Žehliaci panák - áno alebo nie?

figurantka
25. jún 2015

Zdravím Vás,
má niekto skúsenosti so žehliacim panákom? Počula som, že je to výborná vec a veľmi nad ňou rozmýšľam, nakoľko obaja s manželom v práci nosíme iba košele. Myslím, že by mi to veľmi uľahčilo žehlenie a hlavne ušetrilo čas, lebo žehlenie košieľ ma zabíja - a puky ma znervózňujú (inak žehlím veľmi rada).
Budem vďačná za každú radu - či už pozitívnu, alebo negatívnu. Poprípade, by som sa rada dohodnúť aj na kúpe, ak sa tu nájde nejaká mamička, ktorá to má doma a nepoužíva. Nový sa mi zdá prehnane drahý, aj keď je možnosť splácať ho, ale predsa len, ak sa dá kúpiť plne funkčný z druhej ruky - bolo by lepšie.
Veľmi pekne ďakujem

figurantka
autor
13. aug 2015

nikto nič :(
tak neviem či áno, či nie

marionmarion
13. aug 2015

@figurantka no asi tu nikto nema zehliaceho panaka, tak co ti maju pisat? Skus zistit inde na nejakom fore o domacnosti...

ajkava
13. aug 2015

@figurantka skúsenosť nemám skoro vôbec nežehlím. Ale tiež sme veľa rokov nosili obaja košele. Odvtedy žehlenie nenávidím 😀 . ale nebola by lepšia tá parná žehlička, čo ideš len po obvode prádla - visí na vešiaku?

gurmanka
13. aug 2015

Ja mam skusenost, isty cas som na nom zehlila. Nebol ale moj. Ak odhliadnem od ceny a toho, ze dost zabera miesto (vlastne ako mala pracka), tak zehlenie lahke a kosele pekne vyzehlene. Keby som nala miesto, nosil by manzel kosele a nevadila by mi cena, tak je to ok.

klobucik16
24. jan 2022

@gurmanka Dobrý deň, prosím a vyžehlil dobre aj goliere?