icon

Sušička na prádlo - áno/nie

11. jún 2025

Ahojte, zvažujeme kúpiť sušičku. Počúvam rôzne názory, a neviem sa rozhodnúť... Plánujem využívanie najmä v zime, hlavne kvôli uterákom, osuskam, posteľnemu pradlu, a hrubému oblečeniu ako napr rifle, mikiny, bundy, ktoré schnú večnosť. Je nás doma 5, čiže v kuse plne koše... Bývame v dome, v lete mám kam dať sušiaky a vyschne všetko za pár hodín. Ale zima je problém. Baby, nelutujete kúpu? Jedna kamoška, že naj vec na svete,.druhá svoju nevyužíva... Nejde o lacnú vec, tak váham.

Strana
z4
lenka.25
11. jún 2025

Pre mňa najdôležitejší spotrebič v domácnosti .

shee11
11. jún 2025

Aj ja som chcela len tak na zimu, nech nemusím vnútri sušiť. Máme zopár rokov a ide stále :D Najlepšia vec.

guudy
11. jún 2025

Nevahaj a kup. Pouzivam takmer 20 rokov a to je nas menej v domacnosti ;)

ktobytobolpovedal
11. jún 2025

Nelutujem. Aj ked nesusim uplne vsetko, tak presne ako pises, na uteraky, postelne pradlo, plachty uplna parada. Ja som 4 susiaky zredukovala ledva na jeden

evazhoufova
11. jún 2025

Love my susickaaaaaaaa

stvura
11. jún 2025

ja som vzdy chcela ale kedze som sa k nej doteraz nedopracovala (decka maju 13,14 a 16) tak uz mi na nej nejako nezalezi...druha vec je ze ja mam extra suchy dom, takze tam to potrebujem obcas zavlhcit a tak nemam problem susit aj v zime vonku...to mnozstvo mame asi rovnake

mandzula
11. jún 2025

Je to super vec. V byte ju nemam, mam tu suchy vzduch, tak mi bielizen schne rychlo, no ten prach je citelny. V dome mam vlhko, tam ju mam a je to super pomoc najma v prechodnom obdobi, ked sa nekuri a je problem bielizen dosusit. Pouzivam ju vsak aj v lete, lebo sme alergici a muz oblecenie susene vonku neoblecie. Ale napriklad tie rifle v nej nesusim. Rifliam s elastanom to teplo nerobi dobre. Inak do nej hadzem takmer vsetko.

20erika07
11. jún 2025

Bez susicky to bolo hrozné, malý byt ,vela pradla . Tie objemné veci a hrubé ci rifloviny,mikiny to bolo najhroznejsie . Ja ju využívam nonstop, aj v lete. Najrýchlejšia robota, žiadny susiak ,vešanie, vyberiem poskladam a do skrine.

mk1111111111
11. jún 2025

Jeden z mojich najoblubenejsich spotrbicov, ak mozes, ihned kupuj

katarinaba
11. jún 2025

Umyvacka riadu a susicka pradla - bez tohto si uz zivot neviem predstavit.
Ja susim takmer vsetko a susim aj cez leto. Ja neviem preco, ale nech susim v kupelni alebo vonku na susiaku, nikdy to pradlo nie je makke ako zo susicky. A ten prach z pradla - mam ho krasne vo filtry, nie po celej kupelni. A to sme doma len traja. Keby nas bolo pat, tak mam aj dve susicky.

mamamasama
11. jún 2025

Nerozhoduj sa. Kup. Ziadne susiaky s pradlom po celom dome. Usetris mnozstvo casu.

janulicek45
11. jún 2025

No ja budem ten opačný názor mne všetko susička ničí trenky chlapa vždy vyjdú ako pre 5 ročné decko ...a ešte aj bonus huči riadne že už ju nepouzivam lebo mi robí len nervy a cez víkend chcem kľud a nie rachot ..

mandzula
11. jún 2025
@janulicek45

No ja budem ten opačný názor mne všetko susička ničí trenky chlapa vždy vyjdú ako pre 5 ročné decko ...a ešte aj bonus huči riadne že už ju nepouzivam lebo mi robí len nervy a cez víkend chcem kľud a nie rachot ..

@janulicek45 ono to zavisi od modelu a umiestnenia. Ja mam tichu a je vo verande, ani o nej neviem. A tie trenky tiez - je to o materiali. Ale zas chapem, ze ked mu vyhovuju, nebude ich menit kvoli susicke.

jaskolka
11. jún 2025

Určite áno,za mňa je to veľký pomocník,hlavne v zime a keď je hoci upršané leto či jar. Teraz si ju kúpila aj svokra,a tiež si ju nevie vynachváliť. A to sme ju dlho prehovárali,lebo sa jej zdala zbytočná 😃

ninusa221
11. jún 2025

Sušička, umývačka a klíma to sú 3 spotrebiče bez ktorých si život neviem predstaviť🙏🏼 určite kúp keď aj niekam ideme a večer zistím že je to špinavé tak hodím oprat a za dve hodinky je to suché. Mne sa už ani cez leto nechce dávať prádlo na balkón. Aj prádlo viac vonia uteraky sú mäkčšie.

katesocka
11. jún 2025

Ja už bez sušičky ani nechcem byť. Teraz sme boli bez nej mesiac, keďže sa pokazila a čakali sme na reklamáciu a taaak som nadávala, všetko schlo dlho, a všetko oblečenie bolo strašne tvrdé. Mám dom, mám dvor, aj tak používam len sušičku

autor
11. jún 2025

Ďakujem Vám veľmi pekne! Presne toto som potrebovala čítať 😊 Verím, že sú aj negatívne skúsenosti, ale tie občas mám aj s umývačkou, aj s prackou, aj s kadecim. Ok baby, koniec váhania. Verím, že si idem opäť trochu uľahčiť život.

baluinka
11. jún 2025

vidim,ze si asi uz rozhodnuta ale pridam este aj ja svoj nazor- bola som taky trochu hejter susicky- ze ved na co,ved mame susiak,mame balkon,ani doma sme cely zivot nemali susicku a prezili sme.. ale v zime sme mali velky problem s rosenim okien na byte,docitali sme sa,ze to moze vyriesit susicka,tak sme pred vianocami kupili. aktualne nechapem,ako som mohla doteraz bez susicky fungovat 😆 okna sa sice niekedy rosia (ale asi menej),ale konecne nemám V KUSE v byte susiak s pradlom, usetrim si kopy casu vesanim, ked bolo chladnejsie, tak som nemusela XY dni cakat,kym mi nieco uschne (obzvlast toto oceni clovek s detmi)..a uterakom susicka obzvlast pomohla. takze nevahaj a chod do toho! 😁

olimuc
11. jún 2025

Ja by som kupila. (Ked sa pokazi aktualna kupim novu) a priznam sa, ked som leniva ako had supnem pradlo aj v lete do susiscky.

maryetta
11. jún 2025
@lenka.25

Pre mňa najdôležitejší spotrebič v domácnosti .

@lenka.25 suhlasim. Aj umyvacku by som v sekunde vyhodila. Ale susicku si nedam.

ivik4
11. jún 2025

Ano !!!!!! Susicka a umyvacka riadu naj kamosky

janka2501
11. jún 2025

Tiez sme v rd,a susickunpouzivam hlavne v zime, a oplati sa

ha_ha
11. jún 2025

Určite, určite kúp! Ja mám už druhú, nedala by som ju za nič! Keď prvá doslúžila, hneď sme kupovali novú.

zuzacka16
11. jún 2025

no prebehla som tu názory a teda musím sa pridať len k tým pozitívnym, že za mňa áno..máme ju 8 rokov a teda najviac ju využívam od tej jesene do jari, keď sa dá sušiť von, tak dám von, lebo mám prádlo zachvíľu suché, ale je to super vec a také názory, že je hlučná a chcem mať kľud, tak neviem no a práčka, keď je zapnutá, tak nie je hlučná keď žmýka 😂 určite kúp, neoľutuješ..

martinka13
11. jún 2025

Ja tiež už roky váham s kúpou. Mame veľký dom, mam kde sušiť. Mam jeden hlavný dôvod prečo nie. Keď sušička dosuší, musíš prádlo vybrať a poskladať. Inak aj tak musíš žehliť. Ďalšia vec je, riešiť čo tam môžem a čo nie dať sušiť. Zatiaľ teda nemám a nechýba.

ha_ha
11. jún 2025
@martinka13

Ja tiež už roky váham s kúpou. Mame veľký dom, mam kde sušiť. Mam jeden hlavný dôvod prečo nie. Keď sušička dosuší, musíš prádlo vybrať a poskladať. Inak aj tak musíš žehliť. Ďalšia vec je, riešiť čo tam môžem a čo nie dať sušiť. Zatiaľ teda nemám a nechýba.

@martinka13 Dávam do sušičky všetko, okrem siloniek a podprseniek.

mirage
11. jún 2025

ja mam susicku a vkuse!! mam stale vesiaky v obyvacke. Ja nesusim uplne dosucha. Nici oblecenie, zerie elektrinu, zmensuje veci. nemam nejaku ultra lacnu, ale ani zas Miele tiez nemam. Tak ja len dam trosku presusit, nasuchrat a zavesim.

ariannazara
11. jún 2025

Sušička a umyvacka su 2 najlepšie veci a este robotický vysavac 😁

zuzubb007
11. jún 2025

Brutálna vec, tlciem si hlavu o múr, že som to nekúpila dávno, naša stala necelých 400 eur kupovala som v septembri, a neskutočne, dovtedy som mala vlhkosť v celom dome, nonstop 3 sušiaky dnu rozložené tri dni a aj tak to proste nebolo ono, teraz operiem, vysusim, poskladam a hlavne nikdy mi prádlo nevonalo lebo schlo dva dni, po sušičke jedna nádhera,za mňa najlepšia investicia spolu s umývačkou už si neviem predstaviť život bez

saxana000
11. jún 2025

Urcite ano ja v nej susim absolutne vsetko v zime aj v lete..pradlo nasuchorene makucke nikde ziadne susiaky. minuly mesiac nam akurat tyzden haprovala kym to opravar vyriesil susila som na susiaku a muz sam frkotal co je to s tymi trickami ze akoby si obliekol šmirgel.

Strana
z4