icon

Robotický vysávač

zuzicek1112
31. okt 2020
penelope11
4. nov 2020

V akej cene? My sme vybrali Sencor SRV 8250BK 🙂
Kupila som ho za fajn cenu a sluzi mi zatial dobre, povysava, co potrebujem, jak potrebujem a najma ma tesi, ze nemusim furt ja chodit a vysavat.

janka95
4. nov 2020

Ja som dostala 3 dní dozadu od priateľa perfektná vec. Žiadne káble behanie.. pošlem.ho do kuchyne povysava kuchyňu a zaparkuje do domčeka =D prešiel prah aj na koberec zatiaľ super. Ešte mop som zvedavá ako bude fungovať ten som ešte neskusila. 🙂

penelope11
4. nov 2020

Je to super @janka95, mne to tiez vyhovuje, nemusim sa ja nahanat. Urobi poriadok za mna a vybavene. Ja mozem si robit svoje nieco ine a najradsej ked kuchynu povysava ked peciem to je parada 😀

janka95
4. nov 2020

@penelope11 presne. Toto bude môj najlepší pomocník. Práve behá v kuchyni. Tam je po mne vždy bordel po vareni. =D =D

xeniii
5. nov 2020

Kde ste baby kupovali? Sú niekde nejaké fajn akcie teraz na takéto vysávače? 🙂

veverickav
5. nov 2020

@xeniii ja silno premyslam nad tymto. precitaj si, popozeraj 🙂 baby zo skupiny ho pokupili , su spokojne. https://androidportal.zoznam.sk/2020/11/xiaomi-...

bucko555
5. nov 2020

Kúpila som pred dvomi rokmi Sencor za 200 euro a je super nemôžem nič zlého povedať

xeniii
5. nov 2020

@veverickav my to chceme kúpiť svokrovcom, sme sa tak rozprávali, že by to bol dobrý darček. Len neviem že ako je to teraz s cenami, či niekde sú aj nejaké akcie, ja mám tiež xiaomi doma, aj som navrhla, že by sme im taký jak mám, že by bolo fajn, no švagriná tá nie, že nejakú inú značku, že o hentej nemá nejakú znalosť, či je ok. Tak zas konflikt záujmov. Už som aj oľutovala, že chceme kúpiť spoločný darček. 🙄

veverickav
5. nov 2020

@xeniii no co som ja precitala a nastudovala kade tade, tak tie vyssie rady xiaomi su naozaj kvalitne a spolahlive. a tento najnovsi model sa vyrovna hocikomu. ej bistu, par dni dozadu bola akcia na tom linku ze o 34 eur lacnejsi... uz stoji normalne.... baby to este stihli cez akciu. no co uz... mala som sa poponahlat

xeniii
5. nov 2020

@veverickav uvidím, skúsim jej to poslať čo povie ten čo si mi poslala. Svokra viem, že by ho využívala cez týždeň lebo cez víkend ona lieta a vysáva si a umýva, tak to by bolo na také bežné vysávanie a to podľa mňa nemusí mať nejaký drahý.
@bucko555 aký typ od Sencoru??

bucko555
5. nov 2020

@xeniii fuha to neviem skúsim večer pozrieť na krabicu ale je aj s mopom

bucko555
5. nov 2020

@xeniii svc9031rd

xeniii
5. nov 2020

@bucko555 ďakujem 🙂 No vyhodilo mi, že tento model sa už nepredáva. No idem kuk ešte nejaké iný typy od tejto značky, musíme to vyriešiť, lebo zošaliem, som rada, keď máme darčeky vybavené vopred 😀

bucko555
5. nov 2020

@xeniii áno už sa nepredáva ale inak celkom dobrá značka za málo peňazí , ja tiež darčeky vždy dopredu človek nevie čo sa môže stať

xeniii
5. nov 2020

@bucko555 pozerám tento SENCOR SRV 6250BK akurát v Planeu, tam som si aj ja ten môj vybrala a fajn, a celkom sa mi tento typ aj pozdáva, tak idem aj toto poslať na schválenie. A uvidíme či vôbec so švagrinou nájdeme nejaký kompromis 😀
Presne ako hovoríš. Teraz už ani nevieme čo bude zajtra :/ Nieto ešte o mesiac.

janina1127
7. nov 2020

Ten je dobrý @xeniii. Ten má susedka a fajný je. Aj cena je relatívne dobrá, aj kvalita. Takže podľa mňa sa oplatí po ňom pozrieť. Aj koberce bez problémov povysáva a nie je hlučný to je vec, ktorú ocení asi každý 😀

dixi30
8. nov 2020

@veverickav ja tiež zvažujem že ho kúpim

robin30
8. nov 2020

Rowenta🔝