icon

Robotický vysávač s mopom.

simooona
12. júl 2019

Ahojte nevien ci to sem tu patri, ale opýtam sa... Máte niekto skúsenosť s robotickým vysávačom s mopom? Chcela by som si kúpiť, no chcela by som aj vedieť nejaké skúsenosti, recenzie, tipy atď, ďakujem veľmi pekne

lenadka
8. nov 2019

@eliska13 a ešte púšťam ho cez deň keď som doma aby som poprípade mohla vyložiť čo treba. Zavriem ho do izby ktorú chcem povysávať a robím si svoje. On zahlási keď je hotový ak to nepočujem príde mi aj upozornenie na mobil, alebo si pozriem v apke koľko má ešte spraviť
Sk mu včas otvorím vráti sa sám na stanicu ak nie zahlási koniec upratovania chvíľku sa pokúša vrátiť vak to nejde zastane a vypne sa.

eliska13
8. nov 2019

@lenadka super dakujem🙂

vondolina
12. nov 2019

@eliska13 jo, jo, ja som z neho happy 🙂 tak záleží čo dám vysávať, či všetky miestnosti alebo len jednu, ale tak zvláda niečo cez hodinu v pohodke 🙂 ale čo musím povedať, čo som rada, že nemá vysávač nejaký problém s vlasmi, lebo toho som sa trochen bála

xeniii
13. nov 2019

@lenadka je to fajn, keď niekto robí niečo za nás, čo?? Ja tiež po takomto pomocníkovi túžim a teda riadne, len doma nejako mi to zatiaľ nechce prejsť :(

lenadka
13. nov 2019

@xeniii tak nech vysáva, ten kto s tým nesúhlasí... Pokiaľ to nikto nechce robiť za teba nech do toho nekecá 😉

viera27
13. nov 2019

Mala som roombu 980 a potom som si vyzobrala aj xiaomi Roborock s mopom. A roomba veru išla pá pá. Mop síce až tak nepoužívam, ale xiaomi milujem. Ta ich aplikácia, virtuálne steny len nakreslim cez mobil (roomba musela mať fyzicky také stĺpiky), doplnky za pár korún, samé hlási keď je načase vymeniť filtre atď, 5 režimov vysávania, lepšie ide cez prekážky (ma senzory a fakt brzdí, roomba bola celá omlatena chuda) atď atď.A ešte je aj biely. A stal o polovicu menej ako roomba 🤣. Len tu sme kupovali o rok skôr, lebo xiaomi ešte nepredáva tento s mopom.
Inak my máme viacero veci od xiaomi, inteligentné žiarovky, lampy, zvonček, senzor atď. A všetky používajú tu istú aplikáciu, takže len si do nej parujes zariadenia a ovládaš ich z jednej apky.

lenadka
14. nov 2019

@viera27 kupovali ste ho cez internet? Ak áno dáš link3

viera27
15. nov 2019

@lenadka cez net. Ale normálne, na Slovensku. Alza ci co to bolo. Ale dnes už kúpiš hocikde, tuším aj v kamenných ho majú. Tak si len podľa ceny vyber. Akurát doplnky nan beriem z Aliexpressu

lenadka
15. nov 2019

@viera27 a ktorý konkrétne máš? Je ich na mrte. Ja som tiež rozmýšľala nad xiaomi ale nevedela som ktorý je dobrý. S týmto čo mám som spokojná ale s tým tvojim by som možno bola mega spokojná 😉

viera27
15. nov 2019

@lenadka ja mam Roborock 5 a pozerám, že už aj 6ku majú. Musím pozrieť, v čom je rozdiel
Môj https://m.alza.sk/xiaomi-mi-robot-vacuum-cleane...

lenadka
15. nov 2019

@viera27 ten čo máš podľa parametrov zodpovedá tomu čo si kúpila moja mama, presne ten japonský silný motor, laser navigácia a orientácioa v priestore... Ten som pôvodne chcela aj ja, len tá cena... To už xiaomi je vo výhodnejsej omnoho... Keď tento čo mám doslúži dúfam že až o nejakých par rokov idem do xiaomi, dík.
Tento má mama
https://www.roboticky-vysavac.sk/symbo-laserbot...

xeniii
2. dec 2019

@lenadka vidíš, to môžem teda vyjednávať 😀 To mi nenapadlo, dám mu podmienku, že buď bude on upratovať alebo mi dovolí vybrať si nejaký takýto vysávač a uvidíme, že či to pomôže, alebo nebudem vysávať celý týždeň a uvidím, čo mi na to povie 😀

kammik
3. dec 2019

@xeniii jasné, že môžeš, ak ťa vysávanie otravuje, tak prečo si to neuľahčiť? podľa mňa treba hľadať možnosti keď sa dá 🙂 napríklad my sme nedávno kupovali svokre parný mop v Planeu, lebo ho veľmi chcela, tak dúfala, že ho dostane od svokra, ale ten len mykol plecom, že načo by im to bolo 😀 tak napokon sme jej ho my k sviatku zaobstarali 🙂 takže na tvojom mieste by som do toho išla, dala mu ultimátum 😀

