icon

Umývačka riadu Miele

dennynkoo13
14. feb 2022

Ahojte mate niekto umývačku? MIELE G 7975 SCVi K2O XXL nieje zbytočne veľká? Ďakujem

hederamonstera
14. feb 2022

@dennynkoo13 ziadna mycka nie je dostatocne velka😁 v com velka? Vsak ma 60cm ako ine.

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@hederamonstera to máš pravdu riadu je stále veľa 😃ale táto sa mi zdá celkovo taka mohutná a príde mi že ma strašne veľa zbytočných funkcií ale muž si postavil hlavu a chce ju za každú cenu preto by som rada počula nejaké skúsenosti

aalt
14. feb 2022

@dennynkoo13 zbytocne velka nie, ale ak fakt stoji 3000, tak je zbytocne draha. Za stvrtinu kupis s rovnakymi funkciami. Ja ked som vyberal, tak poziadavky velka, zasuvka na pribor (nie kosik), celonerezova, nastavitelne zasuvky a otvaranie po ukonceni. Vybral som Bosch a stala cez 600 euro. Funkcie ma myslim ako tato Miele.

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@aalt aký prosím presne typ? Radšej by som lacnejšiu ak má teda rovnaké funkcie

lujza123
14. feb 2022

Umyvacka ma len 2 velkosti bud 60 alebo 45 cm, takze nebude o nič mohutnejsia ako iné 60 tky
Ze ma moc funkcií, tak má no a čo. Využívaj len to co potrebuješ, ja už 10 rokov - 3 rôznych umyvackach frčím na základnom programe eco a nejako mi to nevadí...

Za mňa, keby mam na MIELE tak ju už dávno mám doma 😂😂😂. Mam Boženu (bosch) spokojná som aj s nou.
Predtým som mala nejakú úplne lacnú a takú chybu už nespravím, umyvacka je u nás najvytazenejsi spotrebič, ide každý deň, tam sa naozaj neoplatí šetriť.

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@lujza123 ďakujem ja som rátala s tým že lacnú umývačku úplne nechcem ale myslela som ze do nejakých 800 eur sa zmestíme muž našiel túto a je nadšený ako maly chlapec no mne sa zdá že je drahá a že by som nevyužila všetko ale asi máš pravdu na tom sa neoplatí šetriť 😃

brembo
14. feb 2022

za 3000 kupiš 3 bosch,AEG,Electrolux,Siemens a ešte ti aj ostane.

ladycat2021
14. feb 2022

preboha to je cena 🤦‍♀️ ak nevies co s peniazmi mozes ich mne poslat 🤦‍♀️ .. my mame obycajnu bosh umyvacku riadu a ja som to nikdy nevyuzila ..

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@ladycat2021 práve preto sa pýtam ake majú ľudia skúsenosti a či využívajú aj ostatné programy

ladycat2021
14. feb 2022

@dennynkoo13 naco ti je taka draha ?? kup si nieco lacnejsie

dennynkoo13
autor
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
14. feb 2022

@dennynkoo13 ale preboha .. za 3000 € ?? zblaznila si sa ?

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@ladycat2021 nie ale zvažujeme doma každú možnosť mužovi sa páči táto ja som za lacnejšiu niesom ešte na 100% rozhodnutá ktorú umývačku kúpiť. Keďže o tejto doma počúvam už dlho tak som sa chcela ľudí opýtať na skúsenosti práve kvôli cene.. Nechvem tým povedať že nepôjdem do lacnejšieho

ladycat2021
14. feb 2022

@dennynkoo13 berte radsej nieco lacnejsie .. skoda penazi

nikasmile
14. feb 2022

@dennynkoo13 máme siemens a popravde používam 2 programy stále 😀 je to na Vás. Ak na to máte rozpočet, kúpte si...muž bude spokojný, ak s tou myčkou ani nenarába tak si vyber ty akú chceš ty. 🙃

