Ako poslať 23 kg balík do Birminghamu?
Ahojte,potrebujem poslat balik do UK/Birmingham.vaha circa 23kg.ako posielat? mate niekto skusenosti?vdaka za kazdu radu.
@petronela52 my pravidelne využívame spomínaných Matko a Kubko. Oboma smermi a vždy spokojnosť
@petronela52 my pravidelne využívame spomínaných Matko a Kubko. Oboma smermi a vždy spokojnosť
@mati31 ako casto sa da poslat?
@mati31 ako casto sa da poslat?
@petronela52 uz to vidim..24.11.dakujem za info
Prosím Vás a ako riešiete potom clo ?
To by ma zaujímalo ako riešia dane a clá. Každý tovar aj keby bol zadarmo darom známemu musí byť preclený...
Aj my už roky cez Maťko Kubko posielame.
Aj my sme zvykli cez Matko a Kubko. Ale kvôli clam sme prestali. Poštovné je drahé, plus vypisovať hlúposti a dávať pozor, aby sme neprešvihli finančnú hranicu. Dobre si rozmyslu, čo potrebuješ poslať, aby samotné clo a poštovné nebolo vyššie než hodnota posielaného.
Vyskúšaj aj toto...www.prepravamplusm.sk
Maťko a Kubko je super, s nimi sme sa aj z Birminghamu sťahovali spať na Sk🙂
https://matkoakubko.com/?gad_source=1&gad_campa...
posielaju cez nich baliky sesternici
@viestta a ako sa riesi clo potom?je to tovar ktory chcem poslat do UK na opravu..cize hodnotu to ma circa 300e ..Matkokubko dava nejake tlacivo na vyplnenie kvoli exportnemu precleniu,ci jak?
@viestta a ako sa riesi clo potom?je to tovar ktory chcem poslat do UK na opravu..cize hodnotu to ma circa 300e ..Matkokubko dava nejake tlacivo na vyplnenie kvoli exportnemu precleniu,ci jak?
@petronela52 neviem, ja neposielam, ale viem, ze som im vyplnala kedysi nejake formulare v anglictine, uz netusim ake. Uz to vyplna sesternica za stryka a tetu
@petronela52 Všetko majú napísané na stránke. Pozri tam. Majú presný návod.

https://matkoakubko.com/?gad_source=1&gad_campa...
posielaju cez nich baliky sesternici