icon

Skúsenosti s kovovou manželskou posteľou

blumchen2
7. jún 2025

Ahoj, máte niektorá z Vás skúsenosti s kovovou posteľou? Zvažujeme kúpu manželskej postele. Páči sa mi kovová, no bojím sa, či sa po čase nerozpadne. S manželom nie sme práve najštíhlejší...

earlgrey
7. jún 2025

Mám kovovú do 90kg, síce len jednotku a aj keď nemám tých 90kg tak po mesiaci začala vrzgať a to som na nej ani nesexovala 🤣
Dcéra má rovnakú ako ja...má 25kg, po pár mesiacoch vrzga...a to na nej len spí, neskáče po nej...
Nikdy v živote...čakám kedy ma tie postele naserú a vyhodím ich 😀🤣

liusa82
7. jún 2025

no síce my spíme oddelene ale každý máme svoju kovovku😀 ja som si ju vybrala lebo sa mi také ornamentovky kovové páčili.No doteraz drží a spím na nej tretím rokom.A tiež je teda velká manželská.Síce ja som chudá ale čo myslíš že sa akože rozpadne? ale inak to s tým vrzganím ako čítam vyššie je pravda.Sem tam vrzne.Ale to pre mňa neni vada.Dôležité že sa na nej dobre vyspím a páči sa mi vzhladovo

erika212
7. jún 2025

Mame kovanu manzelsku postel. Nikdy viac. Non stop ju v spojoch podkladame makkymi podlozkami proti vrzganiu. Par tyzdnov je klud a potom to zacne znova. Len sa otocis na posteli a susedia si musia mysliet, ze tam skotacis 🙄🙄.

blumchen2
autor
7. jún 2025
@liusa82

no síce my spíme oddelene ale každý máme svoju kovovku😀 ja som si ju vybrala lebo sa mi také ornamentovky kovové páčili.No doteraz drží a spím na nej tretím rokom.A tiež je teda velká manželská.Síce ja som chudá ale čo myslíš že sa akože rozpadne? ale inak to s tým vrzganím ako čítam vyššie je pravda.Sem tam vrzne.Ale to pre mňa neni vada.Dôležité že sa na nej dobre vyspím a páči sa mi vzhladovo

@liusa82 áno, bojím sa, že sa rozpadne 😄 Vŕzganie mi nevadí, bývame v rodinnom dome.

isis234
7. jún 2025

Lepšia je drevená ako kovová posteľ.

kavasmliekom
7. jún 2025

To nevrzga posteľ, ale rošty. Máme calunenu a vrzga rovnako ako kovová. Kovová sa nemá prečo rozpadnut. Treba pozerať, do akej hmotnosti je.

majus2323
7. jún 2025

@blumchen2 kovovú never ever nikdy .... Ak chcete posteľ na niekoľko rokov tak jedine masív a ak ste trošku ťažší s manželom tak ani neváhajte. Tiež sme vysoký a ťažkí a nevieme si predstaviť spať na niečom rozheganom ...

svetlonos
7. jún 2025
@blumchen2

@liusa82 áno, bojím sa, že sa rozpadne 😄 Vŕzganie mi nevadí, bývame v rodinnom dome.

@blumchen2
odporúčam železnú postel - rošt z amazonu. Nane manželskú 180x200 aj 90x200. Jedine co vrzga je rošt drevený, ten je tam extra položený. Mm ma 120kg. Mame ju 4 rok. Nechcela som drevo práve koli vŕzganie.

luxus10
7. jún 2025

kovovu ano, ale 2 samostatne lozka-nevrzgaju, maju po 4 plnohodnotne nozicky ,nebudete sa navzajom v noci rusit, ked sa jeden otaca, ci nadhodi...nie tu hlupu stredovu podporu...

earlgrey
7. jún 2025
@svetlonos

@blumchen2
odporúčam železnú postel - rošt z amazonu. Nane manželskú 180x200 aj 90x200. Jedine co vrzga je rošt drevený, ten je tam extra položený. Mm ma 120kg. Mame ju 4 rok. Nechcela som drevo práve koli vŕzganie.

