Skúsenosti s filtračnou kanvicou
Prosím o názor tých, ktoré to používajú, ďakujem
Voda je chuťovo lepšia a keď nám bol dáky podomový predajca robiť rozbor vody, testoval aj vodu z vodovodu aj z kanvice a z kanvice bola čistejšia.
Za mňa hlúposť. Kúpili sme, používali sme to týždeň. Mne osobne tá voda nechutila.
Za mňa hlúposť. Kúpili sme, používali sme to týždeň. Mne osobne tá voda nechutila.
@anonym_6fce48 ani mne nechutí. Ani napr. kava z nej.
Ja ju používam denne do kanvice aj kávovaru, tvorí sa omnoho menej vodného kameňa v spotrebičoch.
Ja som mala niekolko rokov a praskla. Asi rok sme nemali, ale uz je kúpená nová. Vidím aj na kanvici, že sa robí menej vodného kamena. Na chuti necítim zmenu nijako specialne.
My mame velmi tvrdu vodu. Ked sme stavali dom, automaticky sme dali zabudovat Filter, Cize z vodovodu mam uz ide prefiltrovana voda a aj tak to nestaci. Mam hadam uz aj 20 rokov Este extra Britta, najskor kanvicu, tu si zobral neskor muz do kanclu a uz zo 5 rokov cely System aj na capovanie. Ja to vidim aj na Kavovare, ze sa Tak rychlo nezanasa a nemusim kazdu chvilu odvapnit.
Ja v chuti rozdiel nevidím, ake hádam to je s ňou lepšie. Do varnej kanvce som vodu nepouzivala, ale skusim, ked píšete, ze je menej kameňa.
@anonym_autor je to veľmi dobrá vec. Mam britu. Inú vodu nepijeme, pripadne občas z artezkej studne alento nemám po ruke. Ona nielen že zachytáva chlór ale mnoho zdraviu škodlivých látok, treba si prečítať. Filtre na britu je viac druhov ale v podstate je jedno ktorý kúpis. Voda je sladsia ako keby a ľahšia.

Ja som asi moc unavená keď som čítala že finančná kanvica 😂😂😂🙈