icon

Ako poslať 23 kg balík do Birminghamu?

petronela52
13. nov 2025

Ahojte,potrebujem poslat balik do UK/Birmingham.vaha circa 23kg.ako posielat? mate niekto skusenosti?vdaka za kazdu radu.

viestta
13. nov 2025

https://matkoakubko.com/?gad_source=1&gad_campa...
posielaju cez nich baliky sesternici

mati31
13. nov 2025

@petronela52 my pravidelne využívame spomínaných Matko a Kubko. Oboma smermi a vždy spokojnosť

petronela52
autor
13. nov 2025
@mati31

@petronela52 my pravidelne využívame spomínaných Matko a Kubko. Oboma smermi a vždy spokojnosť

@mati31 ako casto sa da poslat?

petronela52
autor
13. nov 2025
@petronela52

@mati31 ako casto sa da poslat?

@petronela52 uz to vidim..24.11.dakujem za info

anonym_32a795
13. nov 2025
@mati31

Prosím Vás a ako riešiete potom clo ?

hiro
13. nov 2025

To by ma zaujímalo ako riešia dane a clá. Každý tovar aj keby bol zadarmo darom známemu musí byť preclený...

jaga18
13. nov 2025

Aj my už roky cez Maťko Kubko posielame.

abbey1
13. nov 2025

Aj my sme zvykli cez Matko a Kubko. Ale kvôli clam sme prestali. Poštovné je drahé, plus vypisovať hlúposti a dávať pozor, aby sme neprešvihli finančnú hranicu. Dobre si rozmyslu, čo potrebuješ poslať, aby samotné clo a poštovné nebolo vyššie než hodnota posielaného.

anonym_89215e
13. nov 2025

Vyskúšaj aj toto...www.prepravamplusm.sk

radula17
14. nov 2025

Maťko a Kubko je super, s nimi sme sa aj z Birminghamu sťahovali spať na Sk🙂

petronela52
autor
14. nov 2025
@viestta

https://matkoakubko.com/?gad_source=1&gad_campa...
posielaju cez nich baliky sesternici

@viestta a ako sa riesi clo potom?je to tovar ktory chcem poslat do UK na opravu..cize hodnotu to ma circa 300e ..Matkokubko dava nejake tlacivo na vyplnenie kvoli exportnemu precleniu,ci jak?

viestta
14. nov 2025
@petronela52

@viestta a ako sa riesi clo potom?je to tovar ktory chcem poslat do UK na opravu..cize hodnotu to ma circa 300e ..Matkokubko dava nejake tlacivo na vyplnenie kvoli exportnemu precleniu,ci jak?

@petronela52 neviem, ja neposielam, ale viem, ze som im vyplnala kedysi nejake formulare v anglictine, uz netusim ake. Uz to vyplna sesternica za stryka a tetu

abbey1
14. nov 2025
@petronela52

@petronela52 Všetko majú napísané na stránke. Pozri tam. Majú presný návod.