icon

Umývačka riadu mi zle umýva

peter4729
5. jan 2023

Pekný deň potrebujem radu začala mi zle umývať umyvacka riadu mam vnej aj soľ aj lestidlo tablety do umivacky jar platinum a stale rovnako ani mastné neumije normálne keď dám aj dobre položeny hrniec aj tak neumije dobre horné riady sú umite a dolné slabo už som aj vyčistil myčku aj zmenil tabletky finish a stále rovnako akoby nedobre opalachovalo alebo čo

bluemoon24
5. jan 2023

@peter4729 a zkousel jsi rozebrat a vycistit spodni umyvaci rameno? Kdyz jde jen o spodek, asi bude ucpane. A kup si cistic mycky, vycisti obe ramena, pak pust cistic, zkontroluj, jestli ti v odtoku nezustava spinava voda a melo by to byt ok.

peter4729
autor
5. jan 2023

@andrea_82 vyskúšam

peter4729
autor
5. jan 2023

@bluemoon24 vyskúšam

luccija
5. jan 2023

@bluemoon24 tiež som mala v ramene spinu
@peter4729 plus dobre vyčistiť dole nádržku a pustiť umývačku občas naprázdno s cisticom

akvi
5. jan 2023

@peter4729 vyber obe trysky a vycisti. Niekedy nevidno na prvý pohľad, že sa upchávajú, treba pustiť do nich vodu. Nám takto neumyvala poriadne umývačka a v tryskach lietala kôstka z citróna, resp. jej niekoľko častí a pri tlaku vody upchavala tie dierky. Som sa natrapila, kým som to všetko odtiaľ dostala, ale odvtedy je riad poriadne umytý.

bubka23
5. jan 2023

@peter4729 prípravky používam rovnaké , plus tam mám aj voňačku.. Rozobrala som šuflíky, a aj samotné vrtule so sprchou prečistila, tlak vody niečo aj umyl, no skúsila som aj so špáradlom vyčistiť.. Filter sa pravidelne čistí.. a neviem či aj vám , ale ja mám aj samočistenie na myčke, čiže už keď je dlho zanesená , mastná, špinavá sama si vypýta samočistenie.. Vyčistím filtre a na prázdno dám do nej roztok pustím zvlášť samočistenie myčky na určitý čas ktorí si pýta a všetko sa vyčistí samé počas umývania

tamvtme
5. jan 2023

Treba poriadne vycistit vsetko, odtok aj ramena, ked sa v nich nazbiera bordel, upchaju sa trisky....

vulka
5. jan 2023

@peter4729 Skontroluj si prívod vody.

mimi3008
6. jan 2023

Ty nemas umyvacku znacky Beko?🤭🤭🤭

saxana000
6. jan 2023

Treba pustat aj najdlhsie najsilnejsie programy aspon raz za tyzden a tym predchadzat zaneseniu.takisto ako na pracke

peter4729
autor
9. jan 2023

@mimi3008 áno mam umývačku beko😁

gregoricka
9. jan 2023

čerpadlo, toto som riešila aj ja...vrch umytý, spodok nie. U Beka je toto bohužiaľ častá závada

peter4729
autor
9. jan 2023

@gregoricka no máš pravdu jeden krát umyje dobre a potom zase zle

gregoricka
9. jan 2023

tiež sme najprv vyčistili všetko, čo sa len dalo...nakoniec sme volali opravára...ten sám hovoril, že u Beka je to časté...nám sa to stalo po cca 3 rokoch používania

peter4729
autor
9. jan 2023

@gregoricka a aká bola vada opravil vám to

gregoricka
9. jan 2023

ano, vadné čerpadlo, objednal, vymenil. Cenu si už nepamatám, no nebola to žiadna katastrofa

peter4729
autor
9. jan 2023

@gregoricka nám zas pred rokom odišiel motor a celý bol z hrdzavé y rozozrazy on povedal ze také niečo etse nevidel

mimi3008
9. jan 2023

@peter4729 My sme sa konecne par dni dozadu umyvacky Beko (za 4 roku 2x opravovana, treti raz pokazena) zbavili. Bol to nas prvy a posledny Beko spotrebic

peter4729
autor
10. jan 2023

@mimi3008 mi už tiež sa jej pomalí zbavíme už keď sa pokazí už kúpime novú