icon

Vianočný servis Villeroy

kaktusik007
15. okt 2023

ahojte, vcera som si kupila par kusov z edicie Toy's delight a ako sa tak na to pozeram, coraz viac asi tuzim si kupit aspon taniere pre nas vsetkych, ze na Vianoce 🥰. Lenze hlboke taniere sa mi nepacia, mate to niekto s tymi 15cm miskami?

a celkovo - ak mate tento servis, ste s nim spokojne?

lebo teda je to celkom palka a teda neviem, mozno to budem kupovat postupne, ze nech to tak financne neboli.... takze na stedru veceru este tento rok neviem ci to stihnem...

Vianočný servis VilleroyVianočný servis Villeroy
Strana
eliska13
15. okt 2023

@kaktusik007 spýtaj sa @amel

amonet
15. okt 2023

ja mam kompletku iba od nich. ale mam hlboke taniere, misky chcem kupovat tento rok😅 a spokojnost je to porcelan nie nejaka napodobenina

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 ahoj, ja som volila misky miesto tanierov a som velmi spokojna,ja som vsak isla do hranatych,ako je tanier naspodu.
Je to velmi pekny a kvalitny porcelan,mam 3 sady doma,som velmi spokojná.
Pozri do mojho albumu stolovanie,tam mam i vianocne.

bessie12
15. okt 2023

je to krasny porcelan, ale aj dost predrazeny. Prave tie ceny ma zatial odradili od kupy.

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@bessie12 ano, preto som mu roky odolavala.... minuly rok mi mama kupila jeden plytky tanier (myslela ze to je tacka 🤣) a odlznikovu servirovaciu misu, ja som si vcera kupila ranajkovy tanier a ako som to polozila na ten prvy..... dovi dopo, neviem sa vynadivat 🥰

bessie12
15. okt 2023

@kaktusik007 ano je to nadherny porcelan, len tie ceny by fakt mohli trochu klesnut 🙈 ja potrebujem minimalne po 8 ks co sa tyka tanierov a salok s podsalkami. Takto sa nedoplatim a peniaze z neba bohuzial nepadaju 😅

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@bessie12 suhlas. My sme traja, na Vianoce max plus 2 ks, takze ak budem teraz kupovat, tak max 5. Siestu sadu neskor ;) A aj to len ze aby sme to mali uz tento rok ;) ale vychadza to v zlave 50 eur na osobu - co je myslim dost.... No normalne to je az cez 80 pre jedneho a to teda by som uz fakt nedala.

bessie12
15. okt 2023

@kaktusik007 ja zacnem nakupovat mozno tento rok, ale trochu neskor. Co sa mi podari kupit, tak kupim a co nie, tak nevadi. Tych 8 ks je minimum co potrebujem. Ked este pribudnu deti ci u nas alebo u priatelovej dcery, tak aj viac budem musiet kupit. Tej vyslednej ceny sa uz teraz desim 🙈

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 len nezabudaj,ze niektore sady uz koncia a len sa dopredavaju.Napr biela sada ci okruhla zelena stromcekova

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@amel 😱 biela sada myslis tie taniere co som pridala fotku?

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 nie.
Tieto

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 ale mari sa mi,ze cela Toys Delight pomaly konci,len este to urcite bude trvat par rokov.
Ja som rrakto dopadla s Manoir,nastastie sa mi podarilo dat dokopy 8-dielnu sadu,no cajnik,kanvicu na kavu uz zozeniem len v bazare a pouzity porcelan ja nedavam.

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 nehovoriac,ze stare sady pekne stupaju na cene, stary cajnik i 500e.

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@amel fuuuu.... 500 eur cajnik? sialenstvo. Tu bielu som videla, to je jedina sada kde maju normalne 2 decove salky... v toy delight su salky velke a tie s tanierikmi sa mi nepacia ;)

no tak ty si potom uz iny level 🤣 ked aj cajniky ;) ja ani nad obedovou misou neuvazujem, dam bielu co mam ;)

ale tie misky u teba vyzeraju fajn, vies mi povedat ich rozmer prosim? nikde teraz som ich totiz nenasla a rada by som to porovnala velkostne s tymi gulatymi co chcem ja ;)

sabinka022
15. okt 2023

@kaktusik007 Ahoj. Ja Villeroy milujem ❤️ Mne sa najviac paci sada Winter bakery delight. Porcelán je kvalitný, urcite si kup pre radost. Ja si kazdy rok prikupujem nieco nove a vzdy sa tesim na december, ako ho vytiahnem 😊

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 mam tieto,cize 16x16
https://www.pottenpannen.sk/p/toy-s-delight-ser...
Akurat ked to zmiesas s okruhlymi taniermi,to podla mna pekne nebude.
Inak polievkovu misu nemam ani ja,to nevyuzivame😁
Ani nehovor,ked muz pocuje V&B,tak ho chytaju mrakoty,mam v nom ,uz da sa povedat ,tisice pomaly..

muchotrafka298
15. okt 2023

@kaktusik007 ja mam tie misky namiesto hlbokych tanierov. Tieto veci sa kupuju v akciach, hlavne su po Vianociach. Sleduj nemecku stranku tischwelt.de alebo slovensku villy.sk. Ja som si to kupila tak, ze som vyskladala set z toho, co bolo v akcii na tychto strankach.

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@amel ja som tie rozmery chcela pre predstavu, lebo tie misky co chcem maju priemer 15, tak ze ci budu ok na polievku.... lebo tvoje 16x16 su ;) takze budu aj tie, aj ked vsade pisu ze miska mala no mne to moc male teda nepride 🤣
@muchotrafka298 dik za tip ;) foto misiek na tanieroch nahodou nemas?

muchotrafka298
15. okt 2023

@kaktusik007 mozem ti to odfotit ked pridem domov. Bezne si stol nefotim.

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 myslim,ze mam i tu Tvoju,len ich mam odlozene v krabiciach

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@muchotrafka298 dakujem, budes zlata 🥰

vlucifuk
15. okt 2023

Joj, dievčatá, ja len začínam...Ja som si v januári s malou zľavou kúpila tento podnos. Netuším, ako sa volá sada, z ktorej je, ale neskutočne sa z neho teším...🎄✨️🎁

amel
15. okt 2023

@vlucifuk Winter Bakery❤️

amel
15. okt 2023

@kaktusik007 podla mna je to cca to iste

vlucifuk
15. okt 2023

@amel Ďakujem...

muchotrafka298
15. okt 2023

Ja mam kupene separatne taniere a mensie taniere, misky a hrnceky mam z ranajkoveho setu. Priemer tej misky hore je 19 cm, ranajkovy tanier ma priemer 24 cm. Ja som to kupila takto, lebo to vyslo polovicu beznej ceny.

kaktusik007
autor
15. okt 2023

@muchotrafka298 dakujem!

muchotrafka298
15. okt 2023

Mam aj velke taniere, len pre tie sa mi nechcelo ist hladat do krabice.

darkswan
15. okt 2023

V parndorf su o nieco lacnejsie, plus zvyknu mat akcie

muchotrafka298
15. okt 2023

@darkswan ano su, ale kedze je to outlet, tak tam nie su vsetky veci dostupne.

Strana