Ako správne odoslať balík cez Slovenskú poštu?
Ahojte, idem predávať balík a pani si vybrala Slovenskú poštu. Píše mi v pokynoch, že to viem podať cez balíkobox, ale som teraz zmätená. Ako taký balíkobox máme, ale ten mi nevyhadzuje v zozname podacích miest. Namiesto toho mi vyhadzuje Alzabox, pritom to nie je SP. Som teraz zmätená z toho. Ak by som predsa len išla na poštu, potrebujem vypisovať podací lístok, alebo stačí, že má vytlačený adresný lístok s čiarovým kódom? Ďakujem baby.
@anonym_autor tak na co sa vlastne pytas?🙂
@natalka13 už na nič, toto som adresovala patrikemu, čo mlčí ako voš pod chrastou, hlavne, že je to presne tak isto ako pri packete a on cez vinted ani nepredáva.
@natalka13 už na nič, toto som adresovala patrikemu, čo mlčí ako voš pod chrastou, hlavne, že je to presne tak isto ako pri packete a on cez vinted ani nepredáva.
@anonym_autor ved je to ako pri packete a Vinted s tym predsa nic nema.
Je jedno ci predavas cez Vinted alebo posielas cokoladu bratovi.
On ti dobre poradil ze mozes ten valik dat do Alzaboxu ktory na zmluvne posta dohodnuty.
Prides klik odoslat naskenujes kod vyberes schranku, rovnako ako pri packete.
@anonym_autor ved je to ako pri packete a Vinted s tym predsa nic nema.
Je jedno ci predavas cez Vinted alebo posielas cokoladu bratovi.
On ti dobre poradil ze mozes ten valik dat do Alzaboxu ktory na zmluvne posta dohodnuty.
Prides klik odoslat naskenujes kod vyberes schranku, rovnako ako pri packete.
@natalka13 prosím mám záujem, aby napísal pán vinted guru a predavač cez poštu. Pekný večer tebe.
@anonym_autor o co mas zaujem?
Ved si dostala vsetky odpovede.
Nevies citat?
Jediny rozdiel medzi Vinted a Bazos je ten ze pri bazosi musis vypisat adresu.
@natalka13 ty nevieš čítať? Nemám záujem o tvoje odpovede, ale odpovede konkrétneho pána.
@elenka.k čo myslíš? Alzabox vôbec nebral balík, aj pani povedala na pošte, že ho nezoberie. Rovnako sa nepodáva pri okienku, lebo je už podaný. Stačí ho hodiť do žltého boxu určeného na tieto zásielky. Vôbec som o tom boxe nevedela, že je na pošte.
@anonym_autor presne ako píše baba nižšie, tak neviem neviem .... sú dosť neochotné, tie vaše poštárky ... hmmm
Ja len dám osobnú skúsenosť. Mne keď na vintede kúpili viac vecí, a každý si vybral iného doručovateľa, tak som šiel do nákupného centra typu plaza, kde je aj faxcopy centrum kde mi vytlačia tie štítky, aj pobočka pošty, a niekoľko predajní kde majú ten podací point na SPS v nejakom športovom obchode bol SPS, Packeta mal podací point v nejakej trafike, no a na pošte som došiel okienku a v pohode zobrali, oskenovala ten štítok a to bolo všetko.
O čo ti ide? U nás na pošte napr. žiaden žltý box s dierou v strede nemajú a vinted balíky podávam pri okienku 😂
Rovnako ako ich podávam cez boxy slovenskej pošty a áno aj cez alzaboxy ...

@anonym_autor pytala som sa ci si mala kod/podaci listok... a to preto, lebo s tym to vies podat do boxu, nie ze nevies.. vies. Do alzy aj do balikoboxu posty (do packety nie)... ano kazdy vopred zaplateny balik vies podat rovno na poste na miesto tomu urcene, ale to nie je ten box, ktory tu vsetci piseme. A urcite to ide a funguje, ak ide o riadne podany, uhradeny balik/list, pravidelne to vyuzivam
@simca06022011 mala som štítok a alzabox mi ho nebral, a pani na pošte mi povedala, že mi ho ani nezoberiem. Že balík môžem podať a vystáť si 30 min na pošte, alebo je tam taký stojan s dierou vo vnútri, kde to vhodím a mám to podané.