Tepovanie koberca?

danculik
23. sep 2010

ahojte chcem sa opytat, viem ze to uz asi nikto nerobi...len ma trapi jedna vec...v detskej izbe ma dcerka koberec...a uz je trosku viac spinavsi..chcela by som ho vytepovat...viete dat nejake rady a skusenosti ako to co najlepsie a najjednoduchsie urobit aby bol vysledok vynikajuci?🙂🙂🙂 dakujem krasne za rady a navody🙂

mirinka7
23. sep 2010

my ste tepovali koberec s tepovacom a iba pomocou jari 🙂 nechali ho v byte byvale najomnicky s tym, ze je uz taky spinavy, ze ho mozeme rovno vyhodit ak chceme, no ked sme ho vytepovali, tak bol ako novy 🙂 Skoda ze ich to nenapadlo hihi.

maca793
23. sep 2010

ja tepujem len ručne a kolenačky, horúca voda+saponát na koberce vytvorím si hustú penu a šurujem a šurujem a pritom si pomáham rovným pravítkom tým sťahujem penu ked idem vyliať kýblik tak je voda špinavá ako kominár a to koberce čistím každý mesiac. ale za tú námahu to stojí. skúšala som aj vanish na koberce ale skúsennosť bola mizerná a aj suchý tep je to blud. vôbec to nepomáha len čo sa veľa napráši a pridá roboty.

dadis
23. sep 2010

ja si od znamych poziciavam tepovac Karcher, dam original tepovaci prasok od tejto firmy a vycistim...a inak iba raz do roka 😅 , aj sedacku (mame jednofarebnu skoro bielu)..vzdy v lete..maca793...mas moj obdiv, ze kazdy mesiac, to by som nezvladla, aj ked mame jednu kusovku v obyvacke (takmer biely) a dva metrazne v izbach...raz davno nam to bola vytepovat firma a chlapik odtial povedal, ze Vanish na koberce je najvacsia blbost, ze na to sa najviac potom ta spina lepi...hmmm...neviem..

malinkaaninka
24. sep 2010

i ja veru ručne mydlom na pranie.dva dni je smrad,ale ide to s ním najlepšie.

sorciera24
24. sep 2010

ja tepujem vodnym vysavacom....rychle a vysoko ucinne....a pripravok Kobex... 🙂

vefi89
24. sep 2010

ja alebo vodným vysávačom a Vanishom a keĎ idem ručne, tak octovou vodou 😅

bianca
24. sep 2010

vedro teplej vody,saponat na koberce,huba velka a kartac.Na kolenach a idem........tepovac je ale urcite lepsi a dokladnejsi.Akurat ze poziacnie vo firme len koli kobercu ta mozno bude stat viac ako novy keberec

klincek
23. dec 2010

ak nebyvate v byte, najlepsie je vytrepat koberec na dvor, namocit ho do teplej praskovej vody, nechat tak dve hodky namoceny a potom postupne vysuchat makksou kefou na rovnom podklade, zavesit na nejaku vodorovnu tyc (u nas na branu🙂), splachnut spinu hadicou, a vysusit na slniecku.
teda ak to znesie jeho materialove zlozenie, ale koberec hodvab+vlna asi ma doma malokto 🙂
funguje to perfektne a mate vonavu celu izbu niekolko tyzdnov.
a vlastne sa to da aj v byte, vanu ma kazdy, hadicu nahradite sprchou-len treba mat balkon a nie megavelky koberec.
vysavac s tepovacom (aspon ten nas) je nanic. profi tepovace su urcite super, ale asi drahe.

nadhera
23. dec 2010

v nasom byte je len jeden koberec - v detskej, ale to si vzdy poziaciame tepovac /drahsi philips/ a koberec je naozaj, ako novy. 😀 Dokonca je taky suprovy, ze sme mali socik roztahovaci gauc kupeny zo socik firmy za 200sk a po vycisteni sme ho dali do bazaru za tisicku - hned sa predal. !!! Ale pamatam, za mojich mladych cias, ako sme si v detskej so sestrou kolenacky s kefou surovali koberec. 😀

mibabn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blacksmith82
4. mar 2014

Na koberce doporučujem firmu JAMAR. Firma bola ochotná aj cez víkend tepovať. 😉
www.tepovanie-jamar.sk

zitkaobe
12. dec 2014
Používateľ zitkaobe je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zitkaobe.

dobrý deň ak by ste mali záujem odporúčam firmy a články kde nájdete vhodných dodávateľov emoticon
http://rodina.zariadim.sk/

ragnarlothbrok
17. jan 2015

Dobrý deň,
dakujem zitka obe, super stranka, nasiel som tam firmu, ktora nam velmi ochotne poradila pri vybere kobercov.. super pristup, mozem len odporucat!
http://domabyt.zariadim.sk/

berko2
21. jan 2015

Par článkov na tému tepovanie kobercov môžete nájsť aj na stránke www.obsivanie.info Koberce nielen obšívajú ale čistia a tepujú. Ale na domáce čistenie je najlepšie mať nejaký vysávač v kombinácií s tepovačom. Ten nielen špinu vyčistí ale ju aj odsaje čo pri bežnom ručnom čistení veľmi nedocielime.

