Zátky Klik Klak do kúpeľne
Začíname rekonštrukciu kúpelne a zasekla som sa nad takou banálnou vecou - zátkou do mývadla. Uvažujem nad zátkou KLIK KLAK do kúpelne, len výber zátiek so zachytávačom je veľmi malý, aké zátky máte vy - resp. výhody, nevýhody. Vďaka
Mali sme takú batériu s tiahlom, to sme už teraz pri výmene nechceli a tak sme kúpili klik klak a sme spokojní. Koľko to vydrží bez problému neviem, ale aspoň batériu nebude treba novú, len zátku.
@gribka1 doteraz sme mali také klasické sitko (plastové) tak som si bola istá že sa to neupchá - aj keď sa to muselo občas rozobrať a prečistiť 🙂)) už si to žiadalo rekonštrukciu, tak teraz už špekulujem, vďaka za reakciu
@gribka1 doteraz sme mali také klasické sitko (plastové) tak som si bola istá že sa to neupchá - aj keď sa to muselo občas rozobrať a prečistiť 🙂)) už si to žiadalo rekonštrukciu, tak teraz už špekulujem, vďaka za reakciu
@ajdinka3 v sprchaci som vytiahla zatku a dala som tam velke nerezove sitko kvoli vlasom. Zatka mi nechyba. V umyvadle ziadne sitko nepotrebujem, pretoze tam sa umyvaju len zuby a ruky, takze je tam zaklikavacia zatka.
Ja už by som klik klak nechcela, Chystám sa meniť. A to som rekonštruovala pred 14 mesiacmi,
Ja už by som klik klak nechcela, Chystám sa meniť. A to som rekonštruovala pred 14 mesiacmi,
@billy_jean môžem sa opýtať prečo nie klik klak?
klik klak v sprch. kute -po case pretekal sifon , uvolnil sa zavit, a voda je svina...tieklo spod vanicky...

Mali sme takú batériu s tiahlom, to sme už teraz pri výmene nechceli a tak sme kúpili klik klak a sme spokojní. Koľko to vydrží bez problému neviem, ale aspoň batériu nebude treba novú, len zátku.