icon

Ako posielať balíky a tlačiť štítky?

jozefina88
Včera o 19:51

Ahojte zienky cez co posielate baliky ? Existuje nieco kde si rovno aj vytlacim stitok a zanesiem do pointu ?

anonym_49649c
Včera o 19:55

Aky balik?posielam cez postu,cez packetu, sps,alza box

anonym_bdab85
Včera o 19:57

@jozefina88 áno dá sa tak posielať balík. Cez Slovensku postu aplikáciu tam dám poslať balík a všetko tam natukam kam to ide a potom vytlacim adresny štítok a zanesiem na najbližši poštovy box. Pre mna praktickejšie ako hľadať miesto na parkovanie v meste a vystáť radu na pošte. Tak isto aj cez paketu posielam.

anonym_eec368
Včera o 19:57

Skoro všetko cez Slovenskú poštu, podávam cez box. Občas Packetu, ak si ju zvolí kupujúci´´

anonym_1e9ff6
Včera o 19:59

@jozefina88 štítok tlačím cez stránku https://www.posta.sk/epodaci-harok balík za 3€
alebo zadám cez aplikáciu packeta za 3,40€ a vtedy len napíšem rukou číslo zásielky na balík

ccervem1
Včera o 20:06

@jozefina88 ja posielam cez https://balikgo.sk/
lepsia cena ako v Packete len musis byt registrovana a vies posielat aj do zahranicia

lenush710
Včera o 20:30

@jozefina88 zvykla som doteraz posielat cez packetu, ale minule mi vyskočila reklama na balikgo.sk a zistila som ze majú este lepsie ceny ako Packeta.system ten istý…ale lacnejšie. Vypises, vytlacis a odnesies do najbližšieho boxu/odberne miesto. Určite odporucam…

anonym_1e9ff6
Včera o 20:33
@lenush710

@jozefina88 zvykla som doteraz posielat cez packetu, ale minule mi vyskočila reklama na balikgo.sk a zistila som ze majú este lepsie ceny ako Packeta.system ten istý…ale lacnejšie. Vypises, vytlacis a odnesies do najbližšieho boxu/odberne miesto. Určite odporucam…

@lenush710 len o 5 centov menej ako Packeta a nakoniec zásielka aj tak ide cez Packetu.
Oplatí sa to ak nastane problém potom riešiť reklamáciu cez 2 firmy a budú sa vyhovárať jedna na druhú?

anonym_a7390b
Dnes o 04:19
@lenush710

@lenush710 No a cez slov.postu do 5kg za 3e. Ked je podane cez eharok. Nechapem co vsetci vravia ze cez postu drahe. Vlastne posta vychadza z toho najlacnejsie.

jimmyy128
Dnes o 05:29

@jozefina88 k samotnemu tlaceniu stitkov uz tu mas vsetko, tak pridam len to, na co sa pride az vtedy, ked sa balik strati.

Hodnotu zasielky musis zadat uz pri jej vytvarani, dodatocne sa doplnit neda. V Packeta appke to navyse nie je poistenie, ale udana hodnota a ma svoj strop, takze ak posielas nieco drahsie, pozri sa vopred, ci sa ti tam ta suma vobec da zadat. Bez toho ti pri strate preplatia len zakladnu sumu, nie to, co balik naozaj stal.

A dve veci, ktore nestoja nic: potvrdenie o podani si odloz aj vtedy, ked podavas do boxu, lebo stratu riesi s prepravcom odosielatel, nie prijemca. A ak posielas nieco predane, odfot si obsah aj zabaleny balik este pred zalepenim. Pri reklamacii budu chciet hodnotu nejako preukazat a spatne sa to dokladuje dost tazko.