Riešenie riadu na grilovanie pre veľké rodiny
Otázka na tie, ktoré často a radi grilujete. Máte na grilovanie samostatný riad vonku? Kupujete jednorazové? Alebo vláčite von zakaždým taniere, poháre, príbory a atď? Je nás doma šesť, keď ešte niekto prípade tak minimálne desať ľudí. Ako to máte vyriešené?
Ak nemas teplu vodu v altanku, pripadne aj umyvacku, tak ci tak vsetky budes nosit dnu aby sa umyli. Jednorazove nepouzivame, zbytocne vyhodene peniaze
vláčime zakaždým. Máme veľký nákupný košík (vozík) na kolieskach, aké su v obchoďákoch a vláčime v ňom 🙂 lepšie ako v rukách alebo na nejakých podnosoch 🙂
Máme jednorazové všetko, ale aj obyčajne, podla toho či mam alebo nemám nervy použivam 🙈
@nika1971 toto je riadna kravina pre 10 ľudí potrebuje 3 kusy a zasekavat to tam poriadna hovadina ani zadarmo, potom si predstav kde celé to špinavé dá?
Papieraky, ktoré potom spalime. Len poháre sklenené a tie mám v garáži v boxe, s ktorým ich vynesiem a potom umyté tam opäť vrátim. Ak grilujeme len do päť ľudí, tak bežné riady z domu. Ale obvykle je u nás 10+ ľudí a toľko súprav nemám.
beriem z domu. mame taky vozik na kolieskach a na dva razy sa to odnesie. riady su najmenej aj tak treba vsetko mozne kecupy horcice pitie sol a kopec inych hovadin. potom to cele nalozim na vozik spat a hodim doma do umyvacky. v rukych by som to neumyvala ani za nic niekde v altanku.(a uprimne ja tieto grilovacky fakt nemusim snazim sa tomu vyhybat)
Nemam, iba pribory ano, ostatne beriem z domu. Po grilovacke potom ide umyvacka aj 3x 😂
Mame speciaone na grilovanie
Vidlicky a specialne steakove noze, velke drevene lopare, pohare
Komu by sa chcelo nosit hore dole vsetko
Ja mam na grilovanie cca 20kusov obycajnych bielych tanierov. Dostat ich kupit v kazdych domacich potrebach aj pribor mam zvlast v nadobke. Nosim ich na tacke. Ved to nie je problem preniest riad. Jednorazove nepouzivame.
Mám v altánku kuchynskú linku,kde mám riady čo sa používajú vonku. Myslím taniere, poháre atď. A teda veľa 🙂 Pre 20 ľudí v pohode. Aj drez tam.mam, ale nemám tam umývačku, takže špinavé odkladáme do plastovej bedne a vnútri dávame do myčky. .
@nika1971 to si neviem predstaviť , koľko by som takých kufrov potrebovala🤦za 42€ jeden
10ludi je úplne nic
Mám pri grile extra kuchyňu , v lete jeme na 99percent len von
Jest z plastu alebo papiera no dakujem pekne
Bežne dávam ešte aj klubove taniere, pohare na stopke, obruzky atd
Ono to potom chuti aj inak😀
Opekacka mimo domu to je zase už niečo iné..
Máte niekto umývačku v altánku? Muž tvrdí, že na zimu by sa musela odpojiť . Že nestačí, že sa na zimu zastaví voda. Rozmýšľam nad tým, ale popravde neviem či by sa to oplatilo.
Máte niekto umývačku v altánku? Muž tvrdí, že na zimu by sa musela odpojiť . Že nestačí, že sa na zimu zastaví voda. Rozmýšľam nad tým, ale popravde neviem či by sa to oplatilo.
@mateson2004 moja mama má a to odpojenie zas nie je raketová veda 🤷 Od odpadu neodpaja a z vody len odsarubuje hadicu, vyleje ju a nechá tak. Za tých 13 rokov sa nič nestalo.
My fungujeme na papierových tackach, poháre a príbory klasické. A to fakt často grilujeme, občas aj 15 ľudí.

Ako kedy, niekedy donesieme riady z domu, niekedy návšteva donesie umelé, že aby bolo menej roboty s upratovaním. Nás toľko nie je, takže to nie je toľko roboty a umývania. Ale mne príde zbytočné, aby som mala zvlášť riady vonku, lebo väčšinu roka by boli aj tak nevyužívané.