icon

Vianočný servis Villeroy

kaktusik007
15. okt 2023

ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?

a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?

lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Vianočný servis VilleroyVianočný servis Villeroy
malinovka333
23. dec 2024

@kaktusik007 urcite si ich kup.su krasne.tie mavaju stale

kaktusik007
autor
24. dec 2024

Šťastné a veselé dievčatá

julinka2406
12. okt 2025
@amel

@kaktusik007 Zalando Lounge je outlet Zalanda a je úplne spoľahlivá stránka.Nakupujem tam dlho a takmer všetko.

@amel Prosím ako to tam funguje?To je tam len pár kusov?Lebo bolo hneď skoro všetko rezerve.

amel
12. okt 2025
@julinka2406

@amel Prosím ako to tam funguje?To je tam len pár kusov?Lebo bolo hneď skoro všetko rezerve.

@julinka2406 ahoj, no musíš vystriehnut.Kampan zacina bezny den o 7., cez vikend o 8.
Aj teraz su nejake kusy.

muchotrafka298
12. okt 2025
@julinka2406

@julinka2406 ked chces nieco taketo, musis tam byt presne, ked sa "otvara" dana kampan. Lebo tych veci je tam par kusov, nie vela, takze to je hned prec. Ceny su tam take, ako povedzme v outlete v Parndorfe.

amel
12. okt 2025
@muchotrafka298

@julinka2406 ked chces nieco taketo, musis tam byt presne, ked sa "otvara" dana kampan. Lebo tych veci je tam par kusov, nie vela, takze to je hned prec. Ceny su tam take, ako povedzme v outlete v Parndorfe.

@muchotrafka298 tentokrát su o dost nizsie

julinka2406
12. okt 2025
@amel

@julinka2406 ahoj, no musíš vystriehnut.Kampan zacina bezny den o 7., cez vikend o 8.
Aj teraz su nejake kusy.

@amel Ďakujem za info.Dnes som tam bola presne o 8 a už tam ukazovalo,že teraz a keď si na to klikala tak to nešlo,až po 3 minútach a už bolo niektoré rezerve.

muchotrafka298
12. okt 2025
@julinka2406

@amel Ďakujem za info.Dnes som tam bola presne o 8 a už tam ukazovalo,že teraz a keď si na to klikala tak to nešlo,až po 3 minútach a už bolo niektoré rezerve.

@julinka2406 ten Villeroy porcelan na Zalando-Lounge bol uz pred 3 dnami. Mal samostatnu stranku, nieco bolo aj v ramci vianocnych veci.

mamina7070
12. okt 2025

ja som tam teraz kupila sadu tanierov v akcii (lepsia cena ako v pandorfe) biele vianocne uz mi aj prisli zo zalando lounge

julinka2406
12. okt 2025
@mamina7070

ja som tam teraz kupila sadu tanierov v akcii (lepsia cena ako v pandorfe) biele vianocne uz mi aj prisli zo zalando lounge

@mamina7070 Ktorú sadu tanierov?Ja by som chcela tieto

enya00
12. okt 2025
@julinka2406

@mamina7070 Ktorú sadu tanierov?Ja by som chcela tieto

@julinka2406 aj tieto tam boli minuly tyzden, tusim zvlas plytke a zvlast hlboke

kaktusik007
autor
12. okt 2025

ja akoze obdivujem vsetky, ktore to cez zalando risknu... to balenie je des, dost bab potom postuje rozbity tovar.... ale ano, maslenicka za 25 eur oproti 36 v parndorfe je rozdiel 🙂 a tych 50 co pytaju bezne obchody - to uz ani nehovorim.

kaktusik007
autor
12. okt 2025

inak dievcata, sa pochvalim -- som si tento rok uz dokoncila komplet - mam to pre 12 osob 🙂

a zistila som jednu vec, velke plytke taniere co som kupila tento rok su o 4 mm na priemer mensie, ako tie, co som kupila v 2024 ci 2023.... takze VB evidentn konsoliduje tiez :-P

enya00
12. okt 2025
@kaktusik007

ja akoze obdivujem vsetky, ktore to cez zalando risknu... to balenie je des, dost bab potom postuje rozbity tovar.... ale ano, maslenicka za 25 eur oproti 36 v parndorfe je rozdiel 🙂 a tych 50 co pytaju bezne obchody - to uz ani nehovorim.

