Vianočný servis Villeroy
ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?
a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?
lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

@malinovka333 áno,chápem.V tom Parndorfe ro máš bud-alebo,nie vždy tam majú všetko.27.som tam ešte nebola,ani sa nechystám,no už tesne pred Vianocami majú len ostatky.
Ja mam z vianočného deko len toto,ale nemám to kam dat,takže už I končím.
@kaktusik007 ja mam tiez staru terrinu ale keby bila tato v dobrej cene tak okolo 80€ tak ju zoberiem.ja som to kupovala postupne tanto rok.
@amel krasne. Ja som chcela ten vlacik. tazko sa zhana za dost velku sumu ale nakoniec sa mi ho podarilo zohnat na svk od jednej baby. A tiez to uz nemam kam davat, lebo potom zas velkonocne dekoracie pojdu... konecne som zohnala aj tulipany do vazy tie mozem mat aj cely rok. Mozno raz dam vsetko na fotku co mam ak sa to zmestu 😅salky co som kupila niktp z inych nechce pit len z tychto kazdy rom si chcem kupit potom aspon vyrocnu vianocnu salku
@kaktusik007 ja mam tuto dozu a baby davali polievku tam takze teoreticky polievku mozem dat tiez tam.ale terrinu chcem urcite. Cukornicka je na moj vkus velka.ja pouzivam taniere aj cez rok vobec ich neschovavam.muz tiez chvali ze su krasne.este si musim kupit prestieranie a usit z toho vankuse 😊
@kaktusik007 preco sa ti nepacia hlboke taniere?ved su skvele. Mne sa ta nova kolekcia nepaci ta okruhla iba misky sa mi pacia tie mam tiez
@malinovka333 krasne:🩵
Ja co som chcela, som si kupila. Taniere a salky pouzivam od 1. adventnej nedele. A budem az do 3 kralov. Potom to zas odlozim. Mam len to, co vyuzivam realne. Chcela som este ten etazer,uvidim, v akej cene bude na Tischwelt po sviatkoch alebo na Vily.
@amel hlavne ked sa pyta muz to mas nove?a ja nie to uz mam davno 😅 aj pribor je krasny,pohare na vodu ked rozbijem uz kupim len VB 4ks 20€ ale dobre sa z nich pije,na zmrzlinu mam tiez, pribor na spagety. Aj maly sa pyta ci si musim vsetko VB kupovat 😅a to som si myslela ze ostanem pri jednej salke a 4 tanieroch. Ale zacinam postupne kupovat petite ako celorocne pouzivanie
@malinovka333 ❤️
@malinovka333 to bude asi tym, ze standardne uz roky hlboke taniere absolutne nepouzivame, iba misky... takze preto som hned hlboke vylucila, ze radsej misky ;) terinu som videla koncom oktobra za 100 eur v parndorfe, aj ked by bola za 80 mi to pride moc 🤷🏼♀️ tie pohare na vino sa mi velmi pacia, a presne som zacala pozerat po pribore 🤣🤣🤣
Ahojte dievčatá , ako objednávate z toho tischwelt.de? Volíte si krajinu dorucenia slovensko ? Mne túto možnosť vôbec neponúka . Ďakujem
@23kikinka23 neviem preco to nejde. Minule to riesili na fcb ale neviem najst ten prispevok
@malinovka333 hmmm nevadí , nakoniec som objednala z villy
@23kikinka23 ja som objednavala v januari. Mala som velky problem dostat sa k baliku, kedze v Nemecku na ne nemozu kvoli GDPR davat telefonne cislo. Sledovala som zasielku a niekolkokrat som musela volat do DHL a riesit to. Tiez mi od Tischwelt pisali a volali, ze preco som neprevzala balik.
@muchotrafka298 veľká škoda , lebo tie ceny sú tam naozaj super …
@23kikinka23 a este ake budu po vianociach pockaj.🫣😉
@malinovka333 zbláznim sa 😀😀😀
@23kikinka23 dnes ak nezabudnem im napisem preco nejde na svk objednat.
@malinovka333 ja som si teraz objednavala asi mesiac dozadu co bola akcia na Zalando Lounge na V&B a veci co som chcela tam vychadzali lacnejsie dokonca ako na Tischwelt s tym, ze tam je postovne tusim 20 EUR a nad 250 EUR bolo zadarmo. Na zalando-lounge bolo postovne+balne nejake 4 EUR alebo kolko. Ja som si presne porovnala konkretne veci, ktore boli tam aj tam a vacsinou boli o 10-15 EUR ete drahsie.
@muchotrafka298 pokukam aj tam , ja som akurát teraz brala len ako dar taky oválny podnos/tanier, ale teším sa teda po Vianociach ako tu baby písali, že vtedy sú ceny naj 😀
@23kikinka23 a na internete su naj ceny? Alevo v obchode? Ci v Parndorfe?
@chiara_elle ja som v Parndorfe ešte nekupovala , ale baby tu spomínali že aj tam sú dobre ceny . Ja som objednala vždy len z villy a chcela som vyskusat cez Tischwelt lebo tam bol z mojich porovnaní ten podnos cenovo najlacnejší len zas sa nedá poslať na Slovensko … Tak som nakoniec vybrala iný ale znova z villy .
@chiara_elle najlepsie ceny su pocas vypredajov na Tischwelt, co je nemecka stranka. Objednala som v januari, vraj sa uz neda poslat na Slovensko. Tam bolo ale postovne do 250 EUR az 15 EUR. Plus je slovenska Villy, tam tiez maju dobre zlavy, len nemaju taky vyber a hned je vsetko prec. V Parndorfe sa cena pohybuje cca 1/3 dole z ceny v klasickom obchode. Tam ale nie vzdy vsetko maju. Najdrahsie je to v klasickych obchodov Villeroy &Boch. Niekedy su akcie na Zalando Launge a tam to tiez vychadza dobre. Tiez je tam ale iba par veci, ktore sa Ti nemusia vzdy hodit. Ja som si tam vzala teraz taku tacku a misu. Prislo to v poriadku.
Podla informacii na stranke Tischwelt uz nedorucuju na Slovensko. Pozrela som to teraz, Slovensko vypadlo zo zoznamu.
@muchotrafka298 no to je škoda , dakujeme za info
@muchotrafka298 ;( a ja som sa tesila na povianocne vypredaje
@kaktusik007 ja som to tiez teraz pozerala, ale mali ceny ako malo Zalando Lounge. A specialne som isla snorit do tych obchodnych a prepravnych podmienok a SR vypadlo zo zoznamu. Da sa do Rakuska alebo do CR tuto najblizsie.
a pohare vinove sa mi Villeroy nepacili, takze tie som kupila u konkurencie - v Rosenthall 🤣
@kaktusik007 parada krasne kusky. Ten vlacik ma teda cenu. Ja som ho kupovala minuly rok za vyse 50€, urcite by som ho tam nenechala za tu cenu. 😉

@malinovka333 tu chalupku so stromcekmi mam aj ja 💖💖💖💖 no ja som teraz do toho dala vela penazi, ale iba preto aby som to mala komplet hned pre 6 osob - v case kupovania som este nevedela kolki sa zideme pri stromceku u mna ;) a kedze mame na stedry den styri chody - a hned megalomansky som brala aj misy na servirovanie vsetkeho, tak sa to nazbieralo 🤣 terinu ja nechcem, mam dve stare z patdesiarych rokov cisto biele, idu k tomu, takze nepotrebujem... Ale brusim si zuby na cukornicku a dvojtanierovy etazer 🤣