icon

Skúsenosti so stodolovými dverami v obývačke

lenka280821
24. máj 2025

Ahojte viete mi poradiť z vlastnej skúsenosti?
Chcem dat do obývačky stodolove /zasuvne dvere.
Manžel má od toho odhovara ze nemusia byt tak odhlucnene ako klasické a ze sa časom opotrebuje ta koľajnicka a môže to byť hlučné.
Ako ste vy spokojný s takýmito dverami?
Ďakujem

viestta
24. máj 2025

Ta kolajnica sa opotrebuje tak za 30 rokov, tak toto neries

minenkaa
24. máj 2025

Máš klasické slovenské bývanie ?Ak áno to bude ako päsť na oko ,otrasne to je ten tak v priestore zavesené

lenka280821
autor
24. máj 2025
@minenkaa

Máš klasické slovenské bývanie ?Ak áno to bude ako päsť na oko ,otrasne to je ten tak v priestore zavesené

@minenkaa nepýtam sa na dizajn ale na ucelovost

viestta
24. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa system zavesenia "stodolovych dveri" moze byt pouzity aj na dvere v beznom dizajne, ako su vsetky ostatne v interieri. Dokonca sa vyrabaju uplne minimalisticke systemy zavesenia, nie len tie "rustikalne. Stodolove, teda posuvne dvere nie su len z hrubych dosak ako na chlieve

minenkaa
24. máj 2025
@lenka280821

@minenkaa nepýtam sa na dizajn ale na ucelovost

@lenka280821 tak potom niesu moc dobre na obyvacku

minenkaa
24. máj 2025
@viestta

@minenkaa system zavesenia "stodolovych dveri" moze byt pouzity aj na dvere v beznom dizajne, ako su vsetky ostatne v interieri. Dokonca sa vyrabaju uplne minimalisticke systemy zavesenia, nie len tie "rustikalne. Stodolove, teda posuvne dvere nie su len z hrubych dosak ako na chlieve

@viestta viem ako to funguje a čo sa vyrába a podľa mňa to určite nie je vhodne ako dvere do klasického slovenského obydlia a už vôbec nie do obývačky

viestta
24. máj 2025
@minenkaa

@viestta viem ako to funguje a čo sa vyrába a podľa mňa to určite nie je vhodne ako dvere do klasického slovenského obydlia a už vôbec nie do obývačky

@minenkaa je to vec nazoru a aj moznosti

monicazbb
24. máj 2025

@lenka280821 my to mame, strašne sa mi to páčilo a je to super aj pekné, akurát počitaj s tym že to neodhlučni priestor.
V našom prípade (panelak) su krive steny tak to nevyšlo dobre čo sa tyka funkčnosti...nepasuju.

beata_k
24. máj 2025

@lenka280821 Neodhlucni ti to skoro nic. Nepriliehaju tak aby splnali tuto funkciu. Mozno este take, ktore sa zasuvaju do puzdra.

denkabemommy
24. máj 2025

Svokrovci to majú. Je to skôr ako na ozdobu, vôbec to nič neodhluční 🙂

frflos_nespokojny
24. máj 2025

samozrejme , ze neodhlucni, ale treba dat pozor aj na prievan. nemozes mat otvorene okno v jednej aj druhej izbe.

margotka17
25. máj 2025

@lenka280821 moja švagriná má, nič nie je hlucne, je to tichucky systém, vôbec to nie je počuť.

frflos_nespokojny
26. máj 2025
@margotka17

@lenka280821 moja švagriná má, nič nie je hlucne, je to tichucky systém, vôbec to nie je počuť.

@margotka17 ja som sice hluchy, ale mechanizmus pocut ! netvrdim, ze je to velmi hlucne, ale v noci pocut aj chodzu v papuciach po podlahe a dvere su hlucnejsie 😉