icon

Sú ešte moderné závesy a záclony?

Včera o 06:53

Dobrý deň, sú podľa vás moderne závesy/záclony ?

viestta
Včera o 08:39

To nie je o mode, tu ide o to i sa ti nieo paci ci nie. hces, daj si neches, nemusis dava. Norma nic o zavesoch a zaclonach nepredpisuje

tenerifka
Včera o 08:40

Mam moderny styl v celom dome a nemam ani zaclony, ani zavesy, v obyvkokuchyni biele hladke vnutorne rolety a v spalñach vonkajsie rolety, a hole okna.... Milujem minimalizmus....

lucylaw
Včera o 08:47

@anonym_autor Nemám ani jedno už 16 rokov a nechýba mi to,moji rodičia to ťažko predýchavajú,lebo oni sú zvyknutí na záclony a že keď sú u mňa im to príde také nedokončené,ale tak je to môj domov,nie ich a ja to mám proste rada bez toho a páči sa mi to tak viac 🙂

pribinak
Včera o 09:07
@majamat

@pribinak mne na zaluziach vzdy zostanu mapy -rozmoceny prach, lavne tam, kde su tie lanka. a podarilos a i ich na niektorych aj pretrhnut.
zaluzie sa dost blbo cistia.

@majamat ja to robím pravidelne tak sa ten mastný prach nestíha usádzať

la_dolce_vita
Včera o 09:09

V obyvacke mam jemnu dlhu zaclonu bez vzoru a dlhe zavesy farebne zladene s celou izbou, ale v izbach iba rolety. V kuchyni mam tie male priamo na okne s listou a kratky zaves nad nimi, toto sa mi vzdy pacilo.

majamat
Včera o 09:48
@pribinak

@majamat ja to robím pravidelne tak sa ten mastný prach nestíha usádzať

@pribinak prach ti sadne za par hodin. nie je mastny, len ked ho namocis, je mokry a lepi sa.

stvura
Včera o 10:11

co sa tebe paci...
nemame ani jedno, ani druhe - mame rolety (vonkajsie) na dome a na starsom byte co mame mame aj vonkajsie aj vnutorne (kvoli vyssim budovam co mam oproti)...ja som vyrastala s mamou ktora mala gotic styl a mali sme tazke zamocke zavesy doma...takze nemozem to ani citit!

moonlight1210
Včera o 10:13

Mam len v kuchyni a spalni. Kvoli atmosfere. Inde mi nechybaju.

jesenzima
Včera o 10:18

@anonym_autor pre mňa závesy a záclony vytvárajú také teplo domova. Žalúzie patria do kancelárie ...

nela82
Včera o 10:35

@anonym_autor samozrejme

nevenka
Včera o 10:37

V dome nemame, sme tu vyse roka, ale uz mam nervy na tie hole okna, hlavne, ked je tu vsade sused. Do spalne sme dali zavesy zatial a neskutocny rozdiel, postupne bude v celom dome, hlavne teda v izbach.
Ale hoci mame velke okna, po zem sa nam neda, kedze mame sedacku pod oknami a v kuchyni linku, ale ajbtak uvazujem, ze kupim lan a usijem si. Mame taky rustikalnejsi nadych interier, ale nie moc, nieco "medzi".

nevenka
Včera o 10:44
@pribinak

@jvasenka zoberiem Jarovu vodu a za dve minútky pretriem
Hotovo raz - dva

@pribinak ja cistim kazdu jednu osobitne, a to nie je raz dva. A kedze mame tvrdu vodu, neznasam taje tie kvapky na tom zaschnute, takze este okenou pretieram. So zaluziami mam najviac roboty. A preto bybaom ai okna nedala nikomu inemu umyvat. Aj manzel to podla mna erobi dobre, ale v jeho pracovni, nech si to umyje, ako chce, to sa zodrat zase nejdem 😅

really8
Včera o 11:03
@nevenka

@pribinak ja cistim kazdu jednu osobitne, a to nie je raz dva. A kedze mame tvrdu vodu, neznasam taje tie kvapky na tom zaschnute, takze este okenou pretieram. So zaluziami mam najviac roboty. A preto bybaom ai okna nedala nikomu inemu umyvat. Aj manzel to podla mna erobi dobre, ale v jeho pracovni, nech si to umyje, ako chce, to sa zodrat zase nejdem 😅