vondolina
4. dec 2019

@xeniii poviem ti, že je to paráda, keď si môžeš aspoň od takejto činnosti oddýchnuť, mňa tiež už nebavilo vôbec chodiť stále či už s vysávačom alebo mopom, bola som z toho na nervičky, čo sa týka toho tvojho chlapa a jeho názoru, tak tiež by som mu dala asi pocítiť aké je to neustále upratovať, aby pochopil, že prečo to chceš a dovolí ti, neboj nič 😉

tabakmirka
5. dec 2019

@kammik Že buď on alebo vysávač, tak? 😀 Keď na niektorých chlapov to platí a na niektorých ee, ale skúsiť treba za to nič nedá 🙂

kammik
9. dec 2019

@tabakmirka tak, veď ako inak sa to dá??? niekedy proste nie sú iné možnosti, treba to takto, že buď alebo, keby si videla ako sa tá moja svokra tešila, keď videla, čo sme jej kúpili, takú šťastnú som ju asi ešte ani v živote nevidela 😀

xeniii
12. dec 2019

@kammik otravuje, to si ani nevieš predstaviť ako veľmi. Hej? Je to dobrá vec??
Veď toto je to, že chlapi si niekedy ani len nevedia predstaviť, čo také upratovanie obnáša, keďže je to naša parketa, teda keď oni nemusia nič také robiť 🙂 Nie že by som si to ja dobrovoľne vybrala 😀

xeniii
12. dec 2019

@vondolina neboj sa, už som si to naplánovala, povedala som mu, že tento víkend je jeho, čo sa týka upratovania, nech si to skúsi všetko stihnúť, aj kuchyňu, aj kúpeľňu s wc, aj všetko, uvidím čo mi povie v sobotu večer, keď zničený padne na gauč 😉 Povedal, že si to skúsi, tak ja dúfam, že príde s verdiktom aby som si vybrala teda robotický vysávač aký sa mi zažiada 😀

kammik
3. jan 2020

@xeniii no ako si dopadla, keď si mu to naplánovala? napíšeš nám jak si dopadla?? 🙂

adalea
6. jan 2020

@viera27 ahoj, prosím ťa si spokojná aj s mopovaním? Nie sú mojré flaky na plávačke?Vysávanie u mňa nie je problém, ale neznášam vytieranie podláh. Máme psa, čo je vonku, dcéra ho pustí dnu a všade psie otlačky. Chceli by sme preto vysávač aj s mopom. Ďakujeeeem

xeniii
7. jan 2020

@kammik jasné napíšem, dopadlo to tak ako som v podstate očakávala, ofrfľal to a povedal, nech si teda urobím tak ako mi bude najlepšie, len nech už ho do takýchto vecí nenútim 😀 Takže som dosiahla to, čo som vlastne chcela, mám radosť z toho, idem teda vyberať nejaký ten vysávač, ktorý mi urobí radosť

sticker
vondolina
8. jan 2020

@xeniii vyskúšaj si pozrieť ten vysávač, čo som ja o ňom pred nejakým časom písala, vieš aká som z neho happy?? 😍

xeniii
9. jan 2020

@vondolina si až tak?? Pozerala som ho, len sa mi to vidí dosť peniažkov, preto pozerám aj niečo iné, že v podobnej kvalite len za nižšiu cenu. Len mi to dáva trochu zabrať, keď čítam parametre a všetko 🙏

vondolina
12. jan 2020

@xeniii za nižšiu cenu? len to potom rátaj, že trochu iné budú aj funkcie, keď bude aj cena iná, že nižšia 🙂 ale poviem ti, že osobne by som pri roombe ostala, že nešla by som do inej značky, len radu by som zmenila, keby som chcela dačo lacnejšie 😉 ja ti verím, že to dáva zabrať a že chceš aby to bolo čo najlepšie rozhodnutie, lebo to nestojí pár korún :-/

lenadka
12. jan 2020
vondolina
11. feb 2020

@lenadka toto je dobré porovnanie, zaujímavý článok, toto podľa mňa pomôže v rozhodovaní, lebo sami by sme nemali takúto možnosť si takto porovnať reálne ako vysávajú a aj cenovo čo sa viacej oplatí 🙂 ja hlavne by som povedala, že je to stokrát lepšie jak bežný vysávač 😉 kým kávu pijem, tak kamoško vysáva 🙂

xeniii
13. feb 2020

@lenadka
@vondolina žienky ďakujem vám, že ste mi napísali, aj za ten link, za to porovnanie, no už som si našla toho svojho, teraz som našla takú fajn ponuku na Xiaomi, tak napokon sme si povedali, že skúsime ten kúpiť, že uvidíme ako to zvládne u nás, či bude stačiť na náš neporiadok, na naše omrvinky 😀

lenadka
14. feb 2020

@xeniii prosím ťa dáš mi link kde si našla dobrú ponuku? Plánujem si kúpiť ešte jeden na poschodie

wetsel
16. feb 2020

@lenadka Máš aj klasický vysávač, keď máš robotický? Či stačí ten? 🙂

lenadka
16. feb 2020

@wetsel mám aj klasický, však ten som aj mala predtým. A áno je ho treba, medzi špáry, poza nábytok a do úzkych kútov, poza skrine, tam kde sa robotický nedostane raz za týždeň cca vytiahneme aj normálny.