@kaktusik007 tak risknes, ved peniaze vratia bez problemov.A maselnicka bola za 22€ 😂 stredna doza za 29, tu na strankach vyse 60€. Ale teda, tolko reklamacii, mohli by to uz zacat balit lepsie. A kde si dokupovala?

muchotrafka298
13. okt 2025
@kaktusik007

@kaktusik007 ja som si so Zalando Lounge objednavala minuly rok a prislo mi to v poriadku. Ale mas pravdu, ze balenie by mohlo byt lepsie.

malinovka333
13. okt 2025
@kaktusik007

inak dievcata, sa pochvalim -- som si tento rok uz dokoncila komplet - mam to pre 12 osob 🙂

a zistila som jednu vec, velke plytke taniere co som kupila tento rok su o 4 mm na priemer mensie, ako tie, co som kupila v 2024 ci 2023.... takze VB evidentn konsoliduje tiez :-P

@kaktusik007 maselnicku som si kupila aj ja. Super cena bola

anonym_a9603c
13. okt 2025

zo zalando lounge mi preslo dnes bez chyby 8 tanierov styri velke styri dezertne za 90€

anonym_a9603c
Autor odpoveď zmazal
kaktusik007
autor
13. okt 2025
@enya00

@kaktusik007 tak risknes, ved peniaze vratia bez problemov.A maselnicka bola za 22€ 😂 stredna doza za 29, tu na strankach vyse 60€. Ale teda, tolko reklamacii, mohli by to uz zacat balit lepsie. A kde si dokupovala?

@enya00 parndorf - 99% mam odtial

kaktusik007
autor
13. okt 2025
@anonym_a9603c
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_a9603c stol mam maly... ale chcela som komplet pre 12, to aby som na stare kolena mohla hostit deti s vnucatami 😀

chiara_elle
13. okt 2025
@anonym_a9603c

zo zalando lounge mi preslo dnes bez chyby 8 tanierov styri velke styri dezertne za 90€

@anonym_a9603c odkial si vedela, ze bude akcia na zalando? Tieto by som tiez brala, ale prisla som po funuse. Sice vcera okolo 9tej som ppzerala, ale uz nic. .

anonym_a9603c
13. okt 2025
@chiara_elle

@anonym_a9603c odkial si vedela, ze bude akcia na zalando? Tieto by som tiez brala, ale prisla som po funuse. Sice vcera okolo 9tej som ppzerala, ale uz nic. .

@chiara_elle na konovi v sukromnej skupine dala jedna pani info 5.10. vtedy som objednala

enya00
14. okt 2025
@chiara_elle

@chiara_elle tusim kazdu nedelu o cca 8mej rano nahodia na zalando, ale prvu co mali toho 5teho, nahodili uz v sobotu

trnavacka
14. okt 2025
@chiara_elle

@chiara_elle keď si stiahneš aplikáciu a rokujes dolu, tak máš aktuálne ponuky a potom pod nimi ešte zamknuté , čo bude další deň

muchotrafka298
14. okt 2025
@chiara_elle

@chiara_elle daj si posielat od nich info, kazdy den Ti pride, ake budu akcie. Alebo pozri na stranku.

chiara_elle
14. okt 2025

Baby, dakujem vam krasne za odpovede.

Este ma laka sada Vivo, pre 6 osob, na kazdodenne pouzivanie. Ta cena 129€ za18 kusov vyzera byt fajn,
Avsak, ma ju niekto? Pride mi podobna ako nejaka obycko Tesco ci Moebelix sada.

PS: ja som skor minimalistka, kupila som si na Vianoce Winter Glow sadu ( dezertne a velke taniere). Pride mi to take decentne.
Len mi chybaju misky na polievku. Nie a nie ich najst v dobrej akcii . Plnu sumu odmietam platit.

anonym_a9603c
14. okt 2025
@chiara_elle

Baby, dakujem vam krasne za odpovede.

Este ma laka sada Vivo, pre 6 osob, na kazdodenne pouzivanie. Ta cena 129€ za18 kusov vyzera byt fajn,
Avsak, ma ju niekto? Pride mi podobna ako nejaka obycko Tesco ci Moebelix sada.

PS: ja som skor minimalistka, kupila som si na Vianoce Winter Glow sadu ( dezertne a velke taniere). Pride mi to take decentne.
Len mi chybaju misky na polievku. Nie a nie ich najst v dobrej akcii . Plnu sumu odmietam platit.

@chiara_elle ja pojdem do pandorfu na hlboke taniere k tej sade v novembri (aspon skusim)

chiara_elle
26. okt 2025
@anonym_a9603c

@chiara_elle ja pojdem do pandorfu na hlboke taniere k tej sade v novembri (aspon skusim)

@anonym_a9603c tak daj prosim vediet, ci si nasla a za kolko to tam bolo. Tieto biele vianocne som videla nazivo a su nadherne. Urcite budem sliedit akciu na ne. 90€ za 4 velke a 4 male je skvela cena.

enya00
28. okt 2025
@chiara_elle

@anonym_a9603c tak daj prosim vediet, ci si nasla a za kolko to tam bolo. Tieto biele vianocne som videla nazivo a su nadherne. Urcite budem sliedit akciu na ne. 90€ za 4 velke a 4 male je skvela cena.

@chiara_elle teraz je zas na zalando villeroy

anonym_a9603c
28. okt 2025
@enya00

@chiara_elle teraz je zas na zalando villeroy

@enya00 dakujem uz mam aj hlboke super