Vianočný servis Villeroy
ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?
a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?
lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Toto mi vyskočilo. Porovnateľne ceny myslím majú ako Parndorf
https://www.kaufland.sk/s/?search_value=villero...
@malinovka333 terina ma vysla nieco do 90 eur, myslim 87... a treba sa registrovat do toho ich klubu villeroy - v ramci newsletera zasielaju zlavy, alebo darcekove poukazky.... Nie vsetko plati aj v outletoch, ale zvyknu zaslat aj take a to potom sa v parndorfe nakupuje paradne ;)
@trnavacka parndorf je lacnejsi minimalne o 2-15 eur za kus, podla toho co.....
@kaktusik007 myslis ze na email to poslu?lebo ja som tam zaregistrovana ale nikdy mi nic neprisll
Ahojte, ja som tiež objednala zo Zalanda polievkovú misu a veľký etazer, tak verím, že to príde v dobrom stave 😊
@malinovka333 posielajú na mail, ktorý si zadala pri registracii.Kazdu chvíľu 10%,občas viac 20-25%,no na konkrétne sady,väčšinou tie moderné.
Na narodeniny pošlú kupón 10e,už sa mi stalo,že sa zľavy dali kombinovať,no tu záleží od predavača.
Účet musí byť aktívny,čím viac nakupujem,tým častejšie máš kupony
@amel dakujem.no musim sa nato spytat lebo som tam minimalne 2r alebo 3registrovana kupujem tam stale nieco a nikdy mi nic neprislo.email je urcie dobryco som zadavala. Ale chystam sa tam tak sa spytam
@malinovka333 a pri nákupe zadavas mail ci čiarový kód z emailu?
@malinovka333 ano, email.... pravidelne mi chodia newsletteri.... mas odkliknuty suhlas? a dala si si datum narodenia?
@amel mne na narodeniny minuly rok 10% a tento rok mi dali poukazku 25 eurovu
@malinovka333 a ked kupujes --- evidujes sa tam? davas si zakaznicku kartu?
@kaktusik007 no to máš krasne🙂Aši nejako od obratu je to,ja tento rok už máličko,čo chcem,mam.
@amel je to mozne ze od obratu.... a teda ja som tam uz nechala hoooodne.... ale tak to kazda z nas ;)
@kaktusik007 ja som už skončila,ak tak nejaké maličkosti.Nemam to kam už dat....ale zhrniem to do zavetu🤣
@kaktusik007 a odvtedy mam novu sadu French Garden 🙂
@amel 🤣🤣🤣🤣 no ja este musim doplnit servis - aby bol pre 12 osob a koncim tiez, nie je priestor...
ale teda moji synovia - 13 a 14 - si to uz podelili, este sa rozhoduju kto si necha terinu a kto velku dozu 🤣 inak to dali spravidlivo, aj pribor nezabudli do delenia zahrnut 🤣🤣🤣🤣
@amel 😱😱😱😱 paraaaaaada!!!
Ja som asi jedina, ktora ma par kuskov a dalsie si kupovat nemienim. Okolo tychto vianocnych kolekcii je neskutocny hype, poznam pripady, ked sa kvoli tymto riadom zeny zadlzili. Mam znamu, ktora z toho nikdy neje, nepouziva to, len to vsade foti a vychvaluje sa tym, ze kolko toho ma. Nemam na to ani miesto a mne pride zbytocne skladovat nieco, co nevyuzijem az tak casto. Ano je to pekne, oni maju aj ine pekne kolekcie, ale nic sa nema prehanat.
@muchotrafka298 toto nikdy nepochopim. Ved na to sa to kupuje, aby sa to aspon obcas vyuzivalo a nie iba na to cumelo. Zadlzenie sa kvoli nejakemu porcealnu mi uz pride riadne cez .. Ked raz na to nemam, tak to nekupujem. Kupim az vtedy, ked si na to nasetrim potrebnu sumu. Niektori su fakt ako bez bez mozgu 😀
@muchotrafka298 ja tiež som už skončila.My mame tradíciu,že keď sme doma spolu,jeme "kulturne",deti od útleho detstva.Ja to mam rada, da sa povedat,ze moja radost je prestierat stol,akokolvek to znie ujeto🙂Ked sa niečo rozbije,dokúpim kedykoľvek.
A máme to teda okrem vianočného ako bežný porcelán,ten využívam sezónne,rovnako veľkonočný.
