Vianočný servis Villeroy
ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?
a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?
lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

@kaktusik007 Jeeej, môžeš mi prosím potom dať vedieť čo majú a v akých cenách z kolekcie Toys delight? ♥ Bola by som ti veľmi vďačná.. Či sa oplatí mi ísť až tam, alebo rovno kúpiť z netu u nás..
@elia112 urcite dam vediet 🙂 mne sa zatial vzdy oplatilo tam ist...
@kaktusik007 napíšem ti IP , ak môžem 🙂
@elia112 jasne 🙂
@kaktusik007 ahoj,ja by som poprosila toez info,co uz maju a v akych cenach.hlavne ma zaujima terina na polievku. Dakujem ❤️
@lentilka46 po tu idem aj ja 🙂 minuly rok toho bolo vela naraz, takze na terinu nevyslo, ale po vianociach som si povedala ze tento rok si ju kupim 🙂
@kaktusik007 ja postupne kazdy rok nieco dokupim a tento rok je na rade konecne terina. Chcela som vlani obj z tischweltu,ale uz zial neposielaju na svk, tak z toho zislo. Budem sa tesit na info ☺️
@lentilka46 toto bola pre mna velka rana, ze uz neposiela Tischwelt na SK. Ale dobre znamenie pre moj ucet 😂 Oni podla mna od toho upustili z dovodu, ze mali problemy ludia u nas s preberanim zasielky, kedze na nej nebolo uvedene telefonne cislo. Ja som 4 dni hladala svoj balik, dokonca mi odtial volali (!!!!!!) ze preco som neprevzala balik doteraz. Bola to zasielka za viac ako 500 EUR. Lenze mna nenasli, kedze tam nebolo telefonne cislo, cize kurier sice vzal balik, ale bol hned oznaceny ako nedorucitelny.
@lentilka46 ahoj v Parndorfe určite terina bude/je,stojí okolo 90e.
Ja som kupila na Zalando Lounge,tam bude určite tiež za výbornú cenu.
Ak pôjdeš v októbri do Parndorfu,je to tutovka.Ak i nebude na predajni,stačí si vypýtať,na 80% tam bude.
@amel ja som si tiez objednala radsej so Zalando Lounge, ked tam mali veci, ktore som este chcela. Boli za lepsiu cenu ako v Parndorfe, kde nie je komplet sortiment a za mna sa tam az tak tie veci neoplatili.
@muchotrafka298 ja asi zo vsadial,kde príde,kde natrafim, I z Porzellantreff i z Tischwelt...ale ja už nekupujem,mam všetko,čo som chcela zo 4 sad.
@lentilka46 lepšiu cenu nenájdeš,toto je čerstvá ponuka na Zalando Lounge.
Len pozor,môže sa výpredat a kampaň trvá len do pondelka,potom musíš čakať na ďalšiu.
@muchotrafka298 v Parndorfe majú veľmi podobné ceny,teda aspoň čo ja viem-vianocny som pozrieť ešte nebola,ale chodím tam 1-2x za mesiac.
@amel ja mam tiez to, co som chcela a viac si uz kupovat nemienim. Ale na Zalando Lounge mi to aj rychlo prislo, pekne to bolo zabalene, takze ak by sa mi nieco zapacilo, objednam si znova ak bude akcia.
@muchotrafka298 áno,tiež som bola spokojna
@dorota111 uz nie co je skoda
Za mna ceny v Parndorfe su velmi dobre.lacbejsie nenajdes. Tiez sa chystam na vyrocnu kolekciu a terinu. Ostatne mam vsetko.
@malinovka333 terina je na Lounge určite lacnejšia.
@muchotrafka298 Prosím ťa, všetko prišlo v poriadku zo ZALANDO? 🙂 Chcem objednať Terrinu , ale trochu sa toho obávam.
@elia112 ja som mala take tacky, bolo to pekne zabalene, nic sa nerozbilo.
@muchotrafka298 Ďakujem krásne za odpoveď. Objednám si ju teda. ♥
@elia112 ak chces tak nevahaj, lacnejsie nedostanes. Urcite je to original.
@amel
@muchotrafka298 Vďaka žienky. ♥
@elia112 este mozes pozriet, aby si sa vedela orientovat, ze co je za kolko nemecku stranku porzellantreff.de, tam je ale velke postovne. Dorucuju aj na Slovensko.
@muchotrafka298 Ďakujeeeeeeeeeem. :-*
dievcence, tak v Parndorfe idu Vianoce vo velkom 🙂 mali vela takych tych sosiek, co teda mna nezaujimalo, ale nakupila som si vsetko co som chcela - terinu, velke plytke taniere a stromcekove biele taniere, male misky, a dokonca sa mi podarilo uchmatnut velku dozu za neuveritelnu cenu, pretoze o par dni mam narodeniny a mala som narodeninovu zlavu 🙂 takze sa velmi tesim uz na Vianoce. 🙂
a ako ste tu davali zalando, tak potvrdzujem - parndorf je teraz o nieco drahsi, ale to su tak dvojeurove rozdiely... za mna su ceny v parndorfe super
@kaktusik007 ako ziskas tu narodenimovu zlavu?

@elia112 uz je september 🤣
ja idem zajtra, dufam ze dokupim co potrebujem 💖