Vianočný servis Villeroy
ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?
a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?
lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Taky servis sa asi v umyvacke neumyva... ci snad ano?
@amel a vsetko v pohode? lebo u toho vianocneho malovaneho pisu ze neumyvat v umyvacke....
@nafka0483 tiez mam taky po mojej babke, kompletka pre 4 osoby.... ale srdce zapistalo po zmene 💖
@kaktusik007 nemam ho dlho, nieco 2 Vianoce,nieco jedny,no v pohode,ziadne zmeny.
A to pouzivame od adventu do februara cca
dievcata, nakoniec som nedokazala odolat.... Dnes som si bola po servis v Parndorfe, dopredu mi vsetko nachystali a kedze som mala tento mesiac narodky, bola aj 10% zlava navyse 🥰🥰🥰 Vyskladala som si ho z tych malinkych misiek - vyzeraju malo, ale maju 500ml a zmestia sa do nich dve plne zufany polievky, takze stacia
@kaktusik007 prekrasne!
@kaktusik007 to si si zavolala do predajne a povedali tu, čo majú práve v ponuke?
@kaktusik007 Skús pozrieť aj album @lucindamax. Preklikaj sa na minulé Vianoce, určite tam má kopu fotiek (aj Villeroy). Odpadneš. Ona je maniačka na dekorácie (v tom pozitívnom význame)😍 A na vianočné obzvlášť - celý jej byt vyzerá ako domček u Santa Clausa😍❄
@trnavacka nie, poslala som im mail s kodmi, co chcem ze ci to vedia pripravit.... do 3 hodin email, to bol utorok vecer, a ze ci dnes si mozem po to a ze ano 🤷🏼♀️
@muchotrafka298 ahoj, prosim ta, stranku tischwelt.de mas teda vyskusanu, je bezpecne odtial objednat? Lebo ceny maju ovela lepsie ako slovenske eshopy s porcelanom...
@kaktusik007 kolko ta yo vyslo prosim ta? To na fotke je sada pre 1 osobu?
@katarinka1433 ano, mam ju vyskusanu, objednavala som si odtial. Prislo to dokonale zabalene, ale ze fakt dokonale. Problem som mala iba s kurierom, kedze nebolo na baliku moje telefonne cislo. Ale v DHL som to vyriesila potom telefonicky. Tam maju velmi dobre veci, hlavne v zlavach, aj ine znacky ako VB, napriklad Rosenthal.
@chiara_elle ja som si to vyskladala ako som chcela ja, standardne na polievku maju ine taniere a vacsinou aj ludia si davaju ine misky, nie tieto malicke co som si kupila ja... mala som tam 10% zlavu a spolu s ostatnymi nejakymi tackami / servirovacimi taniermi a hracim luskacikom a tak ma to vyslo doteraz celkovo tesne nad 600 eur... podla cien v svk predajniach / eshopoch by ma to vyslo cez 1000 eur, takze... dost rozdiel.
@chiara_elle a ano, to na foto je sada co som si vyskladala ja pre 1 osobu, mam to 6x 🙂
@kaktusik007 inac keby si este mala malo, tak bola teraz akcia na Zalando-Lounge a tiez tam boli veci v dobrych cenach 😉
@muchotrafka298 jasne ze mam malo 🤣🤣🤣 ale na jeden krat uz stacilo.... necham si pre dalsie navstevy parndorfu ;)
@kaktusik007 tuto to vychadza velmi dobre, maju aj vianocne veci na tom Zalando-Lounge.
@muchotrafka298 a toto mas to vyskusane?
@kaktusik007 co myslis to zalando lounge? Kupujem si tam veci bezne, porcelan som ale este odtial nemala.
@muchotrafka298 jop, to som myslela 🙂
@kaktusik007 ja som tam vlani kupovala vianočný porcelan. Pred mesiacom zase každodenný VB. Úplne v poriadku.
@kaktusik007 Zalando Lounge je outlet Zalanda a je úplne spoľahlivá stránka.Nakupujem tam dlho a takmer všetko.
@amel
@trnavacka
@muchotrafka298 dakujem dievcata, ja som to vobec nepoznala 🙂 ceny su tam cca take iste ako v parndorfe, par centov vyssie... takze super. Niekedy snad vyuzijem, ja teraz uz moc rozhadzovat nemozem tento rok 😀 😀 😀
@kaktusik007 oni to maju len obcas😁
@kaktusik007 treba porovnávať. Ja som kúpila lacnejšie ako v Parndorfe, preto som to brala.
Už toho mame viac, tak si to viem porovnať rýchlo.
Teraz sú tam už vysoké ceny na Vianoce.

ja mam kusky winter bakery kupujem v pandorfe akurat minuly tyzden mali plno vianocneho tovaru za dobre ceny v novembri je toho uz pomenej