Môže Packeta v Hlohovci vytlačiť adresný štítok?
Ahojte 🫶. Nepoznám Hlohovec, takže sa chcem spýtať, keď idem poslať balík (vinted) cez packetu - konkrétne Tabak Nela ul. Hollého 1 -, oni mi tam vedia vytlačiť adresný štítok z mobilu ? Ako to je ? Ešte som to nikdy nerobila.
tak po zadaný kodu - čiselny kod ktorý sa objavi v objednávke , vytlačia štitok a nalepia ho na balik
následne vedia dať aj potvrdenie o odoslani
ak Poľsko tak to musiš doma vytlačit
tak po zadaný kodu - čiselny kod ktorý sa objavi v objednávke , vytlačia štitok a nalepia ho na balik
následne vedia dať aj potvrdenie o odoslani
ak Poľsko tak to musiš doma vytlačit
@minesasubu preco doma do polska? To som netusila doteraz som tam neposielala
@minesasubu preco doma do polska? To som netusila doteraz som tam neposielala
@anonym_0fe405 lebo do PL máš adresné štítky (jeden na balík a jeden do balíka ) a nie kód
Veď podla inštrukcíi Vinted. Keď tam je napísané že napísať číslo, tak napísať. Ak vytlačiť štítok, tak treba doma na tlačiarni / v papiernictve treba nechať vytlačiť, nalepiť a tak poslať. V tomto prípade ti to nebudú tlačiť priamo na výdajnom mieste.
Pri packete a posielaní v rámci SR stačí ten kód. Preto mám najradšej packetu a na Slovensko 😅 Lebo nemusím utekať s usb do papiernictva. Pri packete do Česka si nie som istá... zdá sa mi že aj tam som musela tlačiť štítok, ale fakt si nie som istá...
Ale do Poľska, alebo akýkoľvek iný spôsob posielania kamkoľvek... bohužiaľ treba doma vytlačiť. Takže ak chceš predávať skrz vinted, treba si poriešiť tlačenie štítkov. Lebo vždy to treba, s výnimkou packeta na Slovensko (a možno do Čiech)

@mmaykaa packeta funguje rovnako v každom meste a dedine, neviem čo s tým má Hlohovec 😂
Pri zasielkach do PL si štítky musíš vytlačiť, veď jeden sa vkladá do balíka.
Zásielky do CZ a na SK nemajú štítky ale kód ktorý nadisktuješ obsluhe