Pranie veci

sandra342
8. dec 2022

Ahojte, otázka znie, keďže používam práci gél aj avivaz pre deti koli malému, môžem normálne prať spolu veci alebo rozdeliť naše a detstke ?

elanor
8. dec 2022

priznam sa, ked boli babatka, mala som pre ne vlastny iny praci prostriedok, nez pre nas velkych.
Teraz uz dlhsie davam bezny praci prostriedok, a aj periem veci dokopy, jedine delenie je podla farby, pripadne druhu (uteraky a utierky periem zvlast bezneho satstva, pod.)

jeanne14
8. dec 2022

Je to na tebe. Zhruba do 1,5r som prala detské zvlášť. Mám pre nich zvlášť koš na prádlo. Teraz už to mixujem. 😊

lilke
8. dec 2022

Keď boli malinki, prala som v detskom prášku všetko, veď dieťa mám pritisnute na mojich veciach aj to dýcha, občas ocmula moje veci, vlezie do našej postele,...

jeanne14
8. dec 2022

@lilke tak tak, ja aj svoje veci dodnes periem v detskom prášku. Všetko ma svrbí keď mám oprané v týchto všelijakých klasických.

vikusjk
8. dec 2022

@sandra342 ja som tiez malej oblecenie prala samostatne v Lovele asi do troch rokov, neskor uz v riadnom prasku s avivazou, ale tiez samostatne. Az niekedy pred dvoma rokmi som zacala prat vsetko spolu uz, okrem manzelovych veci z prace, tie sa peru vzdy samostatne.

mandzula
8. dec 2022

Prala som spolu v prostriedku pre deti.

doriiis
8. dec 2022

Nikdy som neprala detské veci zvlášť a vždy som používala normálny gél a avivaz

lilke
8. dec 2022

@jeanne14 ja už tiež mám pubertakov, a už pár rokov, čo sme sa vrátili k detským práškom. Koziarka nakázala. Hlavne zákaz aviváže. Ale zas, odvtedy nemajú problém s exemami, vysypmi, a to žiadna iná liečba.

19gemini89
8. dec 2022

Asi len tie uplne prve veci som oprala v detskom prášku, potom v normalnom s nasim pradlom ,trocha aj avivaz. Moji nemaju ani nemali nikdy kozne problemy z nicoho