@bessie12 pre mna je to tiez spotrebna vec, ja z toho jem cely advent, je mi to jedno. Ale nie je to na bezne pouzivanie pocas roka, ten vianocny urcite nie. Tu je toho vzdy plno a niektorym to moze byt luto, ze oni su nieco menej, to je ta slovenska natura alebo neivem ako by som to popisala. Tiez som na to setrila a aj napriek tomu, ze som si ten set kupila vo velkych zlavach, nic za plne ceny, tak to stalo niekolko stoviek.
@amel ale to je uplne v poriadku, na tom, ze rada prestieras stol nie je nic ujete, je to podla mna velmi pekne a aj to, ze k tomu vedies deti. Ze vedia stolovat a nedopadnu ako kamoska, co si nasla frajera a nevedel sediet za stolom a jest.
@muchotrafka298 možno mal iné kvality🙂
Ale teda ja ich nekupujem na dlh...no🙂
@muchotrafka298 porcelan, ktory mam tiez nie je na bezne pouzivanie. To je skor na take sviatocnejsie stolovanie, ale aj tak to rada vyuzivam. Takmer vzdy si predstavujem, ze som niekde na zamku a pijem caj z krasneho porcelanu. Vtedy to aj lepsie chuti 😂 Naposledy v sobotu som vyuzila prvy krat zeleny kobaltovy servis. Hadam nebudem len na to pozerat ako na to sada prach a stoji to nevyuzite vo vitrine 🙈
Podobne ako @amel mam rada prestieranie stola. Odkedy som zacala nakupovat rozne porcelanove servisy, tak ma to bavi coraz viac 🙂 z VB velmi nekupujem, z toho mam len vianocnu terinu. Teraz som sa skor zamerala na cesku klasiku, ale aj tak sa to snazim kupovat, ked je nieco v akcii, aj ked nie vzdy sa to podari.
@amel to ani nepisem sem ten Rosenthal, ti maju dokonale supravy. Ja som ale grambla, takze stopro by som polku rozbila uz po par pouzivaniach 😂
no tak
@muchotrafka298 si ma normalne zaskocila... ale mas pravdu, je tu toho plno a naozaj niektore mozu mat ten pocit, ze su menej, ked na to nemaju.... Za plnu cenu mam len jeden jediny kus - lebo som ho strasne chcela, aby som mala kam davat papat pre papagaje (ano, az takto som slahnuta 🤣🤣🤣🤣) a nechcelo sa mi cakat na akciu, resp na september kym bude vianocny porcelan zase v ponuke.... A suhlasim, napriek zlavam su to stovky eur. Ja tiez ako dievcata
@bessie12
@amel mam rada krasne prestrety stol, rada som ked s nami na stole papaju aj papagaje zo svojich misiek - proste ze sme pokope ;) A teda ja servirujem do vianocneho aj v juli ked je oslava a prilezitost - temu neriesim ;) Aj kafe pijem kazdy vikend z vianocnej salky - este si aj villeroyacku lyzicku dam, ze aby som to mala top 🤣
ale inak som normalna ;) len teda si uzivam uz zivot a teda vianoce mam kazdy den - a villeroy k tomu patri ;) peniaze boli a budu, a zatial este mam co jest ;)
@bessie12 bernadotte je super 😍 byvam kusok od Květnej, dvakrat rocne zvykne v sklarnach byvat vypredaj skladov - takze u nas je standard pit vodu z kristalu 🤣
@kaktusik007 treba zit tak, ako keby to mal byt nas posledny den. Takze zivot si treba uzivat, aj ked niekedy vie byt velmi kruty.
Tento rok chcem zacat kupovat novy vianocny porcelan, ale uvidim ci vobec zacnem, pretoze po maminej smrti sa moj zivot otocil o 180 stupnov. Cely cas treba nieco platit. Teraz ma caka dedicske konanie a tam tiez budem platit nemalu sumu penazi ... 😠
zatial toho kristalu doma az tolko nemam, takze zatial sa z toho standard nestal, ale raz mozno bude aj to 😀
@kaktusik007 z Bernadotte toto je môj najnovší prírastok. Set 2 šálok na kávu s podšálkmi s platinovou linkou. Ešte chcem dokupit zvyšok, aby vznikol z toho set pre 6 osôb 🤩

@kaktusik007 terina vysla kolko prosim ta?