Upchatá umývačka riadu
Ahojte, citala som na nete, ze moze byt hadica odpadova, filter som vytiahla umyla ale stale stoji voda. Viete mi poradit ako co s tym? Alebo rovno volat opravara?
Dakujem.
@basska_b tu co je za umyvackou?
Nájdi si v manualoch akú chybu vypisuje umyvacka
jedna je na zavit a je to privod vody a druha odtokova, ale tusim je tam cerpadlo na odtok vody. pokial si vycistila odtokove sitko a neodteka, tak bude potrebny servis
Ak je už umývačka vypnutá, tak voda sama neodtecie,. Je tam čerpadielko. Ak si mala iba kvalitne upchaty filter a poriadne si ho vyčistila, tak by pri najbližšom spustení čerpadlo malo vodu odcerpať. Ak ti odišlo čerpadlo, tak iba servis. Ale v prcim rade treba zistiť chybu, na to sa ta bude pýtať každý servisak.
Myslim, ze umyvacka aj pracka po starte programu ako prve aktivuju na kratky cas vypustacie cerpadlo, aby vytlacili nastekane zvysky vody po predchadzajucom prani/umyvani do odpadu. Pocut zavrcanie a take kanalizacne zvuky. Ak to nezapocujes, moze byt v cudu to vypustacie cerpadlo.
@som_realistka len ja som to poumyvala dala s5, pustila program a vypla sa po chvilke...
@madeincssr ved to myslim si aj ja, ci volat aurorizovaneho ci koho 🙆♀️🙈
@som_realistka nejde to, pustim program a vypne sa to po chvilke 🙈

A odmontovala si aj tu hadicu?