kde a ako aby boli priestory dobre využite.
Do kúpeľne som pôvodne chcela práčku ako na foto no napadlo ma že by bolo fajn aj odkladací na špinavé prádlo.

Mala som práčku aj sušičku v kuchyni, kým sa robila kúpeľňa. Za mňa už nie. Ako bolo napísané, s pradlom behať hore dole treba a sušička, aj keď mame veľmi tichú, vadila mi hlučnosť, kedze mame prepojenu obyv. s kuchyňou.. A nehovoriac o tom, že dieta malo asi rok a pol a vkuse do toho mačkalo a zapinalo vypinalo dookola 🙈
🙈 preto sme aj umyvacku museli kupit so skrytý mi tlačidlami vo vnútri 😀👋
Nepríde mi to hygienické, mať práčku a ešte horšie aj kôš s špinavým prádlom v kuchyni. Tiež ma až napínalo keď moja švagriná použité detské plienky vyhadzovala do odpadkového koša v kuchyni. Kuchyňa je miesto kde sa manipuluje s jedlom, tak by sa to malo rešpektovať
@priscilla07 ja nikde nepíšem že chcem pradlovy kôš v kuchyni 🤔
Práčku v kuchyni mám xy rokov a je to uuuuplne v pohode. Ešte aj dvierka mám pootvorené a žiaden puch. A nemám pocit, že jem na záchode. Také niečo môže napísať len nejaka..... Čiže za mňa absolútne nie je problém mať pracku v kuchyni .
@anonym_autor znamy maju vstavanu skrinu na chodbe a tam maju pracku a sušičku nad nou. Pekne schované vstavaného skrini. Tiez maju montovaný dom.
@anonym_autor ak mas dom, nedavaj pracku do kuchyne, to je riesenie pre mensie byty s pidikupelnou.
Mala som to tak, aby sa v kupelni dalo hybat, nebolo to zle, ale sympaickejsia je pracka v kupelni alebo v technickej miestnosti alebo v pivnici. predsa len to do istej miery rusi...

@anonym_autor ja mám umývačku a pračku v kuchyni. Vyhovuje mi to tak.