icon

Vianočný servis Villeroy

kaktusik007
15. okt 2023

ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?

a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?

lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Vianočný servis VilleroyVianočný servis Villeroy
muchotrafka298
24. okt 2023

@kaktusik007 ja si spravim porovnavacku cien -villy, tischwelt a ked je toto Zalando Lounge. A ked chcem tak az potom kupim.

lentilka46
28. okt 2023

Ahojte, máte niekto info, koľko cca vyjde polievková terina v parndorfe? tischwelt má super ceny, zvažujem, že odtiaľ objednám, pôvodne som chcela ísť kúpiť priamo do parndorfu

prikladám link na tischwelt - https://www.tischwelt.de/shop/Themen/Weihnachte...

muchotrafka298
28. okt 2023

@lentilka46 teraz co mas ceny na Tischwelt su cca aj v Parndorfe. Len tuto rataj aj postovne.

lentilka46
28. okt 2023

@muchotrafka298 no tam by som minula benzín, máme to autom cca 1,45h, tak chcem ísť na istotu,ked už

muchotrafka298
28. okt 2023

@lentilka46 v Tischwelt mas postovne zdarma od 250 EUR. Pride Ti to za par dni kurierom -letecky DHL. Ja som si odtial objednavala ked mali po vianociach zlavy.

lentilka46
28. okt 2023

@muchotrafka298 ano, uz vlani som si taniere objednavala cez tischwelt, teraz si chcem dokupit dalsie veci na vianocny stol...akurat teraz pozeram zalando lounge a zvazujem,ci to nekupim odtial,len so zalandom nemam ziadne skusenosti, ci mi to dobre zabalia ako v tischwelte napr.,nevh sa to nerozbije

muchotrafka298
28. okt 2023

@lentilka46 ja som si teraz prvykrat objednala cez Zalando Lounge. Lebo ja som si tiez nikdy odtal nebrala porcelan, iba boty a handry.

lentilka46
28. okt 2023

@muchotrafka298 a prisiel ti v poriadku, dobre zabaleny?

muchotrafka298
28. okt 2023

@lentilka46 este neviem, lebo som to len vcera objednavala.

amel
28. okt 2023

@lentilka46 dobre to balia i zo Zalanda i z Porzellantreff,už som vyskusala asi všetky dostupné shopy na SK i v De.
Raz som dokonca postila z rúk krabicu v stoji na zem.Bola tam misa a cukornicka,ani škrabanec nemaju.

lentilka46
28. okt 2023

@amel och, infarkt v sekunde by som mala 😬 porzellantreff som este nepozrela, dik za tip

amel
28. okt 2023

@lentilka46 je to len vec🙂
Nemusíš sa báť,všade balia vyborne

muchotrafka298
2. nov 2023

@lentilka46 posielam update ohladom tovaru zo Zalando Lounge. Dnes mi prisli dve objednane veci, bolo to zabalene na moj vkus dost slabo. Krabica bola potlacena, vnutri tie krabice tiez. Medzi krabicami bola len ta bublinkova folia. Objednala som si misu (ja a odhad sme jedna ruka, ze misa je tak obrovska, ze neviem kam ju dam) a tacku. Trochu ma zmiatlo balenie, lebo z inych stranok tie krabice vyzerali inac ako tieto. Ale je to origos urcite.

lentilka46
2. nov 2023

@muchotrafka298 no aj som si to myslela,ze to bude takto pofiderne zabalene, v skupine na fb som videla rozbity tanier kvoli zlemu baleniu

beataxxx
2. nov 2023

Odkial si?pretoze v Parndorfe maju predajnu a su tam lepsie ceny o nieco, ja som si kupovala jedalenske servisy tam a vyhodou je, ze si mozes kupit kolko kusov potrebujes

muchotrafka298
2. nov 2023

@lentilka46 ako vydrzalo to, bola na tom aj nalepka ze pozor sklo. Ale rozhodne od Villy alebo Tischwelt som mala to zabalene tisickrat lepsie. Fakt ze vela toho obalu, vystlane dokonale.

amel
2. nov 2023

@lentilka46 objednavala som veľakrát,stále prišlo super zabalené.Raz som dokonca omylom v stoji pustila krabicu s misou a cukornickou na dlažbu...prežili obe🙂
Naposledy som objednala polievkovú misu,prišla v krabici ako svet s množstvom nasekaneho kartónu na rezance🙂

muchotrafka298
2. nov 2023

@amel teraz to bolo zabalene velmi chatrne na to, ze kolko to stoji. Pisem teda o Zalando Lounge. Tak isto boli vnutri pokrcene krabice, v ktorych to bolo zabalene ten porcelan. Ale neriesim. Len ma prekvapilo, ze tie krabice posobili velmi lacno, vobec nie ako tie, co som mala v nich sady. Teraz som mala iba misu a tacku.

