icon

Riešenie riadu na grilovanie pre veľké rodiny

16. máj 2025

Otázka na tie, ktoré často a radi grilujete. Máte na grilovanie samostatný riad vonku? Kupujete jednorazové? Alebo vláčite von zakaždým taniere, poháre, príbory a atď? Je nás doma šesť, keď ešte niekto prípade tak minimálne desať ľudí. Ako to máte vyriešené?

simca_13
16. máj 2025

Ako kedy, niekedy donesieme riady z domu, niekedy návšteva donesie umelé, že aby bolo menej roboty s upratovaním. Nás toľko nie je, takže to nie je toľko roboty a umývania. Ale mne príde zbytočné, aby som mala zvlášť riady vonku, lebo väčšinu roka by boli aj tak nevyužívané.

viestta
16. máj 2025

Ak nemas teplu vodu v altanku, pripadne aj umyvacku, tak ci tak vsetky budes nosit dnu aby sa umyli. Jednorazove nepouzivame, zbytocne vyhodene peniaze

zojazoja
16. máj 2025

vláčime zakaždým. Máme veľký nákupný košík (vozík) na kolieskach, aké su v obchoďákoch a vláčime v ňom 🙂 lepšie ako v rukách alebo na nejakých podnosoch 🙂

zuzubb007
16. máj 2025

Máme jednorazové všetko, ale aj obyčajne, podla toho či mam alebo nemám nervy použivam 🙈

zuzubb007
16. máj 2025

@nika1971 toto je riadna kravina pre 10 ľudí potrebuje 3 kusy a zasekavat to tam poriadna hovadina ani zadarmo, potom si predstav kde celé to špinavé dá?

michaela329
16. máj 2025

Papieraky, ktoré potom spalime. Len poháre sklenené a tie mám v garáži v boxe, s ktorým ich vynesiem a potom umyté tam opäť vrátim. Ak grilujeme len do päť ľudí, tak bežné riady z domu. Ale obvykle je u nás 10+ ľudí a toľko súprav nemám.

pralinka25
16. máj 2025

beriem z domu. mame taky vozik na kolieskach a na dva razy sa to odnesie. riady su najmenej aj tak treba vsetko mozne kecupy horcice pitie sol a kopec inych hovadin. potom to cele nalozim na vozik spat a hodim doma do umyvacky. v rukych by som to neumyvala ani za nic niekde v altanku.(a uprimne ja tieto grilovacky fakt nemusim snazim sa tomu vyhybat)

simsalabim
16. máj 2025

Nemam, iba pribory ano, ostatne beriem z domu. Po grilovacke potom ide umyvacka aj 3x 😂

taktotedanie
16. máj 2025

Mame speciaone na grilovanie
Vidlicky a specialne steakove noze, velke drevene lopare, pohare
Komu by sa chcelo nosit hore dole vsetko

marca12
16. máj 2025

Ja mam na grilovanie cca 20kusov obycajnych bielych tanierov. Dostat ich kupit v kazdych domacich potrebach aj pribor mam zvlast v nadobke. Nosim ich na tacke. Ved to nie je problem preniest riad. Jednorazove nepouzivame.

mateson2004
16. máj 2025

Mám v altánku kuchynskú linku,kde mám riady čo sa používajú vonku. Myslím taniere, poháre atď. A teda veľa 🙂 Pre 20 ľudí v pohode. Aj drez tam.mam, ale nemám tam umývačku, takže špinavé odkladáme do plastovej bedne a vnútri dávame do myčky. .

mateson2004
16. máj 2025

@nika1971 to si neviem predstaviť , koľko by som takých kufrov potrebovala🤦za 42€ jeden

dolly_xd
16. máj 2025

10ludi je úplne nic
Mám pri grile extra kuchyňu , v lete jeme na 99percent len von
Jest z plastu alebo papiera no dakujem pekne
Bežne dávam ešte aj klubove taniere, pohare na stopke, obruzky atd
Ono to potom chuti aj inak😀
Opekacka mimo domu to je zase už niečo iné..

mateson2004
16. máj 2025

Máte niekto umývačku v altánku? Muž tvrdí, že na zimu by sa musela odpojiť . Že nestačí, že sa na zimu zastaví voda. Rozmýšľam nad tým, ale popravde neviem či by sa to oplatilo.

michaela329
16. máj 2025
@mateson2004

Máte niekto umývačku v altánku? Muž tvrdí, že na zimu by sa musela odpojiť . Že nestačí, že sa na zimu zastaví voda. Rozmýšľam nad tým, ale popravde neviem či by sa to oplatilo.

@mateson2004 moja mama má a to odpojenie zas nie je raketová veda 🤷 Od odpadu neodpaja a z vody len odsarubuje hadicu, vyleje ju a nechá tak. Za tých 13 rokov sa nič nestalo.

margotka17
18. máj 2025

My fungujeme na papierových tackach, poháre a príbory klasické. A to fakt často grilujeme, občas aj 15 ľudí.