Sušička, ktorá nezmenšuje prádlo
Ahojte, prosím o radu a uprednostnim vysokých ľudí. Totiž ja som vysoká a sušička mi riadne zmenšuje veci a teda ju nepoužívam. Preto ma zaujíma či existuje taká ktorá vysuší do sucha a nezmensuje veci. Ale nie že budem zvlášť sušiť tričká, zvlášť nohavice, zvlášť rifle, zvlášť ponožky. Kde nahadzem všetko a vysuší bez zmenšovania. Mám Beko a to je katastrofa...má ju aj brat so švagrinou, ktorý si nízky a sú spokojný, keďže im je z obchodu všetko kúsok dlhšie tak si nevšimnú že pár CM sa zmenšilo...no ja vysoká si tie 2cm sakra všimnem, keďže bez tak mám problém kúpiť si veci čo mi sadnú...
@michala11111 susicka je 1 obrovsky nezmysel, aj ked ti ju vychvalia do nebies. Pouzivala som ju 2 mesiace a predali sme ju, strasne nici oblecenie a to som tam davala len take veci na doma, nove veci som sa ani neodvazila tam dat. 2 kamosky si ju strasne vychvalovali tak sme kupili, no teraz s odstupom casu uz aj kamosky potvrdili, ze nici oblecenie
Treba dodržať hmotnosť/mokre vazi viac ako suché/ pri danom programe, zvoliť vhodny program, kvalita veci je tiez otazna... 90% susime na bavlne a nikdy nic nezmensene. Aeg susicka
Mám obyčajnú 2v1 Bosch najvyššiu radu a zmenšila mi Max 2 veci za 4 roky,aj to dané do sušičky omylom. Treba sledovať symboly. Manželove bavlnené tričká nesusim svoje s prímesou elastanu všetky rád do radu.
Mame Bosch. Zmensila mi lanovu koselu,,primotala sa do pradla. Presnejsie, len rukavy sa scvrkli...na dlzku ani na sirku nie. Ale rukavy boki mega dlhe, cuze teraz som spoko.
Veci susim na funkcii zmiesane pradlo
@hiro to by ma zaujimalo ako sa to tam dostalo?:DD

@saxana000 das link, pls?