icon

Ako poslať matrac kuriérom?

3. dec 2025

Baby pomoc . Potrebujem vrátiť matrac, kúpili sme nevhodný ale keďže je už rozbaleny nieje to také jednoduché ho poslať. Ide to na moje náklady ale gls mi ho nevezme. Nikdy som nič také neposielala ,viete mi poradiť niekoho kto mi vezme matrac 140x200 ? 🙉😭😭. A koľko to bude stáť 🥺🥺

viestta
3. dec 2025

skus zistit na Toptrans-e ci vezmu. Beru aj velke zasielky

spongebob1
3. dec 2025

@anonym_autor Predajca zoberie naspat rozbaleny matrac? Ved ho ludia uz nebudu chciet, bude musiet ist s cenou dole.

stanzi
3. dec 2025

Musis ho zlozit na polovicu a obalit foliou, potom by nemal mat problem ziadny bezny dopravca. My sme nedavno takto vracali Dormeo matrac (cez kuriera Slovenskej posty)

mameha7
3. dec 2025
@spongebob1

@anonym_autor Predajca zoberie naspat rozbaleny matrac? Ved ho ludia uz nebudu chciet, bude musiet ist s cenou dole.

@spongebob1 prečo? Ikea to bežne robí, však sa to dá vyčistiť.

maria1678
3. dec 2025

Wilsondo bez problémov vezme späť matrac aj rozbaleny. Skus spoločnosť, kde si ho kupovala.

autor
3. dec 2025
@maria1678

Wilsondo bez problémov vezme späť matrac aj rozbaleny. Skus spoločnosť, kde si ho kupovala.

@maria1678 práveže wilsondo... Volala som tam vezmú ho ale musím ho tam sama dopraviť na moje náklady

autor
3. dec 2025
@viestta

skus zistit na Toptrans-e ci vezmu. Beru aj velke zasielky

@viestta ďakujem zavolám tam a zistím ❤️

maria1678
4. dec 2025
@anonym_autor

@maria1678 práveže wilsondo... Volala som tam vezmú ho ale musím ho tam sama dopraviť na moje náklady

@anonym_autor ja som u nich kupovala pred mesiacom. Matrac som musela vymenit, nesedel mi ani rozmer, ani druh matraca. Tak som si hned spravila novú objednávku na iný matrac, na ten pôvodný som zadala cez ich web požiadavku na vrátenie. Do týždňa mi priviezli nový matrac, ten pôvodný brali hned spať nezrolovaný /mal dve kokosové vrstvy, nedal sa zohnúť/, platila som navyše len 17,50 € za odvoz matraca.
Sumu za vrátený matrac mi poslali za pár dní, pričom mi vrátili aj poplatok za dobierku a kuriéra, čo bolo navyše, už nad cenu tovaru. Všetko úplne bez problémov. Zavolaj mi na infolinku.