dennynkoo13
autor
14. feb 2022

@nikasmile ďakujem toto som potrebovala počuť že je zbytočné aby to malo veľa programov. Tak umývačku používame obaja ale myslím ze postačí aj lacnejšia verzia a splní účel ako táto dráha 🙂

nikasmile
14. feb 2022

@dennynkoo13 tiež sme kupovali rôzne drahé spotrebiče. Áno v obchode nás to ohúrilo, také funkcie, také vymoženosti, ale realita je naozaj taká, že sa z toho používa stále to isté málo 😁

lujza123
14. feb 2022

Jasne ze spotrebiče MIELE sú drahé. Aj mercedes stojí viac než škodovka.
Rozhodovať sa podľa počtu programov je podľa mňa blbosť. Dôležitá je spotreba energie, vody, zivotnost a hlučnosť. Tak isto systém košíkov a priehradok - len to je fajn pozrieť si na vlastné oči.

dennynkoo13
autor
15. feb 2022

@lujza123 tak myslela som ze za tu cenu nájdem aj lacnejšiu umývačku ktorá spĺňa to co MIELE.. Predsa len sa bude kupovať aj iné zariadenie do domu aj drahšie spotrebiče tak ja by som brala lacnejšiu umývačku. Muž len tuto už ju bol aj pozerať v sobotu pôjdeme spolu

aalt
15. feb 2022

@dennynkoo13 ako ked mate na MIELE a manzel je do nej zalubeny, tak neries. Zla umyvacka to urcite nebude. My mame Bosch SMV4EVX14E. Co som pozeral, tak voci Miele nema privod na teplu vodu, nema vlastne osvetlenie ani to otvaranie na zaklopanie 😉 ... Ale programov ma tiez kopec a aj ked sa vacsinou pusta Auto, tak obcas sa urcite pouzije aj nejaky z inych. Ma aj cistiaci program (to sme chceli) a Home connect cez wifi, co som myslel ze netreba (v tej triede sa uz bez toho nedalo), ale potesi, lebo aj cez mobil vypisuje ked dochadza napr. sol, alebo uz chce vycistit, tak aspon na to nezabudnem.

dennynkoo13
autor
15. feb 2022

@aalt ja som zato aby sme ušetrili na umývačke a nakúpili drahšie iné veci nábytok alebo iné spotrebiče ideme zariadovat celý dom no manžel má presviedča že táto umývačka bude dobra voľba dohodli sme sa že cez víkend pôjdeme pozrieť do obchodu. Ja dúfam ze ho presvedčím na bosh podľa toho čo som pozerala nevyzerá zle ale ďakujem za rady

aalt
16. feb 2022

@dennynkoo13 pozri, este si mohla dopadnut tak, ze muz umyvacku nechce lebo "zbytocnost" a kupil by si novy mobil alebo dalsi kabriolet 😀 ak mate 3000 na umyvacku, tak preco nie, ale ja by som 3000 za umyvacku asi fakt nedal ...
Programy by som neriesil, my 90% auto, obcas sklo, hrnce, proste podla obsahu, ale obcas vyuzijes a radsej dostupny program ako filozofovat co nastavit. Ale na 99% maju vsetci programy podobne. Skor naozaj pozriet "ergonomiu". Ak rada pecies, tak aby sa dali jednoducho vlozit a umyvat napr. plechy a tak. Ta tepla voda neviem ... ak bude napr. kuchyna na konci domu, tak mozno kym si ju "odpusti" a pride tepla tak bude mat uz naplnene. Ale neviem, to musite vediet vy dvaja co potrebujete. Nejake ocakavania a poziadavky by ste mali mat.
A ak zariadujete komplet cely dom a nemate neobmedzeny rozpocet, tak este budu vydavky, obzvlast teraz, ked vsetko zdrazuje z mesiaca na mesiac ... My este stale nemame vsetko, vzdy este volaco "caka", tiez zariadujeme vlastne "nakomplet".