icon

Smrad zo stupačiek

alzbetkacicka
24. dec 2021

Ahojte
Viete mi poradiť co robiť?sú Vianoce a my máme neskutočný smrad v byte,kvôli susede ktorá od rána vyvara a ma digestor napojený na stupacky, všetky výpary jedla idú k nám do bytu.
Nedá sa s ňou dohodnúť ,klame a stále sa vyhovára, ze ona nevari alebo ze nepoužíva digestor a podobne,pod ňou býva moja kamoška,tiež ma na ňu takže srdce kvôli iným veciam,no a ona smrad nemá v byte,digestor ma na filtre,nedávno kupovaný, takže smrad ide od susedov medzi nami,neexistuje niečo ako zabrániť prieniku smradu k nám,nejak uzavrieť stúpačky, zabetonovat a podobne?hocijaké riešenie, ďakujem, ako sviatky tráviť v smrade nieje nič moc, vetrať sa nedá celý deň, je zima a mam male dieťa, prosím vás o pomoc, už som bezradna, ďakujem a krásne sviatky všetkým

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
alzbetkacicka
autor
25. dec 2021

@viestta teraz máme vypínač na ventilátor, mame kamaráta elektrikára ktorý by to možno bol ochotný nám zapojiť, ďakujem, za rady veľmi mi to pomohlo a dalo nádej

ice8
26. dec 2021

@viestta "nad mieru primeranú pomerom"

rybka2021
2. jan 2022

@alzbetkacicka my sme mali ten isty problem. Strasny smrad ale v kuchyni pod dresom kde je vyvod a hned vedla zo stupacky. Niekto nam poradil expanznu PUR penu co sa pouziva v stavebnictve. Pomohlo.
Nastriekali sme vsetky mozne diery odkial by mohol ist zapach. Skus to a nastriekaj to aj pri dvierka aby sa to uplne utensnilo ale zaroven aby ste to mohli otvorit.

alzbetkacicka
autor
3. jan 2022

@rybka2021 ďakujem vyskúšam aj to

Strana
z2