icon

Ako riešiť šúpanie koženky na stoličkách?

16. dec 2023

Ahojte. Stále po častiach sa mi ošupuje koženka zo stoličky už som z toho na nervy.
Máte tip na nejaké poťahy alebo nieco? Aby to vyzeralo stále vkusne. Ďakujem
Kľudne dajte foto

barcinka13
16. dec 2023

Môj tip je kupit nové stoličky nekozenkove. Bude to stále horšie 😬

luccija
16. dec 2023

V obchodoch sú poťahy videla som okolo 10 -15 eur xxxlutz, KiK, mobelix a buď si ich dáš ocalunit, alebo vyhodis pri cene stoličiek sa už oplatí kúpiť nové ako calunit a eko kožu už nikdy viac🙂Supat sa to bude viac a viac

chichua
16. dec 2023

Ja som si kúpila koženku a očalunila spolu s mužom. Na operadlo som ušilia návlek podľa pôvodného a na spodok stačilo kozenku natiahnuť a prisponkovať. Koženka stála pár eur. 2 nové stoličky cez 100. Teda mi sme čalunili 2 zo 4 stoličiek.

madeincssr
16. dec 2023

Sú asi aj kvalitné koženky (v súčasnej marketingovej reči ekokoža), ale väčšina nie je nič moc. Možno sa poradiť v lokálnom čalúnnictve. Buď dať prečalúniť (kvalitná koženka alebo radšej kvalitná látka), alebo u nich kúpiť doporučený materiál a prečalúniť si to svojpomocne. Namiesto sponkovačky je možné zospodu lepiť (čalúnnicné lepidlà, sú aj v spreji, ale aj chemoprénom sa to dá - treba natrieť oba povrchy a pred spojením nechať uschnúť/odvetrať 15 minút). Takéto veci pokúpiš aj v remeselníckych potrebách.

slavomira236
16. dec 2023

Teraz sa supe skoro kazdemu co ti citam.a mala roky gauc z polska kde bocnice boli kozenka dokonca sme mali fobermana v byte ktory po tom skakal nesupalo sa nic

mili2016
16. dec 2023

My sme kupovali koženú lavicu do kuchyne, nikdy viac úplne sa celá šúpe. Tiež neviem čo snou ľúto mi je ju vyhodiť...

hedviga2
16. dec 2023

Nám sa šúpe osem kusov od jedalenskeho stola. Plánujem si našetriť a dať očalúnit odborníkovi, čo nám prečalúnil sklápacie kreslo. Je to nádherná práca. Bola to “vraj” kvalitná talianska koža, kreslo stálo 1000 eur. Po 8 rokoch bola koža akoby rozleptaná, fuj hnusná. Koženka vydrzala 13 rokov. Neviem si predstaviť zakryť krásne ohýbane drevo návlekmi. Som uzrozumená s tým, že niekedy človek minie na sprostosti, tak si doprajem očalúnenie stoličiek.

eniaq
Odpoveď bola odstránená