icon

Vianočný servis Villeroy

kaktusik007
15. okt 2023

ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?

a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?

lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Vianočný servis VilleroyVianočný servis Villeroy
mamina7070
15. okt 2023

ja mam kusky winter bakery kupujem v pandorfe akurat minuly tyzden mali plno vianocneho tovaru za dobre ceny v novembri je toho uz pomenej

nafka0483
15. okt 2023

Taky servis sa asi v umyvacke neumyva... ci snad ano?

amel
15. okt 2023

@nafka0483 umyvam v umyvacke.

nafka0483
16. okt 2023

@amel Fiiiha, ja mam krasny servis po prababke ale tanier "priesvitny" tenucky porcelan cize aj sa bojim pouzivat 😅 jednak aby som nerozbola a jednaj to rucne umyvanie... tak mozno raz kupim tento 🙂 🙂 ty mas krasnu zbierku 🙂

nikusiaak
16. okt 2023

@amel prosím, odkiaľ vieš, že tá biela kolekcia konči? Je to naisto? Mám doma celú kolekciu, ale všetko po 6 kusoch, tak či mám pre istotu niečo ešte dokúpiť.

amel
16. okt 2023

@nikusiaak zda sa mi,no nie som si ista.
Ak napises do Villeroy,iste odpovedia.

kaktusik007
autor
16. okt 2023

@amel a vsetko v pohode? lebo u toho vianocneho malovaneho pisu ze neumyvat v umyvacke....

kaktusik007
autor
16. okt 2023

@nafka0483 tiez mam taky po mojej babke, kompletka pre 4 osoby.... ale srdce zapistalo po zmene 💖

amel
16. okt 2023

@kaktusik007 nemam ho dlho, nieco 2 Vianoce,nieco jedny,no v pohode,ziadne zmeny.
A to pouzivame od adventu do februara cca

kaktusik007
autor
20. okt 2023

dievcata, nakoniec som nedokazala odolat.... Dnes som si bola po servis v Parndorfe, dopredu mi vsetko nachystali a kedze som mala tento mesiac narodky, bola aj 10% zlava navyse 🥰🥰🥰 Vyskladala som si ho z tych malinkych misiek - vyzeraju malo, ale maju 500ml a zmestia sa do nich dve plne zufany polievky, takze stacia

amel
20. okt 2023

@kaktusik007 prekrasne!

trnavacka
20. okt 2023

@kaktusik007 to si si zavolala do predajne a povedali tu, čo majú práve v ponuke?

sovica
20. okt 2023

@kaktusik007 Skús pozrieť aj album @lucindamax. Preklikaj sa na minulé Vianoce, určite tam má kopu fotiek (aj Villeroy). Odpadneš. Ona je maniačka na dekorácie (v tom pozitívnom význame)😍 A na vianočné obzvlášť - celý jej byt vyzerá ako domček u Santa Clausa😍❄

kaktusik007
autor
20. okt 2023

@trnavacka nie, poslala som im mail s kodmi, co chcem ze ci to vedia pripravit.... do 3 hodin email, to bol utorok vecer, a ze ci dnes si mozem po to a ze ano 🤷🏼‍♀️

katarinka1433
24. okt 2023

@muchotrafka298 ahoj, prosim ta, stranku tischwelt.de mas teda vyskusanu, je bezpecne odtial objednat? Lebo ceny maju ovela lepsie ako slovenske eshopy s porcelanom...

chiara_elle
24. okt 2023

@kaktusik007 kolko ta yo vyslo prosim ta? To na fotke je sada pre 1 osobu?

muchotrafka298
24. okt 2023

@katarinka1433 ano, mam ju vyskusanu, objednavala som si odtial. Prislo to dokonale zabalene, ale ze fakt dokonale. Problem som mala iba s kurierom, kedze nebolo na baliku moje telefonne cislo. Ale v DHL som to vyriesila potom telefonicky. Tam maju velmi dobre veci, hlavne v zlavach, aj ine znacky ako VB, napriklad Rosenthal.

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@chiara_elle ja som si to vyskladala ako som chcela ja, standardne na polievku maju ine taniere a vacsinou aj ludia si davaju ine misky, nie tieto malicke co som si kupila ja... mala som tam 10% zlavu a spolu s ostatnymi nejakymi tackami / servirovacimi taniermi a hracim luskacikom a tak ma to vyslo doteraz celkovo tesne nad 600 eur... podla cien v svk predajniach / eshopoch by ma to vyslo cez 1000 eur, takze... dost rozdiel.

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@chiara_elle a ano, to na foto je sada co som si vyskladala ja pre 1 osobu, mam to 6x 🙂

muchotrafka298
24. okt 2023

@kaktusik007 inac keby si este mala malo, tak bola teraz akcia na Zalando-Lounge a tiez tam boli veci v dobrych cenach 😉

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@muchotrafka298 jasne ze mam malo 🤣🤣🤣 ale na jeden krat uz stacilo.... necham si pre dalsie navstevy parndorfu ;)

muchotrafka298
24. okt 2023

@kaktusik007 tuto to vychadza velmi dobre, maju aj vianocne veci na tom Zalando-Lounge.

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@muchotrafka298 a toto mas to vyskusane?

muchotrafka298
24. okt 2023

@kaktusik007 co myslis to zalando lounge? Kupujem si tam veci bezne, porcelan som ale este odtial nemala.

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@muchotrafka298 jop, to som myslela 🙂

trnavacka
24. okt 2023

@kaktusik007 ja som tam vlani kupovala vianočný porcelan. Pred mesiacom zase každodenný VB. Úplne v poriadku.

amel
24. okt 2023

@kaktusik007 Zalando Lounge je outlet Zalanda a je úplne spoľahlivá stránka.Nakupujem tam dlho a takmer všetko.

kaktusik007
autor
24. okt 2023

@amel
@trnavacka
@muchotrafka298 dakujem dievcata, ja som to vobec nepoznala 🙂 ceny su tam cca take iste ako v parndorfe, par centov vyssie... takze super. Niekedy snad vyuzijem, ja teraz uz moc rozhadzovat nemozem tento rok 😀 😀 😀

amel
24. okt 2023

@kaktusik007 oni to maju len obcas😁

trnavacka
24. okt 2023

@kaktusik007 treba porovnávať. Ja som kúpila lacnejšie ako v Parndorfe, preto som to brala.
Už toho mame viac, tak si to viem porovnať rýchlo.

Teraz sú tam už vysoké ceny na Vianoce.