icon

Vypínate doma wifi počas noci?

terezkaarthuramax
29. nov 2024

My ano. Bola som ale u kamaratky a oni mali zapnute aj v noci ja sa v noci casto budim preto viem.

Strana
z3
mariska1989
5. dec 2024

Nie . Max keď sme boli na dovolenke 🤣

slovakboy
5. dec 2024

@terezkaarthuramax Ešte raz v skratke pre tých, ktorým sa to hore nechce čítať. Škodí nám len to, čo nám dokáže zmeniť chemickú väzbu v látkach. A to môžu byť buď škodlivé chemikálie, ktoré vo svojom princípe menia chemické väzby, alebo elektromagnetické žiarenie, ktoré je schopné vybiť z atómu elektrón a tým pádom narušiť jeho schopnosť chemicky sa viazať. Magnetické polia používané na Zemi aj tie najsilnejšie človekom vyrobené, a ani žiadne neionizujúce žiarenie, medzi ktoré patrí aj Wifi toto nedokážu. Nedokážu vybiť elektrón z atómového obalu atómu.

zuzanaam
5. dec 2024

@thirstymonk si úplne mimo, ak niekto nerozumie fyzike, tak si to Ty. Každé žiarenie má inú vlnovú dĺžku aj pôsobenie. Odporúčam rozšíriť si obzory o biofyziku.

thirstymonk
6. dec 2024

@zuzanaam Ty si úplne mimo, dievča nešťastne :D O vlnovej dlžke sa tu bavíme od začiatku, dobre ráno, stará mama.
A bavíme sa o tom, že router ma vlnovú dĺžku takú, ktorá je pre človeka absolútne neškodná. Ale ty si určite ten typ, čo v noci spí s alobalom na hlave.

jesenzima
6. dec 2024

@terezkaarthuramax nevypiname.okrem toho, aký to má zmysel, keď ďalších 26 wifi signálov z okolia chytiš ? 😀

Strana
z3