icon

Môžem poslať Vinted balík cez Slovenskú poštu bez štítku?

mwss
Včera o 15:30

Prosím Vás viete mi poradiť? Môžem podať balík z Vinted aj bez vytlačeného štítku? Stačí ho vložiť do alzaboxu s napísaným kódom? Štítok bol zaplatený cez Slovenskú poštu.

Vopred ďakujem za radu.

anonym_46b052
•
Včera o 15:34

@mwss v kazdom maili mas presne pokyny, zasielky objednavane cez slovensku postu su so stitkom. A aky kod tam chces natukat? Ved ten box sa otvori na zaklade niecoho, co je vopred nahodene.

anonym_12bfdb
•
Včera o 15:44

Nie

anonym_9c6433
•
Včera o 15:52

Bez štítku sa dá len cez packetu na Slovensko alebo do Česka. Všetky ostatné spôsoby dopravy a všetky balíky do Poľska potrebujú vytlačený štítok. V maily je to bod po bode napísané a ináč sa to poslať nedá. Ak tam ne napísané "vytlačte štítok", tak treba tlačiť štítok. Ak je tam "na zásielku napíš podací kód", tak na zásielku napíšeš podací kód.

kitty88
•
Včera o 17:05

Na pobocke vies podat aj bez vytlaceneho stitku, ale musis mat podacie cislo z appky, stitok ti vytlacia.

anonym_c4bc8a
•
Včera o 17:14
@kitty88

Na pobocke vies podat aj bez vytlaceneho stitku, ale musis mat podacie cislo z appky, stitok ti vytlacia.

@kitty88 Ak ti vytlačia štítok na pošte, treba za to vytlačenie štítka niečo na pošte zaplatiť?

kitty88
•
Včera o 17:18
@anonym_c4bc8a

@kitty88 Ak ti vytlačia štítok na pošte, treba za to vytlačenie štítka niečo na pošte zaplatiť?

@anonym_c4bc8a nie

anonym_490a74
•
Včera o 18:18

@mwss Slovenská pošta nie je Alza, preto to nemôžeš dat do Alzaboxu.

anonym_46b052
•
Včera o 18:23
@anonym_490a74

@anonym_490a74 niektore alzaboxy prijimaju aj zasielky posty. Sama som minule posielala vinted zasielku so stitkom slovenskej posty cez alzabox😉

anonym_8eb172
•
Včera o 18:25
@anonym_490a74

@anonym_490a74 Môže, Slovenská pošta s Alzou spolupracuje. Posielam tak pravidelne
@mwss štítok musíš mat vytlačený

glamorous55
•
Včera o 19:17
@kitty88

@kitty88 presne tak.. ja vždy tlačím štítok doma, raz mi vytlačilo zle a poštárka vytlačila nový.

anonym_490a74
•
Včera o 19:50
@anonym_46b052

@anonym_490a74 niektore alzaboxy prijimaju aj zasielky posty. Sama som minule posielala vinted zasielku so stitkom slovenskej posty cez alzabox😉

@anonym_46b052 ok, som nevedela

kitty88
•
Včera o 21:17
@glamorous55

@kitty88 presne tak.. ja vždy tlačím štítok doma, raz mi vytlačilo zle a poštárka vytlačila nový.

@glamorous55 pracovala som na poste, bezne som tlacila stitky