Zábrana na posteľ

26. mar 2023

Máte niekto niečo podobné? Jmda sa to na hocijakú postel namontovať?
Premýšľam nad tým keďže dcérka už stvornozkuje aj sa stavia na nohy, a v noci keď spi v nasej posteli a manžel nie je doma a musím ísť UM za4obit bojím sa, aby nespadla kým prídem

jazula
26. mar 2023

Máme to presne takto, ako je na tvojom obrázku, 90% času je jedna dlhá strana spustená. Dole to má také Lko, ktoré založíš pod matrac a nastavíš pekne podľa výšky matracu, čiže veľmi flexibilné. Akurát na polstrované postele (že je matrac spojený s rámom postele myslim) to nevieš použiť. A pre nás to bolo hodné každého €, dcérka ma skoro dva roky, denne sa na tú zábranu vešia a jaší sa pri nej a perfektne to drží. V noci spáva so mnou v posteli a strašne sa vrtí…odkedy mám túto zábranu, tak oveľa lepšie spím, bola som z malej úplne na nervy, že spadne 😅.

autor
27. mar 2023

@jazula och dakujem za recenziu 🙂 lebo nevedela som či to nebudú vyhodené peniaze ....s nami spáva len občas (aj ked teraz sa začala separačka takže čoraz častejšie to je :D ) no a ked som s ňou sama a manžel je na nočnej tak dávam z jeho strany vankúše a pod ale to je také že keby sa ozaj preberie a nie je to len také vrtenie sa v driemotách tak to prelezie kedy chce :D

jazula
27. mar 2023

Vieš čo, pre kľudnejšie dieťa a občasné použitie by možno stačilo aj niečo menej premakané…ale ja som veľmi spokojná pri tejto našej divoške 🙂. A povedala som si, že ich potom predám a aspoň časť tej vysokej ceny sa mi vráti 🙂.

ninka99865
7. mar 2024

Ahojte, je potrebné to vŕtať?
@jazula Ešte nepredávas?

jazula
7. mar 2024

@ninka99865 Nič tam netreba vŕtať, drží to vďaka takému “ramenu”, čo sa položi medzi matrac a rošt.
Jednu 200cm stranu ešte používam, ale 1x200cm a 1x180cm mám už rozmontovanú, tak teoreticky tie by som vedela posunúť už teraz. Ešte som nad tým nejako aktívne nepremýšľala pravdu povediac 😅.