Skúsenosti s kovovou manželskou posteľou
Ahoj, máte niektorá z Vás skúsenosti s kovovou posteľou? Zvažujeme kúpu manželskej postele. Páči sa mi kovová, no bojím sa, či sa po čase nerozpadne. S manželom nie sme práve najštíhlejší...
no síce my spíme oddelene ale každý máme svoju kovovku😀 ja som si ju vybrala lebo sa mi také ornamentovky kovové páčili.No doteraz drží a spím na nej tretím rokom.A tiež je teda velká manželská.Síce ja som chudá ale čo myslíš že sa akože rozpadne? ale inak to s tým vrzganím ako čítam vyššie je pravda.Sem tam vrzne.Ale to pre mňa neni vada.Dôležité že sa na nej dobre vyspím a páči sa mi vzhladovo
Mame kovanu manzelsku postel. Nikdy viac. Non stop ju v spojoch podkladame makkymi podlozkami proti vrzganiu. Par tyzdnov je klud a potom to zacne znova. Len sa otocis na posteli a susedia si musia mysliet, ze tam skotacis 🙄🙄.
no síce my spíme oddelene ale každý máme svoju kovovku😀 ja som si ju vybrala lebo sa mi také ornamentovky kovové páčili.No doteraz drží a spím na nej tretím rokom.A tiež je teda velká manželská.Síce ja som chudá ale čo myslíš že sa akože rozpadne? ale inak to s tým vrzganím ako čítam vyššie je pravda.Sem tam vrzne.Ale to pre mňa neni vada.Dôležité že sa na nej dobre vyspím a páči sa mi vzhladovo
@liusa82 áno, bojím sa, že sa rozpadne 😄 Vŕzganie mi nevadí, bývame v rodinnom dome.
Lepšia je drevená ako kovová posteľ.
To nevrzga posteľ, ale rošty. Máme calunenu a vrzga rovnako ako kovová. Kovová sa nemá prečo rozpadnut. Treba pozerať, do akej hmotnosti je.
@liusa82 áno, bojím sa, že sa rozpadne 😄 Vŕzganie mi nevadí, bývame v rodinnom dome.
@blumchen2
odporúčam železnú postel - rošt z amazonu. Nane manželskú 180x200 aj 90x200. Jedine co vrzga je rošt drevený, ten je tam extra položený. Mm ma 120kg. Mame ju 4 rok. Nechcela som drevo práve koli vŕzganie.
kovovu ano, ale 2 samostatne lozka-nevrzgaju, maju po 4 plnohodnotne nozicky ,nebudete sa navzajom v noci rusit, ked sa jeden otaca, ci nadhodi...nie tu hlupu stredovu podporu...
toto je ram postele kilden z jysku, paradny pevny, nevrzga, vhodny pre 120kg a viac...keby nemam kupenu prakticky novu drevenu manz. postel,s kvalitnym kovanim a spojmi, a aj tak, ked sa druha osoba nadhadzuje na posteli, citim to... riesim manz. postel ako 2 taketo 1-ite postele a celo si urobim z calunenych panelov...
My máme kovovú posteľ asi 16 rokov a nikdy nevrzgala. A to ma manžel sto kíl. Meníme len matrace.
Nie je posteľ ako posteľ. Máme kovovú 15 rokov, absolútne nevrzga, v živote sme nedotahovali sroby, proste perfektná posteľ. Ďalšiu máme v druhom dome, kúpená po dobrej skúsenosti s tou prvou. Táto je ale hrozná, vrzga, vkuse dotahujeme sroby, podkladame miesta, ktoré sa nám zdá, že to spôsobujú, ale nepomáha to. No a máme ešte jednu na chalupe, tá je skvelá ako tá naša prvá. Takže fakt záleží kus od kusu. Všetky kupované v IKEA len iné vzory, tá naša je dokonca klasická veľká 180cm, tie ostatné sú 160cm.
My mame kovovu asi 15 rokov, velmi peknu a velmi sme spokojni. Ale zas ja mam sikovneho muza, napevno zazvaral spoje. Nevrzga, nehrkoce, krasna je. Obycajna ikea.
Kovovú už nikdy . Posledný mesiac čo sme ju mali , sme sa na nej už ani nemohli otočiť bez toho , aby sme nezobudili decka vo vedľajších izbách … nieto ešte , no veď vies čo 🤣
Je rozdiel medzi obyčajnou kovovou a kovanou.
My máme od IronArt.
Máme ju 20 rokov, nevŕzga, je pevná a stále krásna.

Mám kovovú do 90kg, síce len jednotku a aj keď nemám tých 90kg tak po mesiaci začala vrzgať a to som na nej ani nesexovala 🤣
Dcéra má rovnakú ako ja...má 25kg, po pár mesiacoch vrzga...a to na nej len spí, neskáče po nej...
Nikdy v živote...čakám kedy ma tie postele naserú a vyhodím ich 😀🤣