icon

Ako získať chýbajúci štítok pri predaji cez Packetu?

Dnes o 04:15

Ahojte, prvý krát predávam tovar cez portál V, cez Packetu. Avšak som si nestihla vytlačiť štítok a už sa k nemu v konverzácii neviem dostať. Mám iba to číslo vygenerované - kód. Ale nemám podací lístok, ani v emaily, ani nikde ho neviem nájsť. Viete mi prosím poradiť?
Ďakujem.

Strana
z2
patka06
Dnes o 09:01
@anonym_autor

@ludkka0407 áno, mám ho vyplnený. Preto ma zmiatlo, že to odo mňa pýtalo. Lebo mi prišlo, že to je adresný štítok a teda ten neviem po vyplnení nájsť. Kód mám nalepený na balíku.

@anonym_autor V utorok som posielala z Vinted cez Packetu, svoju adresu som nikde nepísala. Prišiel kód, ten som napísala na balíček a odovzdala. Zásielka je už u adresáta.
Si si istá, že posielaš naozaj cez Packetu, že to nie je nejaký podvod ?
Pri žiadnom dopravcovi som zvlášť nepísala svoju adresu, len pri ostatných sa tlačí štítok.

cyberk
Dnes o 10:38

po predaji sa nikde adresa nevypisuje, ak si to vypisala zrejme to je nejaky podvod. Este povedz, ze si aj IBAN a udaje z bankomatovej karty zadavala :D..
Vsetky ti tu piseme, ze na predaj cez vinted packetu, netreba ziadny adresny stitok mat prilepeny, ani ti ho nevygeneruje; vygeneruje ti len KOD, ktory napises na balik a kod, ktorym posielas balik cez ZBOX.

Strana
z2