icon

Puella vône

23. okt 2022

Ahojte ,ktorá z vôní sa vám páči najviac ?☺️
Ja som dnes odskúšala poslednú a neviem sa rozhodnúť ,ktorá je najlepšia😂ale asi žltá ,biela a zelená.. Queenka ma vônec neočarila😂

nikpa
23. okt 2022

Táto je moja najkrajšia 😀

zildo
23. okt 2022

Zelená top

zirafienka
23. okt 2022

Je to vec vkusu, každá ti napíše niečo iné

autor
23. okt 2022

@zirafienka Áno ,to mi je jasné..😂ale zaujímali ma aj názory druhých ľudí☺️

@zildo Áno,zelená je super .. pripomína mi trošku tmavo zelený Lenor🤩

adkoalauri
23. okt 2022

Za mňa na umývanie podlahy zelená a žltá, do práčky ani jedna. Mne vôbec nevonia prádlo, objednávam z vonavydomov oleje a tieto sú oproti nim 0 bodov.

autor
23. okt 2022

@adkoalauri aha ,odtiaľ som neskúšala.. možno niekedy skúsim na porovnanie☺️.. ale ako som videla na ich stránke tam je dosť veľa vôni na výber.. ☺️

retep00
24. okt 2022

Je to vec vkusu. Za mňa modrá a červená, sú to sladké vône. A ešte biela - Frayo, tá je taká svieža. 🙂

autor
24. okt 2022

@retep00 Biela je super🤩dnes som odkladala oprane veci a uplne nadherna svieza vona😍

nikha2809
25. okt 2022

@adkoalauri no a ja ich cítim iba keď vyvesiam, potom už nie.Aj keď dám do sušičky iba chvíľku mi voňajú veci.Uz si pripadám ako debil že každý chváli ako mu vonia z Puelly prádlo a mne nie.Mne sa páči tá sivá, mám rada svieže vône.Chcela by som skúsiť voňavý domov, ktorá je prosím ťa svieža?Vôbec netuším ktorú objednať, hlavne nič sladke

carmenuska
12. nov 2022

Ahojte,prosim Vás, koľko puelly dávate? Dávate také množstvo ako bola tá vzorka,či menej? A chcem sa opýtať ,či tam na stránke bývajú zľavy.Lebo som zváhala,keď boli po 21€ a teraz su takmer 26. Aká je na ňu dobrá cena? Ďakujem

ivanatim
19. feb 2023

Ja som mala puellu, ale nevonala mi tak dobre. Flasa cela polepena od oleja. Nedavno som skusila Giovani a to je uplne ina liga ❤ Poslali mi s flasou aj odmerku s ich logom, takze sa to da aj pekne cisto davkovat bez zamastnenia.

majka189
11. apr 2023

@ivanatim a ktora vona do Giovani bola pekna,???

ivanatim
11. apr 2023

@majka189 no mne sa pacia vsetky, ale najviac podla mojho vkusu je gold, grey, violet a blue 🙂 tazko vybrat ked su vsetky take intenzivne a zaujimave