amel
2. nov 2023

@muchotrafka298 vyskúšala som mimo iného oba shopy,u mňa nebol rozdiel v balení,všetky prišli super.Najviac vystlane však práve zo Zalanda🙂

amel
2. nov 2023

@muchotrafka298 inak sranda,zatiaľ sa mi to nestalo.Tiez som z Lounge,ľudský faktor zlyhal asi

muchotrafka298
2. nov 2023

@amel mne to proste doslo zabalene dost odflaknuto na to, ze som za tie dve veci zaplatila 120 EUR. Co nie je zrovna malo. Fakt ma to prekvapilo. A mam pochybnosti aj o tom, ci je to vobec original, kedze ten vzor vyzera inac, ako mam tie ostatne veci z Toy´s Delight. Ale je mozne, ze proste ten vzor sa rokmi menil a toto je proste outletove "stare". A keby som to chcela dat niekomu ako darcek, tak v tych pokrutenych krabiciach by som to asi nemohla. Je to neporusene, v dobrom stave, takze to neriesim a krabice som vyhodila. Ale aj tak, mozno niekomu prislo vsetko porozbijane a neviem, ako dokazes eventualne, ze ti to nespadlo na zem ale ze to take bolo.

amel
2. nov 2023

@muchotrafka298 pochybujem,ze by robili problemy s vratenim. Ja by som to vratila,cokolvek by sa mi nezdalo. Porcelanu VB mam celkom dost,vlastne takmer vsetok v dome,nevsimla som odchylku....ale je mozne vsetko.

muchotrafka298
2. nov 2023

@amel ja som s tym OK, nepasujem sa za ziadneho znalca tohoto porcelanu. Proste sa mi to pacilo, kupila som si to. Nemam toho tonu, par veci, ktore vyuzijem. Ale fakt som cakala lepsie balenie. Nevraciam to kvoli pokrcenym krabiciam, veci som chcela pre seba. len mozno niekto to kupi ako darcek a nie je to podla mna ako pisem dostatocne zabalene.

malinovka333
17. dec 2023

Mam kopec veci z tohoto.mne sa pacia aj hlboke. Objednavala som aj z tischwelt zabalene na 100% velmi rychle dorucenie ale za mna najlepsie ceny ma aj tam Parndorf

kaktusik007
autor
17. dec 2023

@malinovka333 prosim Ta, nevies ci byva nejaka akcia / vypredaj na toto v Parndorfe hned 27.12? lebo zvazujem ze sa este preveziem a spravim si radost 💖 akoze tie ceny tam su velmi fajn, ale zlava vzdy este potesi 🤣

malinovka333
17. dec 2023

@kaktusik007 vobec nevie. Ja som si prve veci kupila v sept min rok a reku to mi staci ale nejako som ostala zavisla na tom.ale najlacnejsie veci ma asi parndorf. Na fcb baby pisu kedy byva vypredaj. Alebo jedna baba kupuje veci priamo v Mettlachu a to su ozaj lace veci niekedy tretinova cena.tischwelt zdrazil postovne ale mal dobre ceny tam som brala taniere tieto velke aj hlboke a s postovnym to vyslo lacnejsie ako v parndorfe. Este potrebujem terinu. A zalando tam by som neobjednala lebo velmi vela bab pisalo ze im prisli rozbite zasielky.ako zalando vrati peniase ale mat s tym opletacky potom radsej kupim inde

malinovka333
17. dec 2023

@kaktusik007 ja mam aj konika, kalendar vianocny,chalupky,

malinovka333
17. dec 2023

@kaktusik007 podla mna to nie je az take drahe ako si kazdy mysli. Ved da sa to kupit aj postupne alebo si kazdy mesiac odlozim 20€ a na konci roka si kupim 4 taniere hlboke plytke.a za mna je vyhoda to ze ked sa rozbije da sa kupit samostatne znovu, co pri inej suprave ked rozbijes tak nekupis tanier.

amel
17. dec 2023

@malinovka333 ja som brala niekoľkokrát zo Zalanda,I konkrétne terinu,prišla zabalená ako anticka socha 😁

malinovka333
17. dec 2023

@amel nehadam sa.ale videla som staznosti bab na fcb tak ja by som to neriskovala. Do parndorfu mam 1.5h co nam nerobi problem kedykolvek vybehnut. Alebo mi to objednaju baby a poslu a tie to balia na 120%