icon

S akou práčkou ste spokojné?

weron13
24. aug 2021

Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem

Strana
z8
zuzzuzi909
21. sep 2022

@dom_evi len nie kazdy obchod poskytuje take, ze ti spotrebice dovezu, treba si to zistit predtym ako clovek nieco kupuje.
Mna tesi teraz naposledy ked sme objednavali starkej sporak, ze som urobila objednavku cez eshop a jej to domov doniesli a nemuseli sme sa my s muzom nahanat.

dom_evi
22. sep 2022

Jasne, jasne, zeh hej, ale tak vies si spotrebic vybrat tam, kde ti taku sluzbu poskytnu, to by nemal byt ziadny problem. No tak to ste super vymysleli, ziadne starosti len radost

zuzzuzi909
23. sep 2022

@dom_evi ano, ale mne by nenapadlo zo zaciatku, ze to neposkytuju vsetci, teraz uz viem, ze vopred sa musim na to pytat ako nieco kupim. No tak lebo muz chodi do prace rano a az vecer domov a to ked pride je rad, ze je doma, nie este aby som ho poslala nieco vynasat 😀

darinagod
26. sep 2022

jasne take nadsenie panuje niekedy aj u nas a tiez sa mu teda tak nejak snazim vyhnut

win_gi
19. okt 2022

Žienky, nočná mora sa nám prihodila. Pokazila sa nám práčka, dala som si prať, šla som do mesta, vrátila som sa a vytopené všetko, práčka bola vhodná akurát tak do šrotu. Nechcela som riešiť v najbližšej dobe kúpu novej, myslela som, že ešte rok-dva vydrží, ale mýlila som sa. Fakt to neprajem nikomu. Máte nejaký overený typ? Vôbec neviem, že aká by bola dobrá.

tumira
28. okt 2022

@win_gi ked taketo veci sa nam deju prave vtedy ked to najmenej cakame, ked je to najmenej vhodne. Tak budes mat pracku ako taky skory vianocny darcek 🙂
Tak to aky typ velmi zalezi od toho co preferujes, co je pre teba pri pracke podstatne.

zuzzuzi909
29. okt 2022

@win_gi kolko rokov si mala tuto, ako dlho ti vydrzala? Na kolko kg? Tam by som vyber zacala 😉

rucka77
2. nov 2022

tak to teda vobec nezavidim, no zial, take veci si veru nevyberieme. pracka je dolezita vec a uz treba rozhodne vybrat taku, ktora vydrzi dlhsi cas. aj u nas to bol problem, nevedeli sme sa rozhodnut a rozhodovali sme sa mozno dlhsie ako by bolo treba :D

miriam11
Autor odpoveď zmazal
vetva99
9. nov 2022

@rucka77 tak to poznam, vyberame ju uz tyzden a poviem ti tak, zatial sme sa nezhodli. neviem, teraz tie pracky maju take vseliake funkcie, ze ani neviem, na co dobre by sme sa mali najskor zamerat

laladua
27. nov 2022

@vetva99 zalezi na tom ako najcastejsie peries, co peries, ci potrebujes aj nejake jemne pranie, ci viacej len take bezne bavlnene veci alebo aj parne pranie a taketo, to si proste ujasni a podla toho sa rozhoduj.

vetva99
28. nov 2022

da sa povedat ze take bezne veci mame a mozno viacej takych sportovych materialov, viez take ze funkcne legin, tricka a podobne, kedze sa s nazime s manzelom tak troska sportovat a nerada by som bola, ak by sa mi mali zvlast tieto veci nejak znehodnotit

eliskadad1
29. nov 2022

@vetva99 to sa ti nemá prečo znehodnotiť, veď tie sušičky, aj práčky dnes už majú kadejaké funkcie, programy aj na takéto oblečenie, na to kukaj keď budeš vyberať ;)

emmusska
30. nov 2022

@eliskadad1 suhlasim, ja napriklad aj teraz som hodila prat len take veci ako termo a sportove, kompresne, manzel bol vcera hrat vecer hokej, co chodievaju taka partia a teda doniesol to riadne prepotene, tak som to hned dala a to pradlo ked vyberiem to je jedna radost ako krasne vonia a stale je rovnake, nie je poskodene ani nic, aj ked mu to periem kazdu chvilku.

vetva99
30. nov 2022

ahaa tak potom super a peries ich teda na normalnom programe, ci mas taky priamo na taketo veci. ako kedysi si kupoval take normalne veci, len teraz zacal uz s drahsimi a to by ma slak trafil, ak by sa im nieco stalo

bancolinho
24. aug 2023

ahojte, poradte pls, mame ariston, 9kg, nedavam do plna ale straaasne to krci vsetko, uz som skusala aj programy aj stupne aj cas ale stale to iste. dokonca ani susicka to nenarovna a 90% veci musim zehlit. dakujem

sanssa
25. aug 2023

@bancolinho to je zvlastne, ja mam Philco susicku a nic taketo sa mi v zivote nestalo, preveze odkedy ju mam tak zehlicka lezi v skrini a ani ju nemusim nastastie vyberat, lebo najma v tomto teple by ma pri zehleni asi trafilo 😀

bancolinho
26. aug 2023

@sanssa ved prave, skusali sme aj po susicke ale nebolo to ok.a hlavne po pracke su veci straaasne pokrcene.

322sima123
18. nov 2023

@weron13 aeg

Strana
z8