icon

Praskol vám už niekedy pohár sám od seba?

martaamirko
2. júl 2025

Ahojte chcela by som sa opytat ci sa vam nieco stalo take ako nam teraz doma praskol nam skleneny pohar sam od seba na stole dcera v nom mala sprite ale uz nemal bublinky sme sa zlakli

lussy203
2. júl 2025

@martaamirko mojej mame tak strelil sklenený pohár, mala v ňom škrupiny z vajíčok. Z ničoho nič sa rozletel po celej kuchyni na drobné kúsky

jamidea
2. júl 2025

@martaamirko vola sa to unava materialu, toto jedine ma naucil pan ucitel fyziky v 7triede.

martaamirko
autor
2. júl 2025
@lussy203

@martaamirko mojej mame tak strelil sklenený pohár, mala v ňom škrupiny z vajíčok. Z ničoho nič sa rozletel po celej kuchyni na drobné kúsky

@lussy203 ale on nepraskol cely len pukla jedna strana na hrdle pohara

cukroska
2. júl 2025

@martaamirko Tak snáď to nebude znamenie a nikto blízky z rodiny nezomrie. Lebo mne sa takéto veci diali.

martaamirko
autor
2. júl 2025
@cukroska

@martaamirko Tak snáď to nebude znamenie a nikto blízky z rodiny nezomrie. Lebo mne sa takéto veci diali.

@cukroska ale on nepraskol cely len cast z hrdla
@cukroska dcera ho mavala na parapete kde svietilo slnko

guudy
2. júl 2025
@jamidea

@martaamirko vola sa to unava materialu, toto jedine ma naucil pan ucitel fyziky v 7triede.

@martaamirko ved ti uz napisala
@jamidea , ze je to unava materialu

januska12323
2. júl 2025

Žiadne čary ale obyčajná fyzika.

martinmmartin
2. júl 2025
@cukroska

@cukroska Ja si myslim ze dnes urcite niekto zomrie

balerina2025
2. júl 2025

@martaamirko praskol ked bol horucou vodou umyty a potom som naplnila studenou hned potom

vanilkovazmrzka
2. júl 2025

Uz tam bola mikrotrhlina a ta proste povolila.

vanilkovazmrzka
2. júl 2025
@martinmmartin

@cukroska Ja si myslim ze dnes urcite niekto zomrie

@martinmmartin samozrejme, umru dnes stovky az tisice ludi, tak ako kazdy den

aalt
2. júl 2025

Ked doma praskne alebo sa rozbije pohar, tak ho vyhodim. Fakt by ma nikdy nenapadlo hladat za tym nejake "tajomno".
Ale spomenul som si na jedny pohare. Mali sme doma sadu, asi 6. Tie ked sa rozbili, alebo teda praskli, tak sa rozsypali na stovky malych crepin podobne ako autosklo a podobne. Mama to volala ze krystalovy cukor, aj ked to bolo vacsie. Prvy sa takto rozsypal po umyti na odkvapkavaci. Len tak sam od seba. Dobre sme sa na tom bavili. Vacsina z nich dozila padom, buchnutim a podobne. Ziaden z nich som paradoxne ja osobne rozbit nevidel. Raz jednu crepinku, ked omylom ostala nepovsimnuta a nevyhodena. Posledny z tych poharov som potom mal este roky na intraku. A ten mi rozbil spolubyvajuci, ked som tam nebol a padol mu do umyvadla. Tiez najprv nechapal co sa stalo, lebo tam zrazu bolo iba kopec tak polcentimetrovych krystalikov. Takze neviem co by si tu pisala, kebyze je taky a namiesto samoprasknutia, by ti predviedol samorosypanie.

cukroska
2. júl 2025
@martaamirko

@cukroska ale on nepraskol cely len cast z hrdla
@cukroska dcera ho mavala na parapete kde svietilo slnko

@martaamirko tak to bude tým

patus_2
3. júl 2025

@martaamirko sklo - krehká, tuhá látka..častice skla sa ako keby "držia za ruky". Nepohybujú sa iba jemne kmitajú. Únava materiálu - postupom času, udermi, manipuláciou atď sa môže stať, že niektoré častice sa už nedržia za ruky, ale my to nevidíme.. na pohár zasvieti slnko, zahreje sa - častice začnú kmitat rýchlejšie. A buuuum pohár praskne.

olimuc
3. júl 2025

Ano … naliala som do pohara kavu a on praskol, zmena teploty, trhlina kt este nie je vidiet a bum … aj celne sklo mi tak prasklo …. mini tukanec, kt nie je vidno a zrazu pavuk ako fras

sevrin
3. júl 2025

No, zrejme máš doma nejaké strašillo.

aalt
3. júl 2025
@sevrin

No, zrejme máš doma nejaké strašillo.

@sevrin napada ma jedine Maxwellov demon

lucia13022023
3. júl 2025

Áno, keď sme mali doma lacné poháre z pepca, tie praskaly hocikedy kedy sa im zachcelo

bielasovicka
3. júl 2025

Asi už bol starý

sevrin
3. júl 2025

Ja by som pre istotu zavolal exorcistu, démonológa, majtra reiki, aj šamana, nech to tam poriadne očistia, ešte aj šalviou by som vydymyl všetky miestnosti a všade pribil kríže na steny. A nič by som nenechal na náhodu a odsťahoval sa na neznáme miesto a zmenil telefón.

kiki68
3. júl 2025

Ano, vacsinou ich trhlo tak 1-2 hod po vytiahnuti z umyvacky. Ako jeden sa strasne rozletel. Nastastie tam nikto nebol okolo, dalsi iba praskol, tiez misa sa trhla a tiez tam nikto nebol okolo, tiez jedna cast uplne dopraskala.

kiki68
3. júl 2025
@sevrin

Ja by som pre istotu zavolal exorcistu, démonológa, majtra reiki, aj šamana, nech to tam poriadne očistia, ešte aj šalviou by som vydymyl všetky miestnosti a všade pribil kríže na steny. A nič by som nenechal na náhodu a odsťahoval sa na neznáme miesto a zmenil telefón.

@sevrin najskor zavolat do tej sklarne, ze to zle vychladili 😂😂😂