@svetlonos Vieš poslať prosím link? Ďakujem

kiki68
7. jún 2025

@blumchen2 My mame v byte kovovu, je uplne v pohode. Objednavali sme ju z Amazon. Uz ma cca 9 rokov

dora281
Autor odpoveď zmazal
blumchen2
autor
7. jún 2025
@kiki68

@blumchen2 My mame v byte kovovu, je uplne v pohode. Objednavali sme ju z Amazon. Uz ma cca 9 rokov

@kiki68 nemáte náhodou link?

kiki68
8. jún 2025
@blumchen2

@kiki68 nemáte náhodou link?

@blumchen2 Ta postel ma 8/ 9 rokov, pochybujem, ze sa este predsva

luxus10
8. jún 2025

toto je ram postele kilden z jysku, paradny pevny, nevrzga, vhodny pre 120kg a viac...keby nemam kupenu prakticky novu drevenu manz. postel,s kvalitnym kovanim a spojmi, a aj tak, ked sa druha osoba nadhadzuje na posteli, citim to... riesim manz. postel ako 2 taketo 1-ite postele a celo si urobim z calunenych panelov...

https://jysk.sk/spalna/postelove-ramy/postelovy...

strongi
8. jún 2025

My máme kovovú posteľ asi 16 rokov a nikdy nevrzgala. A to ma manžel sto kíl. Meníme len matrace.

blumchen2
autor
8. jún 2025
@strongi

My máme kovovú posteľ asi 16 rokov a nikdy nevrzgala. A to ma manžel sto kíl. Meníme len matrace.

@strongi odkiaľ ju máte?

akvi
8. jún 2025

Nie je posteľ ako posteľ. Máme kovovú 15 rokov, absolútne nevrzga, v živote sme nedotahovali sroby, proste perfektná posteľ. Ďalšiu máme v druhom dome, kúpená po dobrej skúsenosti s tou prvou. Táto je ale hrozná, vrzga, vkuse dotahujeme sroby, podkladame miesta, ktoré sa nám zdá, že to spôsobujú, ale nepomáha to. No a máme ešte jednu na chalupe, tá je skvelá ako tá naša prvá. Takže fakt záleží kus od kusu. Všetky kupované v IKEA len iné vzory, tá naša je dokonca klasická veľká 180cm, tie ostatné sú 160cm.

svetlonos
8. jún 2025
@earlgrey

@svetlonos Vieš poslať prosím link? Ďakujem

@earlgrey
Metallbett 180x200 skus zadať cez Amazon tento názov, najde ti to. Je to celozelezna konstrukcia. Dreveny rošt mame k tomu extra kúpený.

earlgrey
8. jún 2025
@svetlonos

@earlgrey
Metallbett 180x200 skus zadať cez Amazon tento názov, najde ti to. Je to celozelezna konstrukcia. Dreveny rošt mame k tomu extra kúpený.

@svetlonos Ďakujem, pozriem

selena_luna
8. jún 2025

My mame kovovu asi 15 rokov, velmi peknu a velmi sme spokojni. Ale zas ja mam sikovneho muza, napevno zazvaral spoje. Nevrzga, nehrkoce, krasna je. Obycajna ikea.

lenka.25
11. jún 2025

Kovovú už nikdy . Posledný mesiac čo sme ju mali , sme sa na nej už ani nemohli otočiť bez toho , aby sme nezobudili decka vo vedľajších izbách … nieto ešte , no veď vies čo 🤣

isis234
12. jún 2025
@svetlonos

@earlgrey

@svetlonos táto vyzerá dobre a drevený rošt je super

valentinkas
13. jún 2025

Je rozdiel medzi obyčajnou kovovou a kovanou.
My máme od IronArt.
Máme ju 20 rokov, nevŕzga, je pevná a stále krásna.