Vianočný servis Villeroy
ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?
a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?
lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

@malinovka333 ako vyzera ten vlacik prosim ta? A je to len dekoracia ci ma realne aj nejake vyuzitie?
@malinovka333 ved presne - uz len kvoli cene 🤣🤣🤣 mama mi minuly rok ten domcek kupila za 23 eur, tak vlacik bol este lacnejsi ;)
@chiara_elle je to len dekoracia, svietnik.... ;)
@vlucifuk ten ovalny podnos veru aj bol sakra drahy... ale som si spravila zakaznicke konto u nich a za minuly nakup mi dali do mailu ze 20% zlavu --- a ona fakt fungovala a tak som vyuzila 😍
@chiara_elle ja myslim vlacik ten co dala kaktusik fotku teraz. Su to svietniky a mam dva domceky a tu teda vlakovu stanicu.
@kaktusik007 a sranda ze vela ludi u nas sa ma pyta ci som to robila lebo si mysli ze to je medovnikove 🤣 este stromceky chcem zohnat.
@kaktusik007 podla mna toto potrebuje aj samostatnu miestnost na uskladnovanie 😂
@muchotrafka298 vlastne ano, mas pravdu 🤣🤣🤣
a moj brat zahlasil, ze brutalne faux paux --- ze som kapustnicu servirovala v bielej mise, ze to musim zmenit -- tak som mu odvrkla ze ma tip na darcek 🤣🤣🤣
sorry do inej temy som chcela
@mamina7070 nevadi, nezabudkovy bernadotte je rovnako super a krasny ;) aj jeho som fanusik
@kaktusik007 este aj darcek Jezisko priniesol
@kaktusik007 no tak aspon brat vie, co Ti ma kupit k najblizsiemu sviatku 😂 Akoze ja by som nebola proti, keby nieco take moj surodenec doniesol mne 😂
@muchotrafka298 tak ale od neho su to reci, silno pochybujem ze mi kupi misu za 100 eur a este k tomu vianocnu, ked on fakt neznasa a bojkotuje Vianoce 🤣🤣🤣
@kaktusik007 mozno dojde k nejakemu prestelovaniu v jeho mysli a urobi to 😂
Žienky , prosim Vás , majú to v Parndorfe bežne dostupné po celý rok túto Toys delight kolekciu ? 😍 Rozmýšľam , že postupne každý mesiac začnem škrečkovať už odteraz . 😅Máte to nádherne , tiež po ňom už dlhšie pokukujem .
@elia112 oni tam maju tie veci sezonne, maju jarnu kolekciu, velkonocnu, vianocnu. NIe vzdy tam ale maju k dispozicii vsetko, co by si chcela. Jedna sa o outlet so starsim tovarom.
@elia112 to skor kazdy mesiac odkladat peniaze a potom v oktobri sa rozsupnut ;)
kamoska chodieva do Parndorfu pravidelnejsie, vravi ze tam su Vianoce od marca - ako skonci velka noc ;) ale potvrdit to neviem... Tiez by som si chcela nejake veci este podokupovat ;)
@kaktusik007 ahoj,možno okrajovo,pár vecí,ale väčšinou nie.Som tam Ii 2x za mesiac...
@amel super, dakujem za info. Mozno motyka vystreli a bude nieco, co potesi ;)
@kaktusik007 teraz možno I áno,potom už nie.
Ďakujem zienky za odpovede .. asi je to teda lotéria , či majú, alebo nie . Ale začnem teda odkladať každý mesiac nejaku čiastku a v septembri tam nabehnem . 😅
Posiela Tischwelt na Slovensko?

@kaktusik007 Ten oválny podnis je krásny. Ja by som chcela veľmi taký oválny podnos (tanier) s motívom, ktorý mám na podnose na zákusky a miske, ale nič talé som nenašla. Možno ho ani v minulosti nevyrábali. Teda, ja sa na vás s tými mojimi dvoma kúskami nechytám, ale mám z nich radosť. 🎄❤️🤩