icon

Reklamácia umývačky Candy trvajúca viac ako dva mesiace

scarlet608
26. aug 2025

Potrebujem pomôct, v alze sme kupili umývačku riadu,pokazila sa, tak sme ju dali reklamovať okolo 29.6.2025….dnes su tomu približne dva mesiaca,umývačku stale nemáme….koho kontaktovat alebo vie mi s tym niekto pomôct….infolinku sme uz riešili milión krat,neúspešne….umyvacka Candy!!!!

viestta
26. aug 2025

@scarlet608 kontaktovat obchod a odstupit od zmluvy ak nebola reklamacia vybavena v zakonnej lehote

scarlet608
autor
26. aug 2025
@viestta

@scarlet608 kontaktovat obchod a odstupit od zmluvy ak nebola reklamacia vybavena v zakonnej lehote

@viestta to sme urobili,ale stale nic….nemame ani umývačku ani penize resp.nejaky dobropis….proste mame cakat kym Candy odpisu alze…..proste nonsens,každému je to jedno,na infolinke to len odsúvajú…. len mne pomaly dochádza trpezlivost,lebo som nekupovala umývačku riadu aby mi stala v obchode

sense
26. aug 2025
@scarlet608

@viestta to sme urobili,ale stale nic….nemame ani umývačku ani penize resp.nejaky dobropis….proste mame cakat kym Candy odpisu alze…..proste nonsens,každému je to jedno,na infolinke to len odsúvajú…. len mne pomaly dochádza trpezlivost,lebo som nekupovala umývačku riadu aby mi stala v obchode

@scarlet608 skús pohroziť SOI. A treba bombardovať Alzu a trvať na odstúpení od tmluvy

viestta
26. aug 2025
@scarlet608

@scarlet608 teba nemusi zaujimat co si ti dvaja hrkutaju medzi sebou. Posli im odstupenie od zmluvy. Mailom aj postou

modratrixie
26. aug 2025

Nemáte predĺženú záruku ? Alebo kedy bol u vás technik?