Umývačka riadu - áno či nie?
Dobrý deň, keďze sme kúpili byt a komplet sa prerába a bude všetko nové, priateľ dal urobiť aj vývod na umývačku riadu, že čo ak by predsa. Ešte keď som bývala doma u rodičov, umývačku sme nikdy nemali, ani teraz nemáme a nejak po tom ani netúžim. Sme zatiaľ len dvaja a 2 taniere viem umyť aj ručne, nepotrebujem k tomu umývačku. Zasa je pravda, že niekedy sa riad nahromadí a nemáme čas umývať, potom sa doťahujeme kto ho umyje 😀😀 Viem že rodičia raz niekde boli kde bola aj umývačka a že teda zapnú a pár riadu im umývalo 3 hodiny 😳😳 Asi sú tam rôzne programy, neviem. Preto sa chcem opýtať tie z vás ktoré máte umývačku riadu oplatí sa? Aké sú výhody prípadne nevýhody? Viete dať tip na dobrú a jednoduchú umývačku?
Áno, áno, áno!!!
Tak sa pozri v popise, čo to je za krúžok..
@tinapa Návod už nemám, myčka má 12 rokov.....Ten krúžok je nad písmenom "S". Ale, keď nám zasvieti "S", doplníme soľ a prestane svietiť. Leštidlo dávam pravidelne, preto som sa nazdávala, že je to "značka leštidla", len nechápem prečo nám to stále svieti, keď pravidelne to leštidlo dávam...., zn. Beko
Skús uja Googla..ten vie všetko.
@sunyrose
Odfot to...ten cerveny kruzok,hod presny typ znacky umyvacky, hodime ti do googla
@pieksamaki Nech sa páči
@sunyrose
Typ umyvacky....ale ten kruzok nepomozem...iba ked ten typ umyvacky hodim do googla
@sunyrose
Je to kontrola hladiny oplachovacieho prostriedku, tzv lestidlo.to je podla mna iba zblbnute......ze to svieti stale...nam take dve sipky svietia stale tiez na znacke beko
@pieksamakaj mne sa to tak vidí, že je to značka oplachovania, pustím ju dvakrát naprázdno.... a uvídím...Ďakujem
@sunyrose
Ano....ale neviem co si mam pod tym predstavit....ja som to nazvala lestidlo....ale asi nespravne uvazujem.
@petrowna tak potom klobúk dolu pred tebou 👍, ja by som to nedala bez umývačky.
@tinkerbell nechápem čo je na umývani riadok zložité :D varím denne a riad umyť po cca 10min 3 x do dňa je podľa mňa pohoda :D
@petrowna no ja to za 10 minút nestíham, som nejaká pomalá, môj muž si po sebe neumyje nič, deti tiež, lebo sú malé, stále sme sa kvôli tomu hádali, tak umývačka to vyriešila.
@tinkerbell ja tiez jediná doma umývam riad a nerobí mi to problém
Mne uz umyvanie rucne pripada az nehygienicke - vsak v tej mycke to umyva tak vysokou teplotou, ze to vychadza pomaly vysterilizovane, janske misy a take veci vychadzaju omnoho cistejsie ako kebyze to mam len rukami umyvat a teraz ked mi povedali ze aj filtre z digestoru sa tam daju umyvat v mycke tak uplna parada
@pieksamaki Ďakujem pekne. Len nechápem, prečo mi tá kontrolka stále svieti....
No, keď ste dvaja, pôjde ti tak ra za deň. Keď budeš variť. Špinavé riady sa ti budu "kopiť" v umývačke. Preto ich potrebuješ dostatok ks, aby si mohlA ťahať čisté. To že máš predp.je fajn. Nemusíš ju dávať teraz, možno neskôr. Keď budú deti. no a určite klasickú, nie úzku. Takže na to si aj skrinku nastav

@sunyrose Musí byť pri ňom nejaký symbol..