icon

Ako vrátiť balík Bonprix cez Packetu?

ajka19
12. aug 2026

Ahojte, neviete mi prosím poradiť? Chcem vrátiť Bonprix cez packetu, akú adresu mám dať, keď mi nenachádza tú adresu Bytčická? Ako to vrátiť? ďakujem

anonym_036a2a
12. aug 2026

@ajka19 uz si nepamätám, ako som to robila, skus pozrieť v aplikácii alebo zavolaj. Určite poradia.

anonym_d965f6
12. aug 2026

packetou sa nedá, len poštou alebo kuriérom
https://www.bonprix.sk/pomoc/vratenie-a-reklama...

yellowunicorn
12. aug 2026
@anonym_d965f6

packetou sa nedá, len poštou alebo kuriérom
https://www.bonprix.sk/pomoc/vratenie-a-reklama...

@anonym_d965f6 packeta nemá kuriérov? 😂

@ajka19 oplatí sa ti to? Cez packetu to máš min. za 6€. Poštou to vychádza lacnejšie, nie?

rozculena
12. aug 2026

@ajka19 normálne som zadala doručenie na adresu a napísala Bytčická a žiadny problém,čo kde ti má nachádzať?

anonym_d965f6
12. aug 2026
@yellowunicorn

@anonym_d965f6 packeta nemá kuriérov? 😂

@ajka19 oplatí sa ti to? Cez packetu to máš min. za 6€. Poštou to vychádza lacnejšie, nie?

@yellowunicorn Packetou na výdajné miesto alebo do Z-boxu som myslela, ale musíš si rýpnuť
na adresu je to zbytočne drahé

yellowunicorn
12. aug 2026
@anonym_d965f6

@yellowunicorn Packetou na výdajné miesto alebo do Z-boxu som myslela, ale musíš si rýpnuť

@anonym_d965f6 stačilo keby si odpovedala k otázke 😉

rozculena
12. aug 2026
@anonym_d965f6

@anonym_d965f6 boprixu sa nedá vrátiť na výdajné miesto ani do boxu

ajka19
autor
13. aug 2026

cez packetu mám zadať meno, to asi Slovenská pošta alebo bonprix? a potom v ďalšom kroku, jedine doručenie na adresu a to mi Slovenská pošta bytčická 7 tiež nenachádza, tak neviem...ale asi klasicky poštou to pošlem

rozculena
13. aug 2026
@ajka19

cez packetu mám zadať meno, to asi Slovenská pošta alebo bonprix? a potom v ďalšom kroku, jedine doručenie na adresu a to mi Slovenská pošta bytčická 7 tiež nenachádza, tak neviem...ale asi klasicky poštou to pošlem

@ajka19 veď na stránke Bonprixu máš napísané,čo tam máš zadať,jasné,že musíš napísať aj BONPRIX,ako na tej pošte budú vedieť,komu to patrí.
Ja som kvôli tebe vyplnila všetko v apke a nechápem,o akom hľadaní tam stále píšeš.

rozculena
13. aug 2026
ajka19
autor
13. aug 2026

aha...tak ďakujem, skúsim aj ja...ja som vypĺňala Slovenská pošta