@nevenka kokos obdivujem kazdeho kto toto dobrovolne robi. Manzelovi som kazala vsetky zaluzie odmontovat a odniest do zberu. Uplne sa mi lepsie dycha😂

oblecenieavecicky
Včera o 11:12

@anonym_autor je to na každom, ako to cíti, čo sa mu páči. Niekedy som si to bez nich nedokázala predstaviť, ale po poslednej prerábke sme dali všetky preč. Máme len rolety deň - noc. Neskutočné sa nám opticky "otvoril" priestor. Už by som sa k nim nevrátila.

konikkon
Včera o 11:56

@anonym_autor áno. V dnešnej dobe je moderné, že koľajnice sa vrtaju do stropu a záclony a závesy sú až po zem, od steny po stenu. Aj do moderných interiérov sa to dáva. Záclony a závesy majú byť kvalitné a teraz je v štýle minimalizmus, čiže žiadne divoké farby a vzory.

zlotka
Včera o 12:25

@anonym_autor pre mňa sú iba lapač prachu, nemám ich.

zlotka
Včera o 12:29
@nevenka

@nevenka ja som dala vonkajšie rolety a pokoj svätý.😅

1gramofon
Včera o 15:04

Je mi jedno či sú moderné. Páčia sa mi a izba je s nimi utualna.

karin912
Včera o 16:21

@anonym_autor Mám záclony biele mliečne bez vzorov a teraz som dala aj závesy, úzke po zem. Neriešim, či je to moderné alebo nie, mne sa to páči, a či sú lapače prachu? Nech lapajú, aspoň ho nedycham 🙂.

marusiao
Včera o 16:43

v byte mám iba závesy, záclony mi nechýbajú

avicii18
Včera o 17:03

Keby som nemal záclony, moje vtáky by nemali na čom spať....a na čo srať 🙂

anonym_ed7fc5
Včera o 18:22

Tie čo máte holé okná to vám není blbo že každý z ulice vám pozerá sa do domu? Ja neviem si domov ani predstaviť bez záclon. Stačí keď ich operiem a na tú chvíľu mám okná bez a vyzerá to divno.

slavomira236
Včera o 18:34

@anonym_autor ja vsade teraz som prala vsetky sli dolu tak divne som sa citila ako by som doma nebola. Co sa tyka prachu periem ich casyejsoe nie raz 2 krat do roka. . V detskych a spalni su len zavesy v ostatnych len zaclony. A viac zaclon aj zavesov menim podla nalady rocneho obdobia aj vzorovane mam aj ciste. V zime len kratke po radiator. Davam co sa paci mne a netrapi ma ci je to moderne

gab1sol
Včera o 18:37

@anonym_autor asi záleží aj na zvyšku interiéru. Ale ja si neviem predstaviť, že by sme záclony nemali. Máme dlhé, až po zem, čisto biele, hladké, bez vzoru (foto pre predstavu 😂). Závesy máme len dekoratívne, zútulňujú priestor. Nám to hneď navrhli dizajnéri. Sme tu 5 rokov a mnoho susedov si medzitým dalo dorobiť záclony. Ale sú aj takí, ktorí nemajú.

anonym_758f23
Včera o 20:10

@anonym_autor Máme a podľa mňa to z útulní domov.

michaela329
Včera o 20:22

Mám záclony a aj závesy, lebo sa mi to páči a vyhovuje minto. Ja dom nenávidela žalúzie a rolety deň a noc, ktoré mali naši v dome - lebo som ich nemohla oprať 😅 Takže mám závesy a záclony. Hodia sa do klasického a aj do moderných domov a bytov, záleží od štýlu, ktorý si vyberieš.

michaela329
Včera o 20:28
@titla

Co si vsimam tak hlavne zavesy v mode su, zutulnuje to priestor. Mne sa zavesy pacia, ale syn aj muz je alergik, takze u nas nehrozi.

@titla ja som silný alergik a teda absolútne to nie je problém. Periem ako alergik mám aj čističku vzduchu - nevidím rozdiel a to som u našich mala žalúzie.

anonym_689a5f
Dnes o 03:37

@anonym_autor máme jemne záclony a v miestnostiach kde sa spí po nočnej máme aj tmavé zaetsmnovscie aby sa nám dobre spalo..vieš toto je taká otázka ako keby sa ja opýtam či je moderné mať doma televízor..lebo napríklad pre našu domácnosť je to zbytočnosť 🤐😬😁

martinadomianova
Dnes o 08:39

@anonym_autor záclony neviem, ale závesy sú fajn. Hoci ja ich nemám. Kvôli kocúrom.

derdia
Dnes o 08:41

@anonym_autor ahoj my nemame, mame len zaluzie, mame minimalisticky zariadene a tak mi to vyhovuje. Ale u druhych mi to nevadi.