Tepovanie koberca verzus použitie parného čističa. Čo je lepšie?
Je lepsie vytepovat koberec alebo da sa aj parnym cisicom?
Jednoznačne vytepovať. Vytiahne špinu von z koberca.
samozrejme ze tepovac..ta spina si neodide len tak a treba ju vysat prec..
samozrejme ze tepovac..ta spina si neodide len tak a treba ju vysat prec..
@ukgirls a ako dlho potom schne koberec ?
Raz rocne tepujem profi tepovacom pocas roka to len udrzujem parnym cisticom. Suche mam vacsiniu do druheho dna
Treba trocha porozmýšľať, tepovac zároveň aj vysáva, čiže do koberca vstrekne čistiaci prostriedok, vystriekal a pod tlakom to cele vysaješ . Parným cisticom to akurát namočis a prach a špina sa vysaje z neho sama alebo ako si to predstavujete😉
Treba trocha porozmýšľať, tepovac zároveň aj vysáva, čiže do koberca vstrekne čistiaci prostriedok, vystriekal a pod tlakom to cele vysaješ . Parným cisticom to akurát namočis a prach a špina sa vysaje z neho sama alebo ako si to predstavujete😉
@katulienkax teoreticky to ma fungovat ze para rozpusti spinu a a ty ju tou textilnou handrickou zachytis. Ked cistim gauc parnym naozaj mam tu bielu handru ciernu.otazne je kolko z tej spiny zachytis a kolko jej zatlacis az do hlbky textilie ale po vypareni naoko vyzera gauc ozaj cisty. Pri tepovani odstranis z latky vysatim aj roztoce ciastocky koze potu prachu preto je pre alergikov ucinnejsie.ak to chces len ako efekt ze povrch bude cisty prebehni to kludne parnym. Ja mam 18mesacnu a gauc robim s parakom kazdy vikend lebo je sama chrumka jogurt banan omrvinka prilepene ocapkane a zas to aspon tyzden vydrzi.v lete budem urcite zase tepovat to uz planujeme aj odplienkovat tak bude urcite treba do hlbky.

Ja cistim parným cisticom, podľa mňa lepšie ako tepovat.