icon

Príprava na výstavbu balkóna

23. mar 2025

Ahojte, idu nam robit balkony, buduci tyzden pridu premiestnit radiator, vymenit okno, vypilit do steny balkonove dvere - presli ste si tymto niekto?
Ako ste si to zariadili, aby sa stavebny bordel nezavlacil do celeho bytu? Izbu, kde sa robil balkon ste vypratali, ci len pozakryvali nabytok?
Bolo potrebne potom izbu vymalovat?
Poradte prosim, nech sa na to co najlepsie pripravim, uvitam aj nejake rady, tipy, vychytavky a pod 🤣🙏🙏🙏
Dakujem

maca1984
23. mar 2025

Poposúvali sme nábytok k stene oproti balkonu a zakryli igelitom. Jeden veľký igelit sme aj nalepili na strop pred balkon, prilepila som ho páskou o podlahu.
My sme malovať museli, lebo ako vybrali okno a vysekali otvor na balk.dvere, tak opadla aj omietka (to oni dorobili), no ale nenecháme si tam fľak , mňa by z toho porazilo 😀

adri266
23. mar 2025

Este by som poradila dat nieco na podlahu az k vonkajsim dveram. My sme otocili stare behune opacne a potom vytrepali prach

hiro
23. mar 2025

No, ono sa to nerobi tak ze sa zakryje okolie (napr nabytok atd) - ale naopak - zakryje sa ta cast miestnosti kde sa pracuje. Takze prach z rezania vrtania ostane len tam a nelieta to kadetade po celej miestnosti.
Pozrite napriklad ZipWall:
https://www.google.com/search?safe=active&sca_e...

viestta
23. mar 2025

priprav sa na to, ze napriek vsetkym opatreniem cemenovy prach bude vsade, aj v inych miestnostiech. My sme pri prerabke jadra zalepili vsetky dvere do inych miestnosti a aj tak sa tam dostal. Ked mozes pozicaj si na prvotne upratovanie priemyselny vysavac, je lepsie vsetku hrubu spinu povysavat az potom sa pustit do upratovania. Ak mas moznost, tu jednu miestnost uplne vyprac, usetris si vela roboty s upratovanim