dusanmero
4. feb 2015

www.tepujem.sk - profesionálne vybavenie, profesionálna chémia, máte to bez starostí a perfektný výsledok! Vrelo odporúčam! Odskúšané!

login77
25. mar 2015

Ahojte všetci zúčastnení.Sme mladá rodinka s malým dieťatkom a snažíme sa dbať o čistotu v byte aby náš poklad žil v zdravom prostredí.Aj preto si nechávame pravidelne tepovať sedačku,koberce ako aj matrace od roztočov a prachu a aj kvoli predĺženiu životnosti.Za posledné 3roky sme vyskúšali štyri firmy ale až táto posledná nám splnila naše požiadavky na 100%...poctivo urobená práca,profesionálny prístup a v neposlednom rade slušnosť a ochota pracovníkov ma primeli k tomu aby som ich odporučil aj Vám všetkým.Pokiaľ zvažujete využiť takéto služby tak mnou spomínaná firma je TEPOS - BRATISLAVA...naozaj odporúčame.

ckatka
12. júl 2015

ahoj - my sme si presne pre toto nedavno kupili ten Vorverk vysavac co tu bola on minule sutaz.. Boli nam ho doma predvadzat, a ked som videla aky bordl siel z povysavaneho, vytepovaneho (Karcherom) a aj oprateho v pracke koberceka - tak som si povedala, ze za tie prachy to stoji,... a veru po vycisteni vsetkych matracov moj muz konecne prestal doma kchat (alergik) - takze v nasom pripade bol efekt prakticky okamzity. Len sacky su drahe a tak si musi ten nas zazrak na seba nejako zarobit. Rozhodla som sa ze v rami nejakeho vymenneho obchodu by som s nim prisla povysavat ak niekto potrebuje. Matrace podla mna staci raz za pol roka - rok, koberce by som tak kazde 3 mesiace odporucala - pokial nemate moznost ich oprat alebo vyprasit na dvore (a prach sa vam samozrejme nafuka nazad do domu ;). Ak mate zaujem napiste mi spravu, urcite sa dohodneme.

mirosedlak
28. aug 2015

Ahoj,
na tejto stránke nájdeš návod ako vytepovať koberec:
http://www.profitepovanie.sk/novinky/ako-vytepo...

Ak je však koberec veľmi špinavý, doporučujem ti zavolať si tepovaciu službu, ktorú na stánke taktiež ponúkajú. Príde mi, že ceny su tiež vpohode. Pred časom som ich vyskúšal a bol som spokojný.

angela25
11. sep 2015

Ak si z Banskej Bystrice tak odporúčam www.tepovanie-bb.sk .

zzamecnikova
10. nov 2015

odporúčam www.tepovanie-hlohovec.sk robia aj cez víkendy

ceruzka1
25. apr 2016

Ak sa chcete zbaviť koberca odporučím jednu bratislavskú firmu Ćiko 🙂)) zničia Vám koberec,
dohodnú si s Vami náhradu a tým je to z ich strany vybavené . Úplne super ani koberec ani
peniaze. Ostane Vám len jeden obšúchaný papier. Ako sa vraví o starosť menej

peke123
17. sep 2016

Tepujem sedačky koberce Stará Ľubovna do20km cestovné grátis

lienka3643
26. okt 2016

Dobrý deň. Ak ste zo Zvolena a okolia, ponúkame rýchlosť, špičkovú kvalitu a príjemné ceny: http://tepujemesusmevom.webovac.sk/

tepovanie_peja
3. dec 2016

Sme z TN, robime okolie do 50 km, akciove ceny do konca roka.

https://www.facebook.com/Tepovanie-PEJA-2490061...

janula2511
18. dec 2016

@dadis ahoj a odkial kupujes te prasok karcher na koberec?

julinka29
11. jan 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ja som tiež šurovala kolenačky až sme sa rozhodli dať do detskej podlahu a na nej máme podložku na hranie - puzzle. Ak chcete predsa len koberec kúpte si len kusový, napríklad v jutex-e majú krásne motívy a ten sa podstatne ľahšie udržuje. Ja mám malý koberec v obývačke a ten je vyčistený raz-dva🙂

lennaa
11. jan 2017

@julinka29 keby sa dalo ja by som sa najradsej zbavila vsetkych kobercov, mna to tepovanie, to vysavanie na totalku vycerpava. Teraz na vianoce som reku dam do obyvacku pod stol koberec, nech proste nie je navstevam zima na nohy a tak a jeden den povysavam druhy uz je na koberci vsetko

julinka29
20. jan 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@lennaa To mi hovor, viac ako vysávanie neznášam len umývanie okien. Som stzrašne rada, že už máme podlahy, ktoré stačí prebehnúť mopom a mám pokoj. A malé koberce stačí aj vyprášiť🙂

anulienkalenka
23. jan 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Tiež máme doma kusové koberce z jutexu ale priznám sa, že ja si ich nechávam dvakrát do roka vyčistiť profesionálne - nechávam čistiť aj matrace a gauč. Nie je to také drahé a doma by som to takto kvalitne určite nezvládla

vanky123
11. nov 2017

Ahojte ,,tepovala som si koberec s vysavacom Kätcher a ostali mi z druhej strany take flaky ,mapy neviem ci z tej chemie...poradte dakujem