icon

Robotický vysávač

18. sep 2022

Ahojte, na nete je toho vela,co to som nacitala ale aj tak stale neviem. Viete poradit roboticky vysavac?rozmyslam nad takym co aj umyva. Samozrejme je mi jasne,ze to nebude dokladne ale aspon na zotretie prachu. Ake mate vysavace?potrebujem nieco overene. Dakujem

Strana
z2
veve39
18. sep 2022

nemam koberce, iba 1 maly kobercek v detskej, vysoky vlas a povysava ho super... Roborock mi oporucili 3 ludia v mojom okoli (ktori postriedali viacero modelov) a som max spokojna...pre mna bolo dolezite kvalitne mopovanie (co viem ze nie je silna stranka rbot.vysavacov) a funguje super ...aj s kvalitou vysatia som max spokojna

majkaocka
26. dec 2023

@ankare aký model mate ?

ankare
26. dec 2023

@majkaocka asi tento

https://www.google.com/search?q=mop+xiaomi+vacu...
Ale po čase ťažko prechadza cez podlahove listy

nika1224
4. máj 2025
@jana_435

Riesila som rovnaku dilemu. Predtym sme mali iRovot roomba, tu najvyssiu verziu. Vyborny vysavac. Len nevie mopovat v jednom, to nam vadilo. Presla som nespocetne mnozstvo recenzii, videii, porovnani, objednali sme si domov niekolko vysavacov, aby sme ixh vyskusali a porovnali. Xiaomi je velmi skaby pomocnik - ich satie je slabucke a mop iba taha za sebou. Roomba je vyborny vysavac, aj koberce krasne potaha (ma jeden z najvyssich sacich vykonov spomedzi robotickych vysavacov). Co som ale nasla a som s tym nesmierne spokojna je Ecovacs

https://www.mall.sk/vysavace/ecovacs-deebot-ozm...

Tento ma porivnatelny saci vykon ako irobot roomba, no ma navyse pri nadstavec na mopovanie. Je to v zasade taka ako keby rotovacia hlavica, takze to len netaha za sebou, ale tym rychlo kmita a tym dokaze odstranit aj zashcnutejsie skvrny, co ine nedokazu. Roomby treba kupit dve, ak chcete aj roboticky mop. Zaroven sa mi pri ecovacse omnoho viac pozdava appka, nez co ma irobot. Drzim palce, nech vyberiete dobre 🙂

@jana_435 dobry den.som bezradna.dnes sme kupili ten ecovacs ale neviem to nadstavit.on si to namapoval ale nejde vsade napriklad koberec obchadza,pritom aj presiel cez neho ..ja by som to radsej manualne nadstavila ved co zavadzia nech obide a dlej nech ide rovno a naspat..to sa neda?

Strana
z2