Žehliaca doska, z ktorej ten vrch nezlezie a je hrubší
Prosím tip na dosku, z ktorej ten vrch nezlezie a je hrubší - tj. nevyzehlim si “oka” zo spodku dosky na košeľu 🥱 žehlím hlavne košele, dlhé nohavice a plášte. Takze už nie rovne plienky 🙂 ďakujem.
@majka99999 mala som to rovnako. Len prišlo do toho dieta, čo musí chodiť v uniforme a dress code do školy a to je peklo 🤣 ale zase, sekne im to.
@simca06022011 aj ja nám z Tchibo vrchný,po tým taký strieborný starý
Ja nepotrebujem xpptahov stačí ta podložka a jeden :D a to zrelom všetko, kazdy týždeň:D ale napr tu šnúru dole zasahuje.na prasknutie, zauzlim, žiadne tie a plastové štuple nepoužívam. Uvoľňovalo sa to :D
@kakakina no lebo sa to takto natahovalo. A zas zohnať liečenie na mesiac, to nie je len tak niečo. Mala som zoznam kúpeľov, kde by mohol ísť. Volala som všade. Všetko plne. My sme od Piešťan. Tu mu dali termín na február 2024 🙂 bol v Nimnici. Doplácal nejak 600€, ale bol sám na izbe. Plus k tomu parkovanie na mesiac nejakých 40€. Ale že tam boli milí všetci. Ale bol tam najmladší a pýtali sa ho, kde čo je 🤣 ma 41.
@laura07 odporúčam kúpiť stabilnejšiu žehliacu dosku, ja mám značky Vileda, keď som menila poťah tak mi vyhovoval univerzálny z Lidlu. Po natiahnutí na dosku som ho zo spodu ešte upravila aby sa na doske nepohyboval - našila som po stranách šnúrky a zaviazala. Poťah pevne sedí. A na ľahšie žehlenie si kúp parný generátor alebo žehličku s keramickou plochou (dobre sa kĺže po látke).
A inak na klzanie po látke mávajú poťahy takY strieborný pas na sebe... pár krát po tom prebehnete žehličkou a bude sa klzat o 100 6... najlepšie žehličky sú ťažšie, k tomu veľmi veľké sú na figu, zle sa s nimi žehlia menšie veci, rukávy. Gramáž páry treba sledovať, watty.. ja nedám na tefalky dopustiť.
@kakakina no. Ja som tiež myslela, že si ešte budeme “vybrať” kam pôjde. 🥱 no brali sme čo bolo voľne a ako tak blízko. Ale ani taký Bardejov na nechcel dať termín cez leto. Mne to nedošlo, že to bude problém. Do roka od operácie musíš absolvovať liečenie, že? Volaj už teraz a dohaduj termín. 🙂
@pinkgirl no ale však ja toto nechcem. Kúpim si vec, ma mat funkčnosť. A nie že ja si na nej ešte mame kdesi čosi prerobiť 😩 som sama, čo chce, aby kúpená vec fungovala ako ma? bez môjho zásahu? Nechápem. Tiež nerobím faktury tak, aby si ich niekto musel dorobiť alebo prerobiť. 🤷♀️
@laura07 kúp si stipce s gumou ktoré tie poťahy držia z dola. Mám ich už roky. Super vec
Ahoj, mam tuto, aj ked konkretne tato sa nepredava,ale dalsie podobne ano.ma 140 cm, pevny potah, nikdy som s nou nic nerobila,nic nemenila, mam ju cca 5 rokov, je ako nova, molitan bez zmeny, pevny
https://www.mall.sk/zehlicky-prislusenstvo/leif...

@laura07 aj mne je lepšie ako pred,a prečo až toľko čakal na liečenie?Ja som myslela že tak po 3-4 mesiacoch ?