Ako získať chýbajúci štítok pri predaji cez Packetu?
Dnes o 04:15
Ahojte, prvý krát predávam tovar cez portál V, cez Packetu. Avšak som si nestihla vytlačiť štítok a už sa k nemu v konverzácii neviem dostať. Mám iba to číslo vygenerované - kód. Ale nemám podací lístok, ani v emaily, ani nikde ho neviem nájsť. Viete mi prosím poradiť?
Ďakujem.
Predošlá
Strana
z2
po predaji sa nikde adresa nevypisuje, ak si to vypisala zrejme to je nejaky podvod. Este povedz, ze si aj IBAN a udaje z bankomatovej karty zadavala :D..
Vsetky ti tu piseme, ze na predaj cez vinted packetu, netreba ziadny adresny stitok mat prilepeny, ani ti ho nevygeneruje; vygeneruje ti len KOD, ktory napises na balik a kod, ktorym posielas balik cez ZBOX.
Predošlá
Strana
z2

@ludkka0407 áno, mám ho vyplnený. Preto ma zmiatlo, že to odo mňa pýtalo. Lebo mi prišlo, že to je adresný štítok a teda ten neviem po vyplnení nájsť. Kód mám nalepený na balíku.
@anonym_autor V utorok som posielala z Vinted cez Packetu, svoju adresu som nikde nepísala. Prišiel kód, ten som napísala na balíček a odovzdala. Zásielka je už u adresáta.
Si si istá, že posielaš naozaj cez Packetu, že to nie je nejaký podvod ?
Pri žiadnom dopravcovi som zvlášť nepísala svoju adresu, len pri ostatných sa tlačí štítok.