Skúsenosti s robotickým vysávačom a umývačom do 500€?
Prosím aké s tým máte skúsenosti ? Chceli by sme nech nám to povysava a potom aj poumyvama, chceme ho využívať denne pri malom dieťati ktoré lezie
Cenovo do 500€ kľudne aj vám ak budú lepšie
Reálne skúsenosti poprosím ďakujem vám pekne
My máme Roborock a sme veľmi spokojní
Máme Xiaomi typ presne neviem, ale super spokojnost
Ja to tu uz pisem x-krat 😅 odporucam xiaomi x20+. Bezkonkurencny a to sme poskusali uz vela. Mame psa takze chlpy vsade a ide u nas minimalne 1x do dna, niekedy aj 2x. Precizne vysava a uzasne mopuje. Mopovanie som zatial lepsie ako u tohto modelu nikde nevidela. Ziadne smuhy, krasne umyta podlaha 🙏
Tiež odporúčam vyššie spomenuté… My máme síce x10+ (vtedy 20 ešte nebola), rodičia majú x20+, rozdiel som zatiaľ nenašla. Tiež máme psa, takže vysáva a mopuje velmi často. Nevymenila by som ho. 😉
@erickatt ja mu tiež nerozumiem, vždy, keď niečo zahlási, mám pocit, že na mňa hovorí po čínsky (nastavená je angličtina). 😂 musím pozrieť v appke, čo odo mňa chce. 😂 Ale v zasade to nie je často, keďže my ho púšťame pri odchode z bytu (do práce, do školy), vždy ho prichystám - vylejem špinavú vodu a dám čistú a pustím, nech si vysáva aj pol dňa. A domov prídeme do čistého. ☺️
My máme doma značky ETA STORMIO. U nás sa veľmi neosvedčil. Takže skončil na bazoši.
My sme mali xiaomi co sa sam vyprazdni, od zaciatku blbol a po 2r.skoncil. sam so sebou, nie s blbnutim.
Už ho mame doma. Len teda polovica aplikácie je v slovenčina a keď ho ideme spustiť tak angličtina. To máte aj vy či mám ešte niečo nastaviť.
Ja mam len anglicky ☹️
My mame Roborock a super. Treba vyberať taký čo je so skutočným aktívnym mopom a nie také, čo len za sebou ťahajú mokrú handru. Roborock povysáva a potom si príde namočiť kotúčiky s handričkami a točí nimi aktívne po povrchu. Súčasne si kvapká čistú vodu pred kotúčikmi. Vráti sa každých 10 minút a očistí si handricky a vráti špinavú vodu do stanice.
Joj Sorry, už máš xiaomi. Čo pozerám to je v princípe to iste čo Roborock, tak ste určite spokojní.

Mamine som kúpila na Vianoce značku Ecovacs -(N10 tuším sa volá typ) a je super, tichý, utiera dobre, povysáva, virtuálna stena, vyprázdni sa.. a vyšlo